- 16 Haziran 2015
- 6
- 0
- 1
- 37
eskiden taksim majestic cafedeydihangi emre bu
Aynen.. Fal baktırmaktan mı, umut etmekten mi neden bilmiyorum ama bende çok olumsuz hissediyorum kendimi..kızlar biraz da dua okuyup Allah'tan isteseniz ve beklesiniz hem sizin duygularınız rahatlar hemde millete bu kadar para kazandırmamış olursunuz,kaç sayfadır dikkatimi çekiyor,çok büyük bi bağımlılık yapan arkadaşlar var,yapmayın lütfen,onlarda bizim gibi, birer insan,haa demiyorum hiç baktırmayın,bende baktırıyorum arada sırada (ömrü hayatımda 5 kez baktırdım ) ama her gün fal baktırmak sizin psikolojinizi çökertir yapmayın etmeyin lütfen
Jübile yapayım diyordum.Hayatım biraz dur soluk al bak cidden Olayların akışını bozacaksın aradan Bikaç gün geçsin hiç değilse
Senin falcilar hakkinda yorumlarini okudum da sana tavsiyem falciya degil psikolaga git daha faydali olur senin icin.Ereni de Emreyi de Cihani da tanirim enerjileri iyidir ama tabi sana uymamis olabilir:)) ha hicbiriyle enerjin uymamissa sikinti onlarda degil sendedir..Sonucta fal bu bu kdr tamah etmek de acizlikten baska bir sey degildir.Bu kadar şahcihan veya şahcihanın çevresinden biri oldjgunu belli etmesen keşke de birkaç müşteri kazanabilseniz
Yazık ya, boşuna gittik oraya. Demek ki hep reklammış..
Siz hangi sıfatla psikolog tavsiye ediyorsunuz ki. Hayır benim Anlamadığım dün üye olup x çok iyi y harika.adresi bilmem neyin arkasında 2.katta gibi mesajlar sürekli.reklam diyince burdan bi arkadaş anında bir saldırı.. Yazmim yazmim diyorum ama senin arkadaşa Yaptığın saygısızlığın yanında bu yazdıklarım Sıfır kalır.Senin falcilar hakkinda yorumlarini okudum da sana tavsiyem falciya degil psikolaga git daha faydali olur senin icin.Ereni de Emreyi de Cihani da tanirim enerjileri iyidir ama tabi sana uymamis olabilir:)) ha hicbiriyle enerjin uymamissa sikinti onlarda degil sendedir..Sonucta fal bu bu kdr tamah etmek de acizlikten baska bir sey degildir.
Ay bi bitin ya. Gerçekten bitin yani.Senin falcilar hakkinda yorumlarini okudum da sana tavsiyem falciya degil psikolaga git daha faydali olur senin icin.Ereni de Emreyi de Cihani da tanirim enerjileri iyidir ama tabi sana uymamis olabilir:)) ha hicbiriyle enerjin uymamissa sikinti onlarda degil sendedir..Sonucta fal bu bu kdr tamah etmek de acizlikten baska bir sey degildir.
olumsuz hissediyorsun yada hissediyoruz,hayal kırıklığı yaşıyoruz bunların tek sebebi dediğim gibi karşıdaki ''insan''ların bize şu tarihte olacak dediği olayların çıkmaması :)Aynen.. Fal baktırmaktan mı, umut etmekten mi neden bilmiyorum ama bende çok olumsuz hissediyorum kendimi..
Bu dediklerine yöneleceğim bende.. Bol bol dua edeceğim. Zaten hepimiz iyi kötü herkese baktırdık, artık verdikleri tarihlere odaklanıp çıkmasını bekleyeceğiz, Çıkmadı mı, o zaman cidden hayatımıza baksak hepimiz için daha sağlıklı olacak
Ama bende şunu savunuyorum mesela; eskiden evet ben fala çok meraklıydım. Ama bu kadar da baktırmazdım. Her şey son 1-2 senedir var. 1-2 sene önce beklentim yok muydu, ya da isteklerim yok muydu. Beni önceden neden olaylar buna itmiyordu da şimdi itiyor. Yani her şey daha mı kolay ondan mı, eskiden telefonda bakım yoktu, bakım siteleri yoktu, şu an her şey elimizin altında, bu çok kötü bir şey ya. Çok kötü.. Maalesef..olumsuz hissediyorsun yada hissediyoruz,hayal kırıklığı yaşıyoruz bunların tek sebebi dediğim gibi karşıdaki ''insan''ların bize şu tarihte olacak dediği olayların çıkmaması :)
Saldırıya bakar mısın? Asıl acizlik senin reklam olduğunu bu kadar belli etmendir,burası 6000 küsür sayfalık bi forum ve herkes kimin reklamcı kimin gerçek olduğunu ayırt edebilecek akla ve tecrübeye sahip,şimdi geldiğin yere gidebilirsin artık Emre misin eren misin şah cihan mısın her neysenSenin falcilar hakkinda yorumlarini okudum da sana tavsiyem falciya degil psikolaga git daha faydali olur senin icin.Ereni de Emreyi de Cihani da tanirim enerjileri iyidir ama tabi sana uymamis olabilir:)) ha hicbiriyle enerjin uymamissa sikinti onlarda degil sendedir..Sonucta fal bu bu kdr tamah etmek de acizlikten baska bir sey degildir.
canım ama engellemekte bizim elimzide olan bişey dimi?Ama bende şunu savunuyorum mesela; eskiden evet ben fala çok meraklıydım. Ama bu kadar da baktırmazdım. Her şey son 1-2 senedir var. 1-2 sene önce beklentim yok muydu, ya da isteklerim yok muydu. Beni önceden neden olaylar buna itmiyordu da şimdi itiyor. Yani her şey daha mı kolay ondan mı, eskiden telefonda bakım yoktu, bakım siteleri yoktu, şu an her şey elimizin altında, bu çok kötü bir şey ya. Çok kötü.. Maalesef..
Süpersin : )canım ama engellemekte bizim elimzide olan bişey dimi?
diyorum ya Allah'a dua edip bekleseniz inan bana şimdiye hayat yönünüz değişirdi...
tamam baktırmayın diyemem sonuçta insanız mrk ederiz,bazen gırgırına bazen aa hadi canım demek için bile baktırırız ama çok bel bağlıyoruz işte,bende yapıyorum bazen ama ne bilim dua edince daha bi rahat daha bi huzurlu oluyorum..didem'e geçenlerde suya baktırdım,dediklerini yazdım ve kağıdı koydum ama gel gör kağıt nerde bilmiyorum :)))
işte davranma hem ruh sağlığından hem de parandan olmaSüpersin : )
O kadar haklısın ki, her şey elbette ki bizim elimizde ama değilmiş gibi davranıyoruz :)
Ehe ehe ehe : )işte davranma hem ruh sağlığından hem de parandan olmakız o kadar parayla valla aç doyurursun ya
Senin falcilar hakkinda yorumlarini okudum da sana tavsiyem falciya degil psikolaga git daha faydali olur senin icin.Ereni de Emreyi de Cihani da tanirim enerjileri iyidir ama tabi sana uymamis olabilir:)) ha hicbiriyle enerjin uymamissa sikinti onlarda degil sendedir..Sonucta fal bu bu kdr tamah etmek de acizlikten baska bir sey degildir.
Ay bi bitin ya. Gerçekten bitin yani.
Üşenmemiş etmemiş, falcılar hakkında yorumları okumuş. Bir tek kendiniz akıllısınız zaten. Övdüğün ismini verdiğin insanlar sizin bu yorumlarınıza karşı buradaki insanların gözünde de bitmiştir artık. Bu kadar reklama gerek yok..
Saldırıya bakar mısın? Asıl acizlik senin reklam olduğunu bu kadar belli etmendir,burası 6000 küsür sayfalık bi forum ve herkes kimin reklamcı kimin gerçek olduğunu ayırt edebilecek akla ve tecrübeye sahip,şimdi geldiğin yere gidebilirsin artık Emre misin eren misin şah cihan mısın her neysen
Biraz daha devam ederse yönetici icabına bakar zfn o Yüzden en iyisi yok saymak ki bu kadar cevaba da daha fazla uğraşacağını sanmam,burdan kimler geldi kimler geçti şah cihan kendi reklamını yapmış çok mu ama rezil oluyorsunuz ve müşteri kaybediyorsunuz bizden söylemesi
Kimler patlamadı ki canım bu da geçti dicez yapcak bişey yok ama cidden akıllandım artık bundan sonra sadece bir iki kişinin lafına bakıp yeni birini denemicem çoğunluk oyu her zman iyidirAynen ama keşke ben gitmeden önce yaşansaydı bu durum. Boşuna kandırıldık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?