İstanbul'da Fal - Falcılar

o zaman hemmen medyum aline gider ben...

kaça bakıyor canım medyum alin?

o zaman hemmen medyum aline gider ben...

Kız dur bi hele. Normalde bu kadar sık bakılmaz, haftada birkez fal bakılır en erken. Daha fazlasını önermiyorlar. Sen 1 günde birkaç kez.. hele bi falının çıkmasını bekle. En azından bir hafta geçsin bi aradan :)
Enerjin düşerse görürsün.

tamam o zaman zehra hanımın dediklerini bekleyelim..

ben de Didem'e ikinci defa baktırdım, tamı tamına 12 dakika! konuşmuşuz. ilk baktığında iyiydi de, bu sefer gerçekten hayal kırıklığına uğradım, ilk defa verdiğim paraya acıdım, içim cız etti resmen. 12 dakika ne yaa :/ ve bence gayet eski notlarından okudu, söylediği ismi o an bildiğine inanmadım yani, ilk falda ben söylemiştim zaten, özetle söylediği hiçbir şeye inanmadım, o an fala baktığına bile inanmadım, o yüzden telefonu kapattıktan sonra enerjim inanılmaz düştü, saatlerce kendime gelemedim. bir daha da baktırmam ona. Keşke Zehra'ya ikinci bi şans verseydim, çok pişman oldum :/ helali hoş olsun ama 100 liraya da biraz daha kapsamlı bir şeyler bekliyor insan. öyle 12 dakikada oldu bitti maşallah demek pek hoş değil, az bi para değil sonuçta.. neyse oldu bi kere, bu da son olur zaten, sildim numarasını, didem sayfası kapandı benim için.

Gülsüm'ü bilen var mı icinizde? o nasıl acaba? (yeni birilerini denemek istiyorum da)

Didem bende de 13 dk bakmıştı son falında. Sadece söylediği tek bir cümle kalmış aklımda. O da çıkmadı zaten. Diğer söyledikleri hep eski şeylerdi.
Gülsümü hiç duymadım da bir sâre ismi dolaşıyor topiklerde. Memnunum diyen eski üyeler gördüm. Yeni olsalar reklam dicem ama eskiler. Biraz zaman geçsin üstünden ben de o kadına bi baktırcam. Bir de aklımda hep burda söylenen ezgi var ama ona gitmek gerekiyor. Telefon daha cazip.

Valla bana bi tarih verdi, olunca bana da haber verirsin dedi de, hiç ihtimal vermiyorum, ki geçen sefer söylediği şeyin aynısını söyledi; 'şöyle olacak böyle olacak ondan sonra şu olacak' gibi, sadece tarihler değişti yani de içerik aynı. yine de eğer gerçekten tutarsa yazarım buraya falı çıktı diye. Yerdiğim gibi övmesini de bilirim, asla hakkını yemem öyle bir durumda :)

Canım o Ezgi'yi söyleyen tek bir kişi var, yani bence o konuya hiç girmeyelim :)) Gülsüm adını da 'telefonda fal bakanlar' başlığında gördüm, onu da beğenen ve beğenmeyenler var, bir de Burak varmış galiba, onun da ara ara adı geçiyor, o nasıl acaba?

Burağı ben de duydum ama bu isimlerden de şüphe etmiyo değişim. İlk önce didem yiğit zehra vardı. Acaba bunlar çok tutuldu diye yeni isimler mi geliyor aklımda bir sürü soru var. Ezgi konusuna öyle mi dersin? Sare hakkında ne düşünüyosun peki?

Sare'yi ilk senden duyuyorum, ezgi'nin pr'ini yapan arkadaş iyi yapamadı diye düşünüyorum, çok belli etti kendini :)) diğerlerini de bilmiyorum işte, hani onlar da yeni isim değil de, burada konuşulan isimler değil galiba. farklı topikler, farklı isimler gibi gibi :)) online fal topiklerinde de hep aynı isimler dönüyor sonuçta; oranın da favorileri belli. ben selena, şehrazat ve nesibe'ye baktırdım, şehrazat çok şaibeli, selena ve nesibe'yi sevdim ama, denk gelirse bir daha baktırabilirim onlara.

Nesibeyi övüyolar evet ben ona baktırmadım. Dedikleri çıktı mı? ne falı baktırdın? Hangi falı daha iyi?

Nesibeyi övüyolar evet ben ona baktırmadım. Dedikleri çıktı mı? ne falı baktırdın? Hangi falı daha iyi?

Tarot baktırdım, ses kaydı gönderiyor ki bunu çok beğendim, yazılı faldan daha kişisel geliyor bana. kişilik/karakter analizi çok isabetli, anı çok güzel özetlemiş, dediklerinin zamanı var daha, tam tarih vermedi, zamanı var bekleyin dedi, bekliyorum bakalım :) ama sesi çok sempatik, enerjisi güzel, beğendim yani. Selena'yı da beğendim gerçi, yazılı olmasına rağmen, yazdıkları çok isabetliydi, onun da gelecekle ilgili söylediklerinin zamanı var, bakalım artık :) şehrazat da kötü değil, anı çok iyi bilmiş, ama onunla ilgili içime şüphe düştü, burada ithamda bulunmak istemiyorum ama ona baktırmam bir daha.

Anladım canım sehrazatla ilgili ne demek istediğini onu ben de duymuştum. Selenayı begendim ben de çok isabetli geldi. Birkaç birşeyi karıştırmış o kadar. O zaman ben de nesibeye göndereyim bi ara. Ama şu birkaç gün baktırmıcam yeter

ben de bi süre ara vericem, sonra işte bakalım ya zehra, ya yeni/farklı biri :)) bi arkadaşım kartal'da bi falcıdan bahsetti, adını adresini öğrenebilirsem ona gitmeyi düşünüyorum aslında, bakalım önümüzdeki günlerde ulaşırım ona belki, iyiyse anlatırım burada zaten :)) nesibe'nin online olacağı zamanları takip et ve dene evet, güzel bi enerjisi var :))

Yaw he he.

Profili didem reklamıyla/numaralarıyla dolu üyeler bize burdan -kişi kendinden bilir işi hesabı- laf sokunca olmuyor arkadaşlar olmuyoğğr

Neyse boşverelim boşları. Ben nesibeyi de bi denicem D delicezeytin79
Bir de gülsümü denersen yazar mısın?

tamam numarasını bulabilirsem ve de denersem yazarım mutlaka :)))

Yuh yahu!!!!! Selena'ya fal gönderdim, 18. sıradayım. Herşeyi bekliyorum zaten de para verip falcı beklemek çok sinir bozucu. Sabır sabır yaaa Sabııır:)))

Yuh yahu!!!!! Selena'ya fal gönderdim, 18. sıradayım. Herşeyi bekliyorum zaten de para verip falcı beklemek çok sinir bozucu. Sabır sabır yaaa Sabııır:)))

Benn digerlerine atamadim rüya yorumu attim 17. Siradaydim daha 15 olmuş sen ne attin

ses kaydı iyiymiş

Merhaba, foruma çok yazan biri değilim genelde okuyucuyum :) Ben de yorum yapmak istedim okuyunca. Burak'ın ismi yeni çıkmadı epeydir var hatta Yiğit mi Burak mı diye hep yazılmış eskiden. Ben baktırdım iyi bakıyo o an için ama gelecek iyi mi derseniz ehh işte.. Didem hanımla bizim elektriğimiz iyi sanırım ne dediyse yaşadım bir değil iki değil hep çıktı dediği bazen zaman sarkması olsa da en fazla 2 gün oynama olmuştur. İnşallah da böyle gider :) Ezgi'yi ben de çok merak etmiştim. Gittim geçenlerde. Tarzı çok farklı çok tatmin etmeyebilir belki sizi. Çünkü gelecekle ilgili konuşmuyor düşüncelerini söylüyor merak ettiğiniz kişinin. Ve bazen öyle şeyler söylüyor ki "oha aynı cümleyi o kuruyor" diyorsunuz :) Ama ne kadar doğrudur bilemem sadece bir kere gittim ben başarılı buldum. O konuda yetenekli bir kız bence. Benim fikirlerim bunlar paylaşmak istedim sadece.. Umarım birgün hiç birimizin fala ihtiyacı kalmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…