selenayı ilk defa duydum.
Yiğit ve Şehrazatı önceden duydum ama denemedim.
Dideminde dediklerini hatırlamıyorum.
demek ki o kadar etkili bir fal olmamış benim için..
ben daha çok böyle terapi gibi olsun istiyorum.
moral seviyem yükselsin, yükseltilsin.
nokta atışları olsun.
son olarak ta şunu şöylemek istiyorum başımdan geçtiği için paylaşmak istedim. geçen yıl eşimle aramızda bazı problemler vardı aslında daha çok benden kaynaklanan sorunlar,sürekli bağırıp çağırıyodum adama. çok sinirliydim her yaptığı gözüme batıyordu ve nerdeyse boşanmanın eşiğine gelmiştik. bizden habersiz görumcem koylerindeki bir hocaya gidip durumu anlatıyor hoca isimlerimizi ısteyip bakıyor ve soğukluk muskası yapılmış bunlara diyor sonra ben kendim aradım adam mahçup bir tip zaten allahın izniyle hallederiz fln dedi. yapmam için biseyler yazdı harfiyen uygula dedi ve sadece 20 tl aldı, bir ay sonra ara dedi ben herseyi yapıp 1 ay geçince aradım ve tekrar baktığında tamam kızım bir şey kalmamıs dedi ve ben tekrar borcumuz ne kadar dediğimde de yok canım ne parası büyü var mı yok mu die bakmaktan da mı para alınırmış borcun fln yok dedi. yani demek istediğim bu işin ehli insanlarr bu işi öncelikle allah rızası için yaparlar ve çok para talep etmezler . biraz uzun oldu ama kusura bakmayın gerçekten iyi hocaların da hala var olduğunu belirtmek istedim.
son olarak ta şunu şöylemek istiyorum başımdan geçtiği için paylaşmak istedim. geçen yıl eşimle aramızda bazı problemler vardı aslında daha çok benden kaynaklanan sorunlar,sürekli bağırıp çağırıyodum adama. çok sinirliydim her yaptığı gözüme batıyordu ve nerdeyse boşanmanın eşiğine gelmiştik. bizden habersiz görumcem koylerindeki bir hocaya gidip durumu anlatıyor hoca isimlerimizi ısteyip bakıyor ve soğukluk muskası yapılmış bunlara diyor sonra ben kendim aradım adam mahçup bir tip zaten allahın izniyle hallederiz fln dedi. yapmam için biseyler yazdı harfiyen uygula dedi ve sadece 20 tl aldı, bir ay sonra ara dedi ben herseyi yapıp 1 ay geçince aradım ve tekrar baktığında tamam kızım bir şey kalmamıs dedi ve ben tekrar borcumuz ne kadar dediğimde de yok canım ne parası büyü var mı yok mu die bakmaktan da mı para alınırmış borcun fln yok dedi. yani demek istediğim bu işin ehli insanlarr bu işi öncelikle allah rızası için yaparlar ve çok para talep etmezler . biraz uzun oldu ama kusura bakmayın gerçekten iyi hocaların da hala var olduğunu belirtmek istedim.
Moral seviyeni yükseltecek birini arıyorsan yigit derim, enerjisi çok güzel, çok keyifli biri. Nokta atışları da var, pat diye isim söylüyor falan. Ha dedikleri çıkar mı çıkmaz mı onu bilemem, bana söylediklerinin daha zamanı var, bekliyorum :) ama ben en çok ona baktırdıktan sonra kendimi iyi hissediyorum :)
bana Yiğitin telefon numarasını verebilir misiniz? birde telefonda bakıyor mu? :)
Canım yiğitin dedikleri çıkmadı pek tavsiye etmiyorum. Moralin düzeliyor ama sonradan dedikleri olmayınca eskisinden daha çok psikolojim bozulmuştu. Yiğitle didem aşağı yukarı aynı zaten. :)
Dideme baktırdığını söylemişsin yanlış hatırlamıyosam.
evet canım dideme baktırdım ama çokda kalıcı değildi dedikleri hatırlamıyorum bile.
yiğitin numarasını arkadaş göndermiş ama kararsız kaldım.
peki zehra mı yiğit mi?
Canım şimdi şöyle, ben ikisini de anlatayım sen seç. Sonuçta ikisine de yaklaşık aynı fiyatları ödiceksin. Önce hangisni denemek istersin sana kalmış. Öncelikle yiğit ücreti fal bakımından önce alıyor. Zehra ise fal bakımından sonra alıyor. Hatta "memnun kaldıysan gönder canım hakkın geçmesin" demişti bana. Bu bana çok samimi geldi. 2.si yiğitin verdiği tarihler sarkmıyor yani bildiğin direkt çıkmıyor. Hani bazı falcıların verdiği tarih sarkar ya. Bunda o da yok. Zehra tarih vermemeye çalışıyor şirk olmasın diye ama birkaç yanlışlıkla agzından kaçırdıfı tarihleri günü gününe yaşadım. Zehranın falı daha uzun. 1 saate yakın. Yiğitin falı o kadar uzun değil. Zehranın geleceğe dair tesbitleri çıkıyor. Yiğitte anda iyi tahmin yapıyor ama gelecek, malesef. Umarım yardımcı olabilmişimdir canım. Sen bilirsin ikisine de sırayla baktırabilirsin veya birini seçip onda devam edersin sana kalmış :)
kime baktırdın adı sanı nedir? sadece tek bir dediğimi çıktı yoksa totale vurduğunda birçok şey mi çıktı?kızlar az önce bir fal çıktı bodrumda birine baktırmıştımhayatına biri girecek demişti baya bir tarif etmişti gerçektende oldu çok mutluyum
Mesela ne kadar ermiş?
Şimdi ne yapacağımı bilecek kadar ermiş midir ?
Numarasını paylaştınız diye kızar diyorsunuz, hmmmm daha 2 gün önce kendisine üye olmuştu siteye, hemde ayan beyan kendi adıyla, onu yolladık vekil diye sizi gönderdi sanırım.
Çok içimden geldi falınıza bakayım, görüyorummmm 3 üyelik görüyorum, biri z ile başlıyor, @zehrasen, biri @betulliz, diğeri @gulseen01
Reklam için gelmişlerrr
Cımbız falı bakmıştım sadecedikislerim patlıcak
Cımbız falı bakmıştım sadecebanlanacak banlanmayacak aaa banlandı
Burak yok Mune versekGoruyorummmm goruyoruummm demene koptummudurum ya :)
Ben de buragın telefonunu istemeye geldiydim, sen bilmiyosundur sanırsam
Burak yok Mune versek
Adamlar sizden iyi para alıyorben şurda Tümüyle Beleş rahatlatma seansları yapıyorum, kıymeti olmuyor, bundan sonra özelden akıl danışmak ücrete tabii
Bu adam Çapkın, gülüşü bile yavrum ben hepinizi idare ederim cinsinden, sen başka denizlere yelken açmalısın.Hahahahha sitemini yirim senin
Söyle bakalım o zaman, gerard butler bana ne zaman adım atar? Benle evlenmek ister mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?