İstanbul'da Fal - Falcılar

ohaaaaa günahtır yaaa

BAKIRKOYDE EN IYI FALCI HADI KIZLARR kızlar ben bırcok sıtede bır ısmı cokduydum okan denılen falcı arkadası hersıtede ınsanlar met etmıs bugun bakırkoydeydım okan dıye tavsıye edılılen falcı buldum merak ettım bakırkoy ıstanbul caddesınde fısıltım cafede fal bakıyomus yerı kolay buldum fal bakılan mekanı cafeye cıktım falcı okanı buldum yalnız bıseye sasırdım adamda ınanılmaz sıra vardı resmen kuyrum bıraz bekledım ısın dogrusu sıra bana geldı kızlar bole bısey olamaz gercekten sasırdım falcı okan adımı soy adımı aldı benım ne yasadıgımı harfıyen anlattı tuylerım urperdı korktum dıyebılırım ada tıkır tıkır herseyı saydı bu adam bence cınlerı var dıyebılırım ınanılmaz herseyımı bıldı adan zye soktayım ısım bılene verıyo dıyebılrım herkese tavsıye ederım baktıran yerıne oturamıcak herkese tavsıye ederım super okanı fesbuk adresındede unluler var gosterdı resımlerı fesbuk adresı grıs medyum okan numarasıda ... gıdın baktırın sok olucaksınız CAFE FISILTIM CAFEDE BAKIYO OKAN DENILEN FALCI HERKESE MUKEMBEL FALCIYI TAVSIYE EDERIM herkese bolsans

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadara bakıyor acaba ben de baktırmak istiyorum da merak ettim ona gideyim bari

Gaziosmanpaşa Güler !....
Kızlar dün pazar içinde Güler diye bir bayana fal baktırdım,50 TL boşa gitdi.Bilginiz olsun sadece etrafımızda ki insanların adlarını söyleyip o kim bu kim diye kendisi soruyor,aklınızda bulunsun duyarsanız böyle bir kişiyi amannn sakın paranız ziyan olmasın,bu arada Eyüp veya yakınlarında çok iyi diyebileceğiniz veya sizin memnun kaldığınız birisi varsa rica etsem yardımcı olabilir misiniz,şimdiden çok teşekkür ederim.

Hatta ben baktırdıktan sonra 4 arkadsımı aradım tlefon acıp hepsı sokta bole bısey olamaz dıyıp saskınlık ıcınde kalmıslar hanım efendı bız memnun kaldık bır sorun yok super memnunum

Okan gercekten super bakıyo buna kanat getırdım falda tek gecıyorum bu saatten sonra dehset guzel bakıyo fallara hersey ortada ben kendı gozlerıme ınanırım ayo sonucta baktırdım bakırkoyde fısıltım cafede bakan okan gercekten dehset guzel bakıyo bence sen okanları karıstırıp baska okana baktırmıssındır heralde adamda kuyruk var resmen sıra var

Dıyorumya sen okanları karıstırmısdın cnm bu fısıltım cafedekı okanda kuyruk var dıyorumya ben baktırdım dehset bakıyo 4 arkadsımda orda baktırdı adam super bakmıs azı acık kalmıs resmen bılmem anlatabıldımmı sıze ben bakırkoy ıstanbul caddesın fısıltım cafede bakan okandan bahs edıyorum cnm okanları karıstırma bence:)

Valla cnm kahve 40 tarot 50 resım 150 su 200 ben tarot baktırdım ama dehset superdı

Çok teşekkür ederim. Cidden kafam karıştı Okanı duymadan önce Ezgide karar kılmıştım. Üst üste fal baktırmayı da önermiyorlar. Kadınlar kahvesine ilk kez gitmiştim Leyla diye biri vardı o baktı o boştu o anda o baktı. Melekler kahvesinde de Kadir Emreyi duymuştum hafif uzun saçlı görmüştüm de daha önce ama telefonda randevu alırken Emre diye aldım başka Emre de varmış. Bir geldi baktım başka biri bu Kadir değil eyvah dedim. Ama bu Emre de ünlüymüş. Bakalım dedikleri çıkacak mı beklemedeyim. Bana ilginç gelen Leyla ile Emreye yakın zamanda baktırdım benzer şeyleri söylediler. Bu arada melekler kahvesinde de bir bayana baktırmıştım adını heyecanla sormadım. O kahveden çok tarot ve melek kartına baktı birkaç kez uzundu yani.

Kizlar acill cevp bekliorum tilsimdaki okan nasil net olarak cunku son ama son fal baktrisim olucak ve nokta atisi yapmam lazm yardimci olun lutfenn

Ben ona baktirdim beğenmedim sadece fikirimi soyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…