İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben de perşembe akşamı baktırdım dideme ve telefonu kapatır kapatmaz buraya yazdım. Eee şimdi bende mi didem oluyorum? Hasbinallaaah ıq sıfır
her gittiğim falcıyı yazarım buraya düzenli. Özelden dertleştiğimiz, hatta birlikte gidelim dediğimiz arkadaşlar edindim. Dideme nedense bir düşmanlık var anlamadım gitti. Bir arkadaş baktırana kadar ben de bu durumdan etkileniyordum ama o baktırınca ve begenince hemen ertesi gün ben baktırdım. Azıcık akıllı olun ya fal fal diye kafayı yediniz bari burdaki insanlara sataşmayın, ayıptır.

Tebrik ederim

dideme bende fal baktırdım ve ondan öncede defalarca fal baktırdım ve yıllardır bu foruma üyeyimdir kimse bana tutupta didemsin yada reklam yapıyorsun demesin lütfen mantıklı düşünerek hareket edelim .ben zamanında fazlasıyla fal baktırdım ama didem gerçekten bana çok doyurucu bir fal baktı ve çocukluğumdan bu günümü önüme serdi.konu paraya gelirse konuştuk randevulaştık ama para sözü bile etmedi hatta perşembe günüydü dedimki p.tesi yollayabilirim sorun bile etmedi cuma günü aradı ve benim uygun saatimde bana göre kendini ayarlayarak bana baktı .
dideme bende yaxdım ve bana yazdığı şu"benimle kimse iletişime geçmedi yada dekont yollamadı"
ortada bir yanlış anlama var sanırım başka bir didem varsa yada ortalık karıştı bence arkadaş dekontu burdan yayınlasın yada bana yada diger baktıran arkadaşlara yollasın sonuçta bizlerde var didemin hesap numarası sinek küçük ama mide bulandırır arkadaşlar zaten bir elin parmağı kadar değildir düzgün fal bakan sayısı bu olaylar yüzünden ön yargılı oluyorz sonra

Ya arkadaslar biz bu kadar kisi neden didemin reklamini yapalim , mantikli olur musunuz lutfen ??
Kadinin bizden aldigi 100 tl ye ihtiyaci mi var saniyosunuz, kadin soyledigine gore 14 senedir bu isin icinde , bi suru musterisi vardir , bu forumdan gelecek kisilere ihtiyaci yoktur eminim..
Didem gec cevap yazar , ama yazmamazlik etmez , dun soru sordum kendisine gece 2 ye dogru bakip cevap yazmis kac defa da kusura bakmayin beklettim, anca musait oldum diye yazmis ..
Birinden para alip da onu bekleticek biri oldugunu asla dusunmuyorum,
Eger oyle bi durum varsa da gonderin dekontu kendisine ..

Çok şükür mantıklı insanlar var ya,bunların olayı bu Köşeye sıkışınca hemen siz didemsiniz kafası,6000 küsür sayfalık forumun yöneticisi aynı kişinin birden fazla üyeliğini anlıcak kapasitededir.burdan yollamasın Didem'e yolla direk bizi ilgilendirmez dedik arkadaş daha onuda yapamadı Görüşcez diyip duruyo görüşsün bakalım bişeyi varsa bu saat olmuş bişey yok neyse kızlar durum ortada ben hala Yıldızname bakan birini arıyorum

Forumda ısrarla insanların birbirini reklamla suçlaması yüzünden sürekli gereksiz tartışmalar türüyor. Falı çıkar çıkmaz tutar tutmaz tartışmasına girmiyorum evet didem bazen aynı gün bakar bazen biraz beklersiniz bazen ulaşmak zor olur ama kul hakkına dikkat eden biridir bakmadığı falın parasının üstüne neden yatsın ki sonuçta kimse adına leke getirecek bişi yapmaz mutlaka ya bi yanlış anlaşılma ya gözden kaçma vardır ve fark ettiği anda da bunu telafi edeceğine eminim

Bende dun ki is olaylarindan dolayi mesaj attim. Dedim sen boyle boyle demistin ama tam tersi cikacak. Simdi de bi bakar misin nasil sonuclanacak dedim o da saolsun on dk oldu olmadi dondu gorduklerini soyledi. Buradaki kim hangi falciya ilk falindan kac ay sonra yedek fallar bakar? Kac kisi anlik durumlari baska bi falciya sorabilir? Kac falci bize bu kadar anlayisla samimiyetle yaklasir konusur? Dedikleri cikmasa bile belki bu dedigim bi avuntu ama, soyledikleri vikmasa bile o anlik rahatlamayi kimse kimseye yasatamaz kusura bakmayin. En yakin arkafasiniz bile size telkin verse gercekten icinizdeki sogukluk gecmez.. Ben dun o mesajlardan sonra ciddi rahatladim ve takmiyorum bile su an. Bir de ben israrla kendisine didem, canim, tatlim gibi seyler soylerken bu kadin bana hanimdan baska bisey soylemiyo. Bence bu cok onemli bi detay..

bende yıldızname bakan birini arıyorum :)

Bize yildizname diilde kac yasinda ne zaman kiminle evlenecegimizi soyleyen biri lazim. Varsin yildizname bakmasin baska bisey baksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…