Kimler patlamadı ki canım bu da geçti dicez yapcak bişey yok ama cidden akıllandım artık bundan sonra sadece bir iki kişinin lafına bakıp yeni birini denemicem çoğunluk oyu her zman iyidir
Ben Didem'den memnunum verdiği tarihi bekliyorum olursa tadından yenmez tabi olmazsa da napalım bu da patladı derimAynen öyle. Sen didem veya yiğit hakkında ne düşünüyosun canım?
Ya bırakın yapsın reklamını,sizler uyanık olun burda okuyorum biri a dese hemen bin kişi atlıyor.Direk numara soranını mı istersin,çaktırmadan soranını mı,önce birini tarif edip sonra eğer o değilse numara isteyenini mi :) Neden reklam diye bu kadar huzursuz oluyorsunuz,boşverin gitsin,birini metediyor diye hemen gidip para yatıracak kadar çaresiz,şuursuz kadınlar olmadığınıza adım gibi eminim,ayrıca çaresiz bile olsanız falcıdan olabileceği ya da olamayacağı muhtemel şeyleri duyacaksınız.Falcı olacak dedi diye olmuyor kızlar kader diye birşey var,ya da olmucak diyorsa ve oluyorsa,feriştahı gelse olmucak dese olacak o iş,aklı selim kadınlarsınız etmeyin,terapi diye bakmaya çalışın şu fal işine.Falcı 14 haziran dedi,olay o gün olmadı,haydaaa falco patlado fal kötü,müneccim boku mu yedi bu adamlar,fincanda 14 mü yazıyordu,ne bu bel bağlama,sonrasında hayal kırıklığı?Yazık canınıza,emeğinizeAynen ama keşke ben gitmeden önce yaşansaydı bu durum. Boşuna kandırıldık.
Bu forrumda yorum yazan kadın mı?değilse nerde bakıyo kaça bakıyo numarasını paylaşırmısın ahahahaha :))Sahcihan fos ya. Sakin kimse aramasin gitmesin. Eren dediginizi deneyecegim :) eren miydi emre miydi artik.
Kizlar bu arada bi falci buldum ismi desbellla super. Her seyi biliyo. Pat pat her seyi soyluyo. Adres tel isteyenlere hemen yazarim
Kadin diil kiz baayaaaan :) ehe ehe :)Bu forrumda yorum yazan kadın mı?değilse nerde bakıyo kaça bakıyo numarasını paylaşırmısın ahahahaha :))
Bi kaç güne olcak demişti olduVerdigi tarih tuttu mu peki ??
Super :) ins bana dedikleri de cikaar :)Bi kaç güne olcak demişti oldu
Bu "çaktırmadan soranı mı istersin?" diye gülerek tarif ettiğin ben isem sana Şubattaki bir özel konuşmamın kopyasını göndereyim istersen bak bakalım Yiğit'in numarasını daha evvelden biliyor muyum bilmiyor muyum? Bir falcı öğrenmek için basit numaralara ihtiyaç duymaz kimse merak etme...Ama kişi karşısındakini kendisi gibi bilirmiş sende haklısın...Ya bırakın yapsın reklamını,sizler uyanık olun burda okuyorum biri a dese hemen bin kişi atlıyor.Direk numara soranını mı istersin,çaktırmadan soranını mı,önce birini tarif edip sonra eğer o değilse numara isteyenini mi :) Neden reklam diye bu kadar huzursuz oluyorsunuz,boşverin gitsin,birini metediyor diye hemen gidip para yatıracak kadar çaresiz,şuursuz kadınlar olmadığınıza adım gibi eminim,ayrıca çaresiz bile olsanız falcıdan olabileceği ya da olamayacağı muhtemel şeyleri duyacaksınız.Falcı olacak dedi diye olmuyor kızlar kader diye birşey var,ya da olmucak diyorsa ve oluyorsa,feriştahı gelse olmucak dese olacak o iş,aklı selim kadınlarsınız etmeyin,terapi diye bakmaya çalışın şu fal işine.Falcı 14 haziran dedi,olay o gün olmadı,haydaaa falco patlado fal kötü,müneccim boku mu yedi bu adamlar,fincanda 14 mü yazıyordu,ne bu bel bağlama,sonrasında hayal kırıklığı?Yazık canınıza,emeğinize
Yok kişi kişi hiç aklıma gelmedi hakikaten,okuduklarımdan hatırladıklarım,şu dedi bu dedi diye takip ederek yazmadım :)Bu "çaktırmadan soranı mı istersin?" diye gülerek tarif ettiğin ben isem sana Şubattaki bir özel konuşmamın kopyasını göndereyim istersen bak bakalım Yiğit'in numarasını daha evvelden biliyor muyum bilmiyor muyum? Bir falcı öğrenmek için basit numaralara ihtiyaç duymaz kimse merak etme...Ama kişi karşısındakini kendisi gibi bilirmiş sende haklısın...
Boşa sinirlenmissin yahu bak seni kastetmemiş:) biraz sakin kızlar..bu arada herkese hayırlı ramazanlarBu "çaktırmadan soranı mı istersin?" diye gülerek tarif ettiğin ben isem sana Şubattaki bir özel konuşmamın kopyasını göndereyim istersen bak bakalım Yiğit'in numarasını daha evvelden biliyor muyum bilmiyor muyum? Bir falcı öğrenmek için basit numaralara ihtiyaç duymaz kimse merak etme...Ama kişi karşısındakini kendisi gibi bilirmiş sende haklısın...
Neden üstüne alındın ki biçok kişi güldü geçti bir sıkıntın mı var bu hususta? :) ben bugüne kadar hiçbişeyi mış gibi yapmadım,soracaksam pat diye sordum,savunacaksam savundum.Bas bas bağırıyorum yiğitte yiğit diye hAdi biri tutsun da bana reklam desin bakalım,reklam amaçlı üyelik desinYok kişi kişi hiç aklıma gelmedi hakikaten,okuduklarımdan hatırladıklarım,şu dedi bu dedi diye takip ederek yazmadım :)
Üstüme alındım çünkü aynen bahsettiğin şekilde acaba bendeki Yiğit ile sendeki Yiğit aynı kişi mi diye sana mesaj atan bendim...Bak bakalım kabak gibi yazıyor Yiğit'in bendeki telefonunun olduğu tarih Şubat diye...Bir daha insanların davranışları hakkında hüküm vermeden iyi düşünürsün...Bir falcı numarası için kimse oyun yapmaz,istersem telefonu adam gibi isterim,verirse verir karşımdaki vermezse vermez...Burada birbirimize referans oluyoruz diye havalara girmemize gerek yok...Neden üstüne alındın ki biçok kişi güldü geçti bir sıkıntın mı var bu hususta? :) ben bugüne kadar hiçbişeyi mış gibi yapmadım,soracaksam pat diye sordum,savunacaksam savundum.Bas bas bağırıyorum yiğitte yiğit diye hAdi biri tutsun da bana reklam desin bakalım,reklam amaçlı üyelik desin
Hiç alakası yok bence oludugunu anlamıyorsun,sen bana numara sordun sonra varmış dedim benim bahsettiğimle ise,numaradan birini tarif edip sonra eğer bahsedilen kişi bu değilse bana da numarasını verir misinciler,forumda bunlardan yığınla var,tek tek arayıp buldurtma bana şimdi :)Bu arada ekran görüntüsünün orijinal halini sana özel mesaj ile yolladım,oradan bakıp kontrol edersin taaaa Şubatta elimde olan telefon numarası için sana numara yapmadığımı :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?