İstanbul'da Fal - Falcılar

:) ben biliyom öyle birini,hatta bana söyledi de :)

Yildizname bende istiyorum ama evleneceğim zaman dgil bosancagim zamanı bilmesi lazım. Bunuda bana soyleyende var zaten pofucum :) bildiğim kadariyla yildizname falcilar tarafından bakilan bişey değil çünkü evleneceğim yada ayrılacağım durumları mahkeme zamanlarını sonrasında bir ilişki olacakmı suda bunları söyledi didem.
Yildizname nasıl dahami değişik denemedim.

bu mesajı sona koyalım arada bir bakar hatırlarsınız kızlar.

bi de şimdi hatırladım, geçen yiğit yazdı sana bakmadık mı diye. ben parayı yatırmıştım bakmamıştı.
artık istemiyorum dedim. sağolsun o bakana kadar "dönecek" diye umut verdikleri adamı unuttum. o kadar uzun sürdü yani bakması :))

bu arada elanit öldü kızlar evet. o dönem baya beğenilen bi falcı idi.

Kim kız o :/ merak ettimm

falcı değil cnm :)

yıldızname senin bilgilerinle bakılan bişey cnm,eğer düzgün birini bulursan bütün hayatını önüne serer :)

Didemin telefonu kapalıyken buarada bir şahıs dideme ulaşıyor . bu nasıl oluyor bunu açıklarmısınız

çok enterasan didemin vakti yok güya ama size an be an durumları iletiyor öylemi çok enteresan

evet

Didemle bende yazistim bugun , kendisi bugun sık sık whatsappta online oluyor

valla benim korkum yok yalan da atmıyorum gerekirse didemle olan yazışmaları çıkartır atarım şuraya!
bak kardeşim bu tuhaflık beni çileden çıkartıyor mesaj atmaya zamanı olmadığını söylediğiniz kadın bize bir sms yazamazken size an be an haber veriyor bu çokkk tuhaf ben iletişime geçtim onunla . ilginiz için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…