İstanbul'da Fal - Falcılar

Onun gülüşünü yirim. Peki büyü yaptırsam bana bağlanır mı hocam? Evet diyorsan çıkıp domuz bağırsağı bulcam.

Neyse, bu hoca olayinin cozulmesine ve ilgili kisinin banlanmasina cok sevindim.
Ama bu isin icinde kesinlikle bi is vardi kizlar. Bu kadar muhtesem biri bu kadar aman aman biri olamazdi..
Ya bu kizin hesabi calindi baskasi yazdi ya da bu isten kari vardi. Eskiden biri zaten buna benzer bisey yapmamis miydi. Yasadigimiz gordugumuz seyler sonucta..
Allah yardimcimiz olsun..

hesabı falan çalınmadı, aynı övmeleri Zehraya da yapmıştı, göz boyamaları sayesinde Zehra'ya bir sürü geri dönüş olmuştu ve ondan çok kâr sağladığına eminim. bu sefer ipin ucunu kaçırınca ortaya çıktı foyası. Allah böyle fırsatçı insanlardan korusun.

Ben kaçırdım sanırım ,ne foyası mrk ettim ?

Bu işin içinde ne iş varmış canım? Mesajdan bana bir sürü canımlı cicimli yazdın burdan da saldırıya geçmişsin. Neyse ki adminlere ben durumu izah ettim benim burdan koşa koşa şikayet ettiğiniz gibi bir durum olmadıgını benim böyle şeylere tenezzül etmeyeceğimi anladılar. Ki KAZEN le biz daha önce de konuşmuştuk. Başka falcılar hakkında. Ben burda gelip senin kafanda dönen seneryolara başrollük edemedim çok özür dilerim
Banlanma olayına gelince, hepimiz burda eşitiz. Sen de dikkat et bence hepimiz kadar.

Burda önce adminlere seslenip kesinlikle art niyetimin olmadıgını ama böyle hakaretlere göz yumamayacagımı görmelerini istiyorum. Sonra da canım umarım bir gün yapmadıgın şeyler yüzünden itham edilirsin. Çünkü ben kimsenin kirli ekmeğine muhtaç biri değilim çok şükür. Param bol, Allah vermiş. Kalbinde fesat olmayan herkese versin. O adama da hoca diyen benim. Kendisi su tarot ve yıldızname fallarıma baktı o kadar. Çok da memnun kaldım. 750 lirayı da ben ödedim. Kimse bana para ödemedi yani BEN ödedim. İstemeyene de asla tavsiye etmedim burda. Zorla gidin demedim. Artık bi kendinize gelin.

Yöneticilere de sesleniyorum arkadaşlar bu tarz hakaretlere lütfen siz de bir dur deyin. Ben burda onlarca falcıya fal baktırmış ve buraya hepsini yazmış bir üyeyim. Bu hakaretleri ve iftiraları banlamanızı ben rica ediyorum. Daha da işim olmaz bu bölümde. Art niyetsiz kişilerle belki fikir alışverişinde bulunurum ilerleyen zamanlarda.

ikisinede baktırdım ne gelecek ne an ikiside bilemedi

Kızlar Didemin eylül başında olacak dediği bişey gerçekleşti.. Çok şaşkınım

zehra hanımdan aldım randevuyu bugün bakacak bakalım.
görüşlerimi akşam yazarım arkadaşlar :)
ama umarım dediğiniz gibi kötü çıkmaz...
baktıracağınız kişi Ankaradaki zehraysa ben memnun kalmadım. Ara ara burda reklamı yapılıyor konusu hortlatılıyor. umarım memnun kalırsanızda paranız boşa gitmez.

zehra hanımdan aldım randevuyu bugün bakacak bakalım.
görüşlerimi akşam yazarım arkadaşlar :)
ama umarım dediğiniz gibi kötü çıkmaz...

Sonuç ne oldu? Baktırdınız mı? 3 kez baktırdım. 4.yü gözüm yemiyor daha yeni bir sürü baktırdım göya fal hayatıma son vericektim son fallarla ama bağımlılık gibi bişey. Sürekli baktırmak istiyorum. Kafayı yicem.

daha baktırmadım canım.
akşama verdi randevumu akşam aracağım.
memnun kalmış mıydın?

kızlar zehra hanıma baktırdım biraz önce kapattım telefonu.
1.5 saate yakın konuştuk.
moralimi fazlasıyla yükseltti gerçekten ihtiyacım vardı bazı şeyleri duymaya...
baktırmak isteyene gönül rahatlığıyla önerebilirim.
yani çok fazla bir fal geçmişim yoktu ama didemden bin kat daha iyiydi.
anımı geçmişimi ve kişilik analizlerimi çok iyi bildi.
öyle ki annemin hastalığına kadar söyledi.
tabii ki enerji meselesi gerçekten bizim enerjimiz uyuştu sanırım :)
geleceği ise bekleyip göreceğiz..
çıkanlar olursa yazarım.
bu akşam bide biryolunvar.com da biraz gezinicem.
beğendiğim olursa yine yazarım.
başka önerdiğiniz falcı varsa önerileri alıyımmm :):)

Beğenmene sevindim canım. Bana dediği birşey dediği gün çıkmıştı. Önemli olan gelecek benim için. Bugünü zaten ben de biliyorum.
Biryolunvar da şehrazatı denedim su falında bir de medyum alini. kahve falında ilkayı denedim. Sema mıydı selma mıydı su falı atmıştım ona da, aman sakın atma yazık oldu 30 lirama. Medyum alini çok beğendim su falı çok çaplıydı. Şehrazatta anda iyi ama geleceği bilemiyor malesef. Biryolunvar maceramda böyle canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…