Canim bende bayadir yazip duruyorum baya zor durumdayim rica etsem ozelden paylassan bilgilerinio hoca isi iyice ticarete dokmus.tlfnu acmadi msjlasiyo.direkt banka hesap no verip 750 tl yatir bakayim dedi.kabul etmedim bende.baskasini buldum burda bi arkadas sayesinde.bakalim ins olur.
Sludem bulduğun hocanın iletişim bilgilerini bana da atar mısın lütfennnn birde gittiysen yorumlarınıda yazarsan memnun olurum sağol şimdiden :)o hoca isi iyice ticarete dokmus.tlfnu acmadi msjlasiyo.direkt banka hesap no verip 750 tl yatir bakayim dedi.kabul etmedim bende.baskasini buldum burda bi arkadas sayesinde.bakalim ins olur.
ben başkasına baktırmadım bir tek su ara didemem baktırıyorum ayda bir süreklide baktırmam bana dedikleri çıktı ama bazıları cıkmıyor diyor..zehra bende anı bile bilemedi ama kötülemem enerji meselesi..yiğit cok tatlı anı iyi biliyor ama gelecekle ilgili pek bişey demiyor yakın gelecekten bahsediyor.ben didem e su falı baktırıyorum an da ve gelecekte dedikleri tuttu..hoca konusunu da kapattığımıza göre, didem, yiğit, zehra dışında tavsiye edebileceğiniz falcı var mı kızlar? :)))))
Evet canim ayni sekilde bana da atarsan sevinirim cok haber beklemekteyizz :))Sludem bulduğun hocanın iletişim bilgilerini bana da atar mısın lütfennnn birde gittiysen yorumlarınıda yazarsan memnun olurum sağol şimdiden :)
ben başkasına baktırmadım bir tek su ara didemem baktırıyorum ayda bir süreklide baktırmam bana dedikleri çıktı ama bazıları cıkmıyor diyor..zehra bende anı bile bilemedi ama kötülemem enerji meselesi..yiğit cok tatlı anı iyi biliyor ama gelecekle ilgili pek bişey demiyor yakın gelecekten bahsediyor.ben didem e su falı baktırıyorum an da ve gelecekte dedikleri tuttu..
Didem'in telefonunu paylaşabilir misiniz? TeşekkürlerBu arada didem ameliyat oldu belinden o yüzden bakamıyordu pzts den sonra bakacak
didemkimnasıl bakıyorDidem'in telefonunu paylaşabilir misiniz? Teşekkürler
arkadaşlar merhaba :)
aranıza yeni katıldım.
uzun zamandır fal baktırmıyorum zaten çok da fazla bir fal geçmişim yok.
en son didem hanıma baktırmıştım.
kimleri önerirsiniz başlangıç olarak?
Canım dideme baktırdım, şehrazata baktırdım, yiğite baktırdım, zehraya baktırdım. Ben zehrayı beğendim. Bir tellwe'de selena ile enerjim süper uyuştu bir de zehra ile. Frekans meselesi tabi. Sen hangisini tercih edersen canım
Canım dideme baktırdım, şehrazata baktırdım, yiğite baktırdım, zehraya baktırdım. Ben zehrayı beğendim. Bir tellwe'de selena ile enerjim süper uyuştu bir de zehra ile. Frekans meselesi tabi. Sen hangisini tercih edersen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?