İstanbul'da Fal - Falcılar

bugün asmin cafe'deki eray beye su falı baktırdım tutarlı idi.. ama cidden yorulduğumu fark ettim artık şu tarihler gelene kadar birine fal baktırmayı düşünmüyorum biri iyi bir şey söylüyor biri kötü bir şey söylüyor. ama hepsi hem fikir kişinin döneceği konusunda. aman ya her ilişki mantık olarak biter. önemli olduğunda geri geldiğinde de gittiğinde de akışına bırakmak.

Aynen.. Fal baktırmaktan mı, umut etmekten mi neden bilmiyorum ama bende çok olumsuz hissediyorum kendimi..

Bu dediklerine yöneleceğim bende.. Bol bol dua edeceğim. Zaten hepimiz iyi kötü herkese baktırdık, artık verdikleri tarihlere odaklanıp çıkmasını bekleyeceğiz, Çıkmadı mı, o zaman cidden hayatımıza baksak hepimiz için daha sağlıklı olacak

Hayatım biraz dur soluk al bak cidden Olayların akışını bozacaksın aradan Bikaç gün geçsin hiç değilse
Jübile yapayım diyordum.
O değil de kızlar eski bi arkadaşım ölmüş bugun duydun. Biraz tuhafım. Bu Çiğdem Demişti kötü bi haber diye.panik olunca hastalık da olabilir ,çok kötü etkilenmicen Demişti. Çiğdemle mi yapsam kapanışı.o da hiç süslemiyor cümleleri ya.tak tak söylüyor .alışmışım sanırım canım cicimli fala.bi tuhaf geliyo Çiğdem sanırım

Bu kadar şahcihan veya şahcihanın çevresinden biri oldjgunu belli etmesen keşke de birkaç müşteri kazanabilseniz
Yazık ya, boşuna gittik oraya. Demek ki hep reklammış..
Senin falcilar hakkinda yorumlarini okudum da sana tavsiyem falciya degil psikolaga git daha faydali olur senin icin.Ereni de Emreyi de Cihani da tanirim enerjileri iyidir ama tabi sana uymamis olabilir:)) ha hicbiriyle enerjin uymamissa sikinti onlarda degil sendedir..Sonucta fal bu bu kdr tamah etmek de acizlikten baska bir sey degildir.

Siz hangi sıfatla psikolog tavsiye ediyorsunuz ki. Hayır benim Anlamadığım dün üye olup x çok iyi y harika.adresi bilmem neyin arkasında 2.katta gibi mesajlar sürekli.reklam diyince burdan bi arkadaş anında bir saldırı.. Yazmim yazmim diyorum ama senin arkadaşa Yaptığın saygısızlığın yanında bu yazdıklarım Sıfır kalır.

Ay bi bitin ya. Gerçekten bitin yani.

Üşenmemiş etmemiş, falcılar hakkında yorumları okumuş. Bir tek kendiniz akıllısınız zaten. Övdüğün ismini verdiğin insanlar sizin bu yorumlarınıza karşı buradaki insanların gözünde de bitmiştir artık. Bu kadar reklama gerek yok..

olumsuz hissediyorsun yada hissediyoruz,hayal kırıklığı yaşıyoruz bunların tek sebebi dediğim gibi karşıdaki ''insan''ların bize şu tarihte olacak dediği olayların çıkmaması :)

olumsuz hissediyorsun yada hissediyoruz,hayal kırıklığı yaşıyoruz bunların tek sebebi dediğim gibi karşıdaki ''insan''ların bize şu tarihte olacak dediği olayların çıkmaması :)
Ama bende şunu savunuyorum mesela; eskiden evet ben fala çok meraklıydım. Ama bu kadar da baktırmazdım. Her şey son 1-2 senedir var. 1-2 sene önce beklentim yok muydu, ya da isteklerim yok muydu. Beni önceden neden olaylar buna itmiyordu da şimdi itiyor. Yani her şey daha mı kolay ondan mı, eskiden telefonda bakım yoktu, bakım siteleri yoktu, şu an her şey elimizin altında, bu çok kötü bir şey ya. Çok kötü.. Maalesef..

Saldırıya bakar mısın? Asıl acizlik senin reklam olduğunu bu kadar belli etmendir,burası 6000 küsür sayfalık bi forum ve herkes kimin reklamcı kimin gerçek olduğunu ayırt edebilecek akla ve tecrübeye sahip,şimdi geldiğin yere gidebilirsin artık Emre misin eren misin şah cihan mısın her neysen

canım ama engellemekte bizim elimzide olan bişey dimi?
diyorum ya Allah'a dua edip bekleseniz inan bana şimdiye hayat yönünüz değişirdi...
tamam baktırmayın diyemem sonuçta insanız mrk ederiz,bazen gırgırına bazen aa hadi canım demek için bile baktırırız ama çok bel bağlıyoruz işte,bende yapıyorum bazen ama ne bilim dua edince daha bi rahat daha bi huzurlu oluyorum..didem'e geçenlerde suya baktırdım,dediklerini yazdım ve kağıdı koydum ama gel gör kağıt nerde bilmiyorum :)))

Süpersin : )

O kadar haklısın ki, her şey elbette ki bizim elimizde ama değilmiş gibi davranıyoruz :)

Zavallısın. Şu yoruma gerçekten gülüp geçiyorum. Allah şifa versin sana ne diyim

Aynen canım ya bi de hakaretle kendi rezilliğini bastırmaya çalışıyor. Birkaç yorum daha göreyim bana karşı, tepem atarsa valla kendi ellerimle uğraşırım..bırakmam hakaretten süründürürüm, avukat olmanın faydaları :))

Neyse bu zavallıları bi kenara atalım erene gidin kızlar eren güzel bakıyor. Emre bozdu son falımda ama ona bir iki ay sonra yine gidicem. Emreden aldığım elektriği hiçbi falcı vermedi bazılarına sert gelse de.. Şahcihan kendini tanıtıyor yukardaki IQ suz arkadaşlardan gördüğümüz üzere. Aman dikkat edin arkadaşlar.. verdiğim 30 liraya yazık ya. Yeter de fos diyolar ona da verdiğime acıyorum şuan

Direkt bana saldırmış ya az çok beni bilirsiniz arkadaşlar teşekkür ederim savunmalarınız için :)

Biraz daha devam ederse yönetici icabına bakar zfn o Yüzden en iyisi yok saymak ki bu kadar cevaba da daha fazla uğraşacağını sanmam,burdan kimler geldi kimler geçti şah cihan kendi reklamını yapmış çok mu ama rezil oluyorsunuz ve müşteri kaybediyorsunuz bizden söylemesi

Aynen ama keşke ben gitmeden önce yaşansaydı bu durum. Boşuna kandırıldık.

Aynen ama keşke ben gitmeden önce yaşansaydı bu durum. Boşuna kandırıldık.
Kimler patlamadı ki canım bu da geçti dicez yapcak bişey yok ama cidden akıllandım artık bundan sonra sadece bir iki kişinin lafına bakıp yeni birini denemicem çoğunluk oyu her zman iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…