Ben baKtırdım da çaktırmıyorum. Ayıp Olmasın diye :))RamazAn geldi diye fazla fal baktırılmıyo herhalde kızlar forum çok sessiz
Aa güldüm Valla ya:) kime baktırdın canımBen baKtırdım da çaktırmıyorum. Ayıp Olmasın diye :))
Ve inanılmaz kötüydühala moralim bozuk. Bugun gitcem başka birine
Üzüldüm canım hakkında Hayırlısı olsun Zararın neresinden dönersen kârdır,Didem'in dediği çıkmış mı oldu yaniFal arkadaşlarım çıkan fal haberi ile geldim ama çokta iyi olmadı aslında. Aklımda olan netlik kazanmamis bi durum için didem olmaz uzak dur demişti ve bugün ogrendimki düşündüğüm kişi çoook başka bir hayat yaşıyormuş. Aklindaki şey benimle alakali çok başka birseymi aslında iyice moralim bozuldu. Fala 1 ay ara verdim ama Online fal deneyeyim keserse tabi.
insan hayatında neyi çok isterse onunla sinaniyor sanırım. Bu mübarek günlerde allah dualarımızi kabul etsin inşallah bu yasadiklarimiz hayirlisi ile temize ciksin biran evvel.
Size 18ine kadar iş hkda bişi demiş yazmıştınız old mu oBen anlık çıkanları hep yazıyorum valla.
Biseyler netlesti aslinda ama su an yine beklemedeyim. Son sozu yine mudurum soyleyecek onu bekliyorum :)Size 18ine kadar iş hkda bişi demiş yazmıştınız old mu o
Hmm çıktı mı peki bu durumda :)Biseyler netlesti aslinda ama su an yine beklemedeyim. Son sozu yine mudurum soyleyecek onu bekliyorum :)
Yuzde 50 50 cikmis oldu bence :)Hmm çıktı mı peki bu durumda :)
Kızlar Didem'in dediği bir durum çıktı ama verdiği tarih ne yazıkki olmadı Bikaç gün oynayabilir Demişti umudum o yönde,kendisine yazdım tarihin olmadığını cvp bekliyorum bakalım.yok mu kızlar başka biri?
Kızlar Didem'in dediği bir durum çıktı ama verdiği tarih ne yazıkki olmadı Bikaç gün oynayabilir Demişti umudum o yönde,kendisine yazdım tarihin olmadığını cvp bekliyorum bakalım.yok mu kızlar başka biri?
Anladim, ama birkac gun oynar belki , cikabilir dedigiDediği bir durum çıktı ama asıl meseleyle ilgili olan bişey yok henüz
Umarım çıkar yazdım kendisine tekrar bi baksın diye ama Didem ha diyince yazmaz bekliyorum işte,başka iyi biri olursa baktırcam özellikle Yıldızname istiyorumAnladim, ama birkac gun oynar belki , cikabilir dedigi
Ben kadinlar kahvesi dilek e baktirmistim gecenlerde , isle ilgili bisey soylemisti , o dedigi cikti ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?