:) ben biliyom öyle birini,hatta bana söyledi de :)
Yok size numara falan :) :) :)
Kızlar anlaşılan Didem yine hortlamış..
Eski ve çoookkk falcı deneyimi olan bir üye olarak tecrübelerimi paylaşayım bu bahsedilen didem Ümraniye didem olarak geçerdi..
Evet ilk gittiğinizde çok etkilenirseniz gelip gitmeyi planladığınız yerleri bilir sevgilinin özelliklerinden bahseder şok olursun.. sonrası tam bir fiyasko
paranı alır canı isterse bakar, acayip yalan söyler çocukları üstüne yeminler eder inanırsınız
azıcık paranız olduğunu anlasın hemen "abla"dan bahseder o çözemediğiniz meşhur sorununuzu o ablanın çözeceğini idda eder sizden parayı ablaya diye alır ama siz o ablayı hiç bir zaman görmezsiniz. ve tabi işiniz olmazzz !!!! sonra seni suçlar sen eksik yaptın diye ısrar edersin tam yaptın diye gel paranı vereyim der asla evinde bulamazsın telefonları açmaz şurda buluşalım der iki saat beklersiniz totonuza baka baka geri dönersiniz.
Bu foyaları ortaya çıkınca baktı ki müşterileri kesildi... Başka bir numara buldu
Kendisine Gelen bütün müşteri bilgilerini ajandasına kayıt etmiş sahte bir mail hesabıyla tekrar buraya üye olmuş zaten durumlarını bildiği insanlar ağına düşünce msn üzerinden hepsini bül bül gibi şakıyan bir falcı olarak çıktı karşımıza melek Erdoğan olarak !!
Tabi bu kadar şey bilmesi tuhaf karşılanınca araştırdık ki Bizim melek erdoğan aslında ümraniye didemmiş !!! bir müddette paraları böyle götürdü
Sonra kocasıyla birlikte Şileye taşındı ortadan kayboldu... şimdi anladığım kadarıyla tekrar hortlamışşş
parayı yatırıp telefonunu açmayınca Size öyle şeyler söylerki çocuklarıyla ilgili ajitasyon yapar ki üste tekrar para verirsin amannn dikkattttttt
Kim kız o :/ merak ettimm
Yildizname bende istiyorum ama evleneceğim zaman dgil bosancagim zamanı bilmesi lazım. Bunuda bana soyleyende var zaten pofucum :) bildiğim kadariyla yildizname falcilar tarafından bakilan bişey değil çünkü evleneceğim yada ayrılacağım durumları mahkeme zamanlarını sonrasında bir ilişki olacakmı suda bunları söyledi didem.
Yildizname nasıl dahami değişik denemedim.
Hee onu bildim simdi simge uyandirdi benide. Gelecek ay bende gidecem. Hatta gelecek hafta sonu falan.:) ben biliyom öyle birini,hatta bana söyledi de :)
Hee onu bildim simdi simge uyandirdi benide. Gelecek ay bende gidecem. Hatta gelecek hafta sonu falan.
git git tavsiye ederim :) ama korkma sakın haHee onu bildim simdi simge uyandirdi benide. Gelecek ay bende gidecem. Hatta gelecek hafta sonu falan.
falcı değil canım bu kişi :)Canim desbellla simge biriniz banada yollayin telde bakıyorum ?
Tamam falcı değil de kim :)
Kiz korkuyom yaa:) ama bu hafta sonu bisey cikmazsa gidficemgit git tavsiye ederim :) ama korkma sakın ha
Didemin telefonu kapalıyken buarada bir şahıs dideme ulaşıyor . bu nasıl oluyor bunu açıklarmısınızdideme bende fal baktırdım ve ondan öncede defalarca fal baktırdım ve yıllardır bu foruma üyeyimdir kimse bana tutupta didemsin yada reklam yapıyorsun demesin lütfen mantıklı düşünerek hareket edelim .ben zamanında fazlasıyla fal baktırdım ama didem gerçekten bana çok doyurucu bir fal baktı ve çocukluğumdan bu günümü önüme serdi.konu paraya gelirse konuştuk randevulaştık ama para sözü bile etmedi hatta perşembe günüydü dedimki p.tesi yollayabilirim sorun bile etmedi cuma günü aradı ve benim uygun saatimde bana göre kendini ayarlayarak bana baktı .
dideme bende yaxdım ve bana yazdığı şu"benimle kimse iletişime geçmedi yada dekont yollamadı"
ortada bir yanlış anlama var sanırım başka bir didem varsa yada ortalık karıştı bence arkadaş dekontu burdan yayınlasın yada bana yada diger baktıran arkadaşlara yollasın sonuçta bizlerde var didemin hesap numarası sinek küçük ama mide bulandırır arkadaşlar zaten bir elin parmağı kadar değildir düzgün fal bakan sayısı bu olaylar yüzünden ön yargılı oluyorz sonra
çok enterasan didemin vakti yok güya ama size an be an durumları iletiyor öylemi çok enteresankadın hala beklediğini söylüyor neden aramıyorsunuz?madem mağdursunuz madem paranızın üstüne yattı sizi kandırdı bekletti,çıldırttı,e o zaman arasanız ya şimdi?müsait mi değilsiniz?ki bu çok da hafif bi konu değil sonuçta hem maddi hem manevi bi sıkıntı söz konusu,bilmiyorum yani,hareketler ve sözler arasında bi çelişki mevcut
didem telefonunu açtıDidemin telefonu kapalıyken buarada bir şahıs dideme ulaşıyor . bu nasıl oluyor bunu açıklarmısınız
valla benim korkum yok yalan da atmıyorum gerekirse didemle olan yazışmaları çıkartır atarım şuraya!çok enterasan didemin vakti yok güya ama size an be an durumları iletiyor öylemi çok enteresan
evetArkadaşım dünde yazıstık olanları aynı şekilde bende yazdım whtsptn kendisine cevap verdi dekont gondersin kişi dedi telefonuda açık burdan sana en fazla bukadar yardimci olunabilir kaç kişiye cevap vermiş sana neden vermesin. Hesabı tek tek kontrol ettiğim halde dekont gondersin ben özür dilerim yazdı kadın. Bi tuhaflik var gerçekten.
bekletmesini anlarım sinir bozucu ama para yatirdim bakmadı demek başka bişey sen gonderdinmi dekontu nu
bak kardeşim bu tuhaflık beni çileden çıkartıyor mesaj atmaya zamanı olmadığını söylediğiniz kadın bize bir sms yazamazken size an be an haber veriyor bu çokkk tuhaf ben iletişime geçtim onunla . ilginiz için teşekkürlervalla benim korkum yok yalan da atmıyorum gerekirse didemle olan yazışmaları çıkartır atarım şuraya!
sanki yalan atıyoruz ya olaya bakDidemle bende yazistim bugun , kendisi bugun sık sık whatsappta online oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?