Tebrik ederimBen de perşembe akşamı baktırdım dideme ve telefonu kapatır kapatmaz buraya yazdım. Eee şimdi bende mi didem oluyorum? Hasbinallaaah ıq sıfır
her gittiğim falcıyı yazarım buraya düzenli. Özelden dertleştiğimiz, hatta birlikte gidelim dediğimiz arkadaşlar edindim. Dideme nedense bir düşmanlık var anlamadım gitti. Bir arkadaş baktırana kadar ben de bu durumdan etkileniyordum ama o baktırınca ve begenince hemen ertesi gün ben baktırdım. Azıcık akıllı olun ya fal fal diye kafayı yediniz bari burdaki insanlara sataşmayın, ayıptır.
Yok o dede bulunmadı Yıldızname diye bağırdım bende ama biri çıkıp mercan Seyhan'ın reklamını yaptı bariz bi şeklde başka da yok
bende senden duydumBen elenita diye birini okufum. Duyan varsa bi adim one ciksin.
Hayatım ben o kadını araştırdımBen elenita diye birini okufum. Duyan varsa bi adim one ciksin.
Yapma yaHayatım ben o kadını araştırdım
Beş para etmezmiş
Elanit
Rita bunlar değmezmiş baktırmaya yani
Çok şükür mantıklı insanlar var ya,bunların olayı bu Köşeye sıkışınca hemen siz didemsiniz kafası,6000 küsür sayfalık forumun yöneticisi aynı kişinin birden fazla üyeliğini anlıcak kapasitededir.burdan yollamasın Didem'e yolla direk bizi ilgilendirmez dedik arkadaş daha onuda yapamadı Görüşcez diyip duruyo görüşsün bakalım bişeyi varsa bu saat olmuş bişey yok neyse kızlar durum ortada ben hala Yıldızname bakan birini arıyorumdideme bende fal baktırdım ve ondan öncede defalarca fal baktırdım ve yıllardır bu foruma üyeyimdir kimse bana tutupta didemsin yada reklam yapıyorsun demesin lütfen mantıklı düşünerek hareket edelim .ben zamanında fazlasıyla fal baktırdım ama didem gerçekten bana çok doyurucu bir fal baktı ve çocukluğumdan bu günümü önüme serdi.konu paraya gelirse konuştuk randevulaştık ama para sözü bile etmedi hatta perşembe günüydü dedimki p.tesi yollayabilirim sorun bile etmedi cuma günü aradı ve benim uygun saatimde bana göre kendini ayarlayarak bana baktı .
dideme bende yaxdım ve bana yazdığı şu"benimle kimse iletişime geçmedi yada dekont yollamadı"
ortada bir yanlış anlama var sanırım başka bir didem varsa yada ortalık karıştı bence arkadaş dekontu burdan yayınlasın yada bana yada diger baktıran arkadaşlara yollasın sonuçta bizlerde var didemin hesap numarası sinek küçük ama mide bulandırır arkadaşlar zaten bir elin parmağı kadar değildir düzgün fal bakan sayısı bu olaylar yüzünden ön yargılı oluyorz sonra
Kizlar sahcihqn beye nasil ulasicam ne kadara bakiyor ? Neede bakiyor? Yardimci olun biraz lutfen
Ay cok tesekkurler sahidenCanim gönderiyorum sana sahcihanin nosunu
bende yıldızname bakan birini arıyorum :)Çok şükür mantıklı insanlar var ya,bunların olayı bu Köşeye sıkışınca hemen siz didemsiniz kafası,6000 küsür sayfalık forumun yöneticisi aynı kişinin birden fazla üyeliğini anlıcak kapasitededir.burdan yollamasın Didem'e yolla direk bizi ilgilendirmez dedik arkadaş daha onuda yapamadı Görüşcez diyip duruyo görüşsün bakalım bişeyi varsa bu saat olmuş bişey yok neyse kızlar durum ortada ben hala Yıldızname bakan birini arıyorum
bende yıldızname bakan birini arıyorum :)
Yildizname bende ariyorum kizlar. Bulan olursa mutlaka hbr versin
:):) bak yaaaYok size numara falan :) :) :)
:) ben biliyom öyle birini,hatta bana söyledi de :)Bize yildizname diilde kac yasinda ne zaman kiminle evlenecegimizi soyleyen biri lazim. Varsin yildizname bakmasin baska bisey baksin
:) ben biliyom öyle birini,hatta bana söyledi de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?