İstanbul'da Fal - Falcılar

ben anlamıyorum bukadar kolaymı hemen 1000tl 750 tl cope atmak adam kım neyın nesı hesap noyu verıcek ve sen para yatıracaksın burda bır cok kısı dolandırıldı bu yontemle ınsanlar paraları copten toplamıyor eger bır ıslem olucaksa bence ılk yuzyuze konusulur daha ıslem ortada yok 1000 tl ınsanlar bukadar enayımı goruluyor bu ısı yapan gercek hocalar var ve az para alırlar zaten ısı tıcarete dokmezler bu tavırda cok yanlıs bence ıslem yaptırdıktan sonrada bukadar cırkın tavırdamı bu ısı yapıcak pekı

yaa arkadaşlar bu adamın niyeti zaten daha telefonu açar açmaz insanların ne derdi olduğunu anlayıp dinlemeden kafasına göre sen 750 yatır yok diğerine sen 1000 yatır demesinden belli. hani bazı hocalar vardır ya her gidene sende ilaç var büyü var diyen.belki ben de bir sorun yok ya da bozulacak bir büyüm yok, e ozaman ben bu 1000 lirayı sırf bunu öğrenmek için mı vericem yoksa geleceğimle ilgili söyliceği 3- 5 cümle için mi? o da tutarsa tabi bunun da bir garantisi yok keza geleceği tam olarak Allahtan başka kimse bilemez. yani bunun iyi niyetli bir insan tarafından yapılmıyacağı çok aşikar. hemen para konusuna girmesi ve ağzını bu kadar yüksek meblalardan açması açıkçası bende bir güvensizlik hissi uyandırdı sadece uyarmak istedim gerçi zaten burdaki herkesin bunu gorüp anlayabilecek seviyede olduğunu düşünüyorum ama tabiki herkesin kendi kararı saygı duymak lazım...

son olarak ta şunu şöylemek istiyorum başımdan geçtiği için paylaşmak istedim. geçen yıl eşimle aramızda bazı problemler vardı aslında daha çok benden kaynaklanan sorunlar,sürekli bağırıp çağırıyodum adama. çok sinirliydim her yaptığı gözüme batıyordu ve nerdeyse boşanmanın eşiğine gelmiştik. bizden habersiz görumcem koylerindeki bir hocaya gidip durumu anlatıyor hoca isimlerimizi ısteyip bakıyor ve soğukluk muskası yapılmış bunlara diyor sonra ben kendim aradım adam mahçup bir tip zaten allahın izniyle hallederiz fln dedi. yapmam için biseyler yazdı harfiyen uygula dedi ve sadece 20 tl aldı, bir ay sonra ara dedi ben herseyi yapıp 1 ay geçince aradım ve tekrar baktığında tamam kızım bir şey kalmamıs dedi ve ben tekrar borcumuz ne kadar dediğimde de yok canım ne parası büyü var mı yok mu die bakmaktan da mı para alınırmış borcun fln yok dedi. yani demek istediğim bu işin ehli insanlarr bu işi öncelikle allah rızası için yaparlar ve çok para talep etmezler . biraz uzun oldu ama kusura bakmayın gerçekten iyi hocaların da hala var olduğunu belirtmek istedim.

750 tl nedir? ben o paraya bakan insanı önermekten çekinirim yahu... ama komisyonu tatlı geldi heralde ondan burada ballandıra ballandıra anlattın :)

Burada hoca tavsiyesi yapamazsınız.
20-30 bilemedin 50 lira fal parasını veriyorsunuz tamam ama 1 aylık maaş kadar parayı alan hocaları bu siteyi aracı yaparak tavsiye edemezsiniz.
Sonra insanlar dolandırılınca KK'de okudum gittim diyor, 4 kişi denese 3000 lira para.

Adına hoca demesin bari, hoca dediğin gaybın bilinmediğini bilir, bilirim yaparım diyorsa Adının yanına başka ünvan eklesin.

Hanımlar lütfen sizde burda hoca aramayın, hoca yönlendirmesi yapmayın.

o hoca isi iyice ticarete dokmus.tlfnu acmadi msjlasiyo.direkt banka hesap no verip 750 tl yatir bakayim dedi.kabul etmedim bende.baskasini buldum burda bi arkadas sayesinde.bakalim ins olur.
Canim bende bayadir yazip duruyorum baya zor durumdayim rica etsem ozelden paylassan bilgilerini

yazmadan geçemeyeceğim..yüksek meblalar kaliteyi değil ticareti gösterir..dua insanoğlu için çok faydalı bir inanç uygulamasıdır.bu inancı uygulamak bizi Allaha daha yakın kılar..O'nu daha iyi anlarız.Dolayısı ile dua eden kalpler yıkanmıştır iyilikle..size derdiniz nedir demeden kimilerinin küçümsediği kimilerinin bir aylık geliri olan bir meblayı isteyen gıyanında kendisine hoca denilen biri ne kadar temiz kalpli olabilir?bu zatın yazdığı ve okuduğu dua ne fayda sağlar?Allahtan öte bir güç yoktur!müminin mümine duası daha tez gerçekleşir..bu yüzden esaslı imanlı hocalar dua yazdığında faydasını görürüz.bir de gerçek hocalar yıldızname gibi şeylere bakmaz bilginiz olsun.çünkü onlar geleceği sadece Allah ın bildiğini dile getiren kişilerdir.bu bağlamda kim bir insanı çıkarları doğrultusunda yönlendirip yanlış yola iterse o da bu günaha ortak olur.Allah hepimizi kötü insan ve mahluklardan korusun..tamam fal bir eğlence..ben de öneririm beğendiğimi..ama insanların ne sıkıntıları var...bunlarla alay edercesine hayatının bir anda değiştiğini iddia edenler var sanırım..ne mutlu size..artık falcıyla hocayla işiniz kalmamıştır.ne güzel işte..750 tl ile hayatınızı kurtarmışsınız.

o hoca isi iyice ticarete dokmus.tlfnu acmadi msjlasiyo.direkt banka hesap no verip 750 tl yatir bakayim dedi.kabul etmedim bende.baskasini buldum burda bi arkadas sayesinde.bakalim ins olur.
Sludem bulduğun hocanın iletişim bilgilerini bana da atar mısın lütfennnn birde gittiysen yorumlarınıda yazarsan memnun olurum sağol şimdiden :)

hoca konusunu da kapattığımıza göre, didem, yiğit, zehra dışında tavsiye edebileceğiniz falcı var mı kızlar? :)))))
ben başkasına baktırmadım bir tek su ara didemem baktırıyorum ayda bir süreklide baktırmam bana dedikleri çıktı ama bazıları cıkmıyor diyor..zehra bende anı bile bilemedi ama kötülemem enerji meselesi..yiğit cok tatlı anı iyi biliyor ama gelecekle ilgili pek bişey demiyor yakın gelecekten bahsediyor.ben didem e su falı baktırıyorum an da ve gelecekte dedikleri tuttu..

Didem e nasil ulasabiliriz iletisim numarasini bana atabilir misin canim bi de adresi neresi?

arkadaşlar merhaba :)
aranıza yeni katıldım.
uzun zamandır fal baktırmıyorum zaten çok da fazla bir fal geçmişim yok.
en son didem hanıma baktırmıştım.
kimleri önerirsiniz başlangıç olarak?

arkadaşlar merhaba :)
aranıza yeni katıldım.
uzun zamandır fal baktırmıyorum zaten çok da fazla bir fal geçmişim yok.
en son didem hanıma baktırmıştım.
kimleri önerirsiniz başlangıç olarak?

Canım dideme baktırdım, şehrazata baktırdım, yiğite baktırdım, zehraya baktırdım. Ben zehrayı beğendim. Bir tellwe'de selena ile enerjim süper uyuştu bir de zehra ile. Frekans meselesi tabi. Sen hangisini tercih edersen canım

Zehra ile ilgili çok fazla yorum yapılmış canım ya okudum çoğunu.
iyi de var kötü de var.
çok kararsız kaldım.
zamanımı boşa harcamak istemiyorum...

selenayı ilk defa duydum.
Yiğit ve Şehrazatı önceden duydum ama denemedim.
Dideminde dediklerini hatırlamıyorum.
demek ki o kadar etkili bir fal olmamış benim için..
ben daha çok böyle terapi gibi olsun istiyorum.
moral seviyem yükselsin, yükseltilsin.
nokta atışları olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…