İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaslar uzulerek soyluyorum ki edi ve binnaz abladan elif ışık patladı..gecmis olsun gorusmek uzere..

Aksamustu 5 bucuktan beri didem i bekledim bekledim fakat aramadi benim fal yarina kaldi bakalim neler soyliycek meraktayim . Ilk defa bakicak bana :) yarin paylasimda bulunurum artik bayanlar

Moral seviyeni yükseltecek birini arıyorsan yigit derim, enerjisi çok güzel, çok keyifli biri. Nokta atışları da var, pat diye isim söylüyor falan. Ha dedikleri çıkar mı çıkmaz mı onu bilemem, bana söylediklerinin daha zamanı var, bekliyorum :) ama ben en çok ona baktırdıktan sonra kendimi iyi hissediyorum :)

merhaba rica etsem bana bu hocanın iletişim bilgilerini verir misin?benim de çok ihtiyacım var güvenilir birine. gizemmm85@hotmail.com .

bana Yiğitin telefon numarasını verebilir misiniz? birde telefonda bakıyor mu? :)

kızlar az önce bir fal çıktı bodrumda birine baktırmıştımhayatına biri girecek demişti baya bir tarif etmişti gerçektende oldu çok mutluyum

bana Yiğitin telefon numarasını verebilir misiniz? birde telefonda bakıyor mu? :)

Canım yiğitin dedikleri çıkmadı pek tavsiye etmiyorum. Moralin düzeliyor ama sonradan dedikleri olmayınca eskisinden daha çok psikolojim bozulmuştu. Yiğitle didem aşağı yukarı aynı zaten. :)
Dideme baktırdığını söylemişsin yanlış hatırlamıyosam.

evet canım dideme baktırdım ama çokda kalıcı değildi dedikleri hatırlamıyorum bile.
yiğitin numarasını arkadaş göndermiş ama kararsız kaldım.
peki zehra mı yiğit mi?

evet canım dideme baktırdım ama çokda kalıcı değildi dedikleri hatırlamıyorum bile.
yiğitin numarasını arkadaş göndermiş ama kararsız kaldım.
peki zehra mı yiğit mi?

Canım şimdi şöyle, ben ikisini de anlatayım sen seç. Sonuçta ikisine de yaklaşık aynı fiyatları ödiceksin. Önce hangisni denemek istersin sana kalmış. Öncelikle yiğit ücreti fal bakımından önce alıyor. Zehra ise fal bakımından sonra alıyor. Hatta "memnun kaldıysan gönder canım hakkın geçmesin" demişti bana. Bu bana çok samimi geldi. 2.si yiğitin verdiği tarihler sarkmıyor yani bildiğin direkt çıkmıyor. Hani bazı falcıların verdiği tarih sarkar ya. Bunda o da yok. Zehra tarih vermemeye çalışıyor şirk olmasın diye ama birkaç yanlışlıkla agzından kaçırdıfı tarihleri günü gününe yaşadım. Zehranın falı daha uzun. 1 saate yakın. Yiğitin falı o kadar uzun değil. Zehranın geleceğe dair tesbitleri çıkıyor. Yiğitte anda iyi tahmin yapıyor ama gelecek, malesef. Umarım yardımcı olabilmişimdir canım. Sen bilirsin ikisine de sırayla baktırabilirsin veya birini seçip onda devam edersin sana kalmış :)

zehra hanımın numarasını verir misin canım bana :)

dikislerim patlıcak

Arkadaşlar burası iyice Didem, Zehra, Yiğit topic'i olmuş. Eskiden ne güzel değişik cafe falcıları deneyimleri paylaşılırdı. Artık devamlı bu 3 isim etrafında dönüyor. Bir kısım beğenmiş, bır kısım beğenmemiş. Süper de başka kimse kalmadı mı paylaşılacak? Eleştirmek için yazmıyorum, sadece yeni isimler deneyimlemek istediğimden bu yakınmam:) Eminim birçok kişi de benimle hemfikirdir.
Gerçi ben de de yeni isimler yok malesef Keşfe çıkmam lazım...

Goruyorummmm goruyoruummm demene koptum mudurum ya :)

Ben de buragın telefonunu istemeye geldiydim, sen bilmiyosundur sanırsam
Burak yok Mune versek
Adamlar sizden iyi para alıyor ben şurda Tümüyle Beleş rahatlatma seansları yapıyorum, kıymeti olmuyor, bundan sonra özelden akıl danışmak ücrete tabii

Burak yok Mune versek
Adamlar sizden iyi para alıyor ben şurda Tümüyle Beleş rahatlatma seansları yapıyorum, kıymeti olmuyor, bundan sonra özelden akıl danışmak ücrete tabii

Hahahahha sitemini yirim senin

Söyle bakalım o zaman, gerard butler bana ne zaman adım atar? Benle evlenmek ister mi?

Hahahahha sitemini yirim senin

Söyle bakalım o zaman, gerard butler bana ne zaman adım atar? Benle evlenmek ister mi?
Bu adam Çapkın, gülüşü bile yavrum ben hepinizi idare ederim cinsinden, sen başka denizlere yelken açmalısın.
Yok ille Gerard olsun diyorsan o zaman görüyorum adam senle olacak ama arkadan baskalarına da göz kırpacak, paylaşmayı öğrenirim diyorsan mutlu günler pek yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…