İstanbul'da Fal - Falcılar

Okuduğumu gayet iyi anlarım ben sen merak etme...Artık polemiğe gerek yok,konu kapanmıştır benim için...
Farkettim okudugunu iyi anladığını zaten.Bir de kendi kendine gelin güvey olanları mı ararsın yazmalıymışım bence.Polemik mi?kendi kendine kabardın kendi kendine söndün ne polemiği :)Ama yok bence kesin bir karın ağrın var bu konuda,yoksa ismin cismin geçmemişken boşu boşuna ne diye ifşa edesin kendini

Artık gerçekten kabak tadı vermeye başladın sen...Gizli kapaklı bir şey yapan ifşa eder doğru konuş!!!! Kimse senin gibi havalara girmiyor burada bildiklerini paylaşırken...Hatanı fark ettiğinde bunu kabul etmek erdemdir ama görüyorum ki sen bu erdemden yoksunsun...Seviyene düşmeyeceğim karın ağrısı olan kim belli oluyor... Bir daha yazımdan alıntı yapmazsan sevinirim...Zira kendini de yırtsan SANA CEVAP VERMEYECEĞİM...

Cevap vermezsen gerçekten çok üzülürüm ama olmaz ki :) Seviyemin nerde oldugunu bilmediğini çok net görüyorum ben zaten sıkıntı yok,ama ben seninkini görebiliyorum yırtınma falan ne kadar banal laflar böyle :) Hatun adı geçmeyen yerde atladı ben miyim diye,tutturdu bir hatadır aklımın ucuna dahi gelmedi yazarken oysaki,ki olayı apayrı kadının,numara soruyor ben de varmış diyor bense apayrı bişey anlatıyorum,azimle anlatıyor hala,komedi tam

Ben bugün Cafelaf Halil'e gidiyoruuum:) Kaç yıldır gitmemiştim. Hala iyi mi bir göreyim.

Anladım canım ama çok kötü bakmıştı bana andaç cumartesi günü gitmiştim 3 saat bekledim ondan sonra ağzımdan laf ala ala fala bakmaya çalıştı kötüydü yani herkes onu tavsiye ediyodu ama fiyaskoydu.O kadar çok kişi vardı ki adamın enerjisi bitti ondan o kadar kötü baktı galiba.Bir daha gidersem çiğdemi deniycem.Sen memnun kaldın mı halilden .

Ben de genelde gittiğimde Çiğdem'e baktırırım. Ama Halil de iyidir, bugün bazı şeyleri çok iyi tesbit etti geleceği de göreceğiz zaten. İkisinden birine baktırabilirsin. Ama çok sıraları oluyor erken gitmen lazım.

Bencede :)
Ben en son yigite baktirdim , baktigi fal bozulmasin diye kimseye baktirmiyorum ahahah
:)))) aslında en iyisini yapıyosun beklemek en mantıklısı bende artık fala doydum fal değil de şöyle adam akıllı bakabilecek birine Yıldızname baktırmak istiyorum forumda arıyorum ama Yıldızname bakabilen biri pek yok gibi görünüyo bilen arkadaşlar varsa tavsiye alabilirim kızlar

Valla yigite bi daha baktirmamak icin kendimi zor tutuyorm :)) ama beklicem

Yildizname bakan bende bilmiyorum malesef :/

Ben de nerdeyse tüm formu okumuş biriyim...Yıldızname bakandan hiç bahsedilmemiş, ilginç bir şekilde...bahsedilen de gerçek yıldızname değil bana göre( işte Nil hanım filan denmiş)...ona gerçek bakanlar kendilerini ifşa ettirmiyorlar sanırım....zaten diyorum ya çok iyi olanlar muhtemelen bizim bilmediğimiz ücra köşelerde diye

Çok Haklısın bütün forumu taradım ama yok Nil hanım içinde ztn iyi yorum yapmamışlar araştırıp bulmak Lazım burdan çıkmaz

Hülya balıkavlayab var ünlülere bakıyor. Ben magazin takip ederken onu görmüştüm ceylan çapanın yıldıznamesine bakmıştı hatta google da aratsanız okursunuz. Ben ofisini aramıştım baya pahalıydı :) bagdat caddesindeydi sanırım. Bi araştırıj yıldızname beni pek saemıyor çünkü hergün değişiyor kaderimiz. Bu nedenle yıldızname cidden baz alınmaz. Fal başka bişey.

Teşekkür ederim canım bi bakiim kaderin değişeceğni düşünmüyorum sonuçta bazı Şeyler önceden belli bi bakcam şuan araştırma safhasındayım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…