İstanbul'da Fal - Falcılar

canım senin bahsettiğin Sare hanım mı tam bilmiyorum ama bi arkadaştan Sare diye bir kadının numarasını aldım.
biraz önce falıma baktı.
inanılmaz bir şeydi.
acayip nokta atışları ve tespitleri vardı.
her şeyimi bildi diyebilirim.
paylaşmak istedim burada.
hiç adını duymamıştım buralarda ama didem falan yanında fos yani :)

Canım sen sanırım dün zehraya baktırmıştın dimi? Aline baktırcam demiştin yanlış hatırlamıyosam. Keşke birkaç hafta beklesen, hergün baktırmasan. Sonra enerjilerimizi alıyolar.

Peki telefonda mı bakıyo, benim duydugumla aynı kişi mi acaba?

Ben de merak ettim şimdi :) nerde? Kaça bakıyor? :)

canım telefonda baktırdım.
dayanamadım ya napıyım
jübile yaptım :)

Ben de merak ettim şimdi :) nerde? Kaça bakıyor? :)

canım 200 dedi bana 150 liradan baktırdım ama gerisi fos benim için yoktu böyle bir bakım.
aldığı para çok görünebilir ama her gün gidip 50 lira 70 lira vermektense ayda bir bu kadına baktırırım daha iyi.
ve aldığı parayıda sonuna kadar haketti bence...

Merhaba

Bir şey sormak istiyorum bende bu Ezgi yi merak ediyorum nasıl bakıyor yani su mu kahve mi ya da nasıl karşıdakinin düşüncelerini söylüyor artı ücreti ne kadar biraz ayrıntılı bilgi alabilir miyim sizden ortalama fal ne kadar sürüyor

Yeri yokmuşmuş bir bilgin var mı yoksa yiğit gibi zehra gibi telefonda mı bakıyo sadece?9

Para aşagı yukarı didemle aynıymış. Peki kaç dk baktı? Bir de biraz detay verir misin canım tek tek sormasam?

canım yerini bilmiyorum sormadım ama telefonda baktırdım.
tam tamına 57 dakika sürdü falı (zaman tuttum sizler için:):))
yani tüm gerçekliğiyle hayatımı bildi.
ve inanılmaz enerjisi yüksek bir kadın.
ilk defa pişmanlıkla kapatmadım telefonumu.
bilgide istiyorsan erkek arkadaşımla aramdaki herşeyi eksiksiz ben hiçbir şey demeden anlattı.
çok konuştuğumu ve mesleğimin böyle bir şey gerektirdiğini söyledi-ki tercümanım.
mesleğimi söylememiştim.
ve daha birçok şey...
ben demeden lafı ağzımdan alıyor.
ama şunu söylemek istiyorum arkadaşlar tabii kide enerji meselesi.
verdiği tarihleri bekleyip göreceğiz.
çıkan olursa mutlaka yazarım...

Ben tarot attım 17. sıradayım. Ekimde gelir sonucu artık:)

Ayy güldüm kız gelir gelir merak etme. Bakk bana fal atamadim rüya yolladim hazır bulmusken Selena yi diyeeee

Canım nosunu bana özelden yazar mısın? Bunu da deniyim. Bir de şu gülsümü denicem yazarım sonuçları.

Gülsüm'den vazgeçtim ben canım, icime sinmedi nedense. Naira'ya kahve falı attım, hemen yorumladı ve çok begendim falını, bakalım bi de çıkarsa tamamdir :))))

Fal manyağı oldum yemin ederim artık yeter. Baktırdım bu sareye de az önce kapattım. Battı balık yan gider. Baya uzun sürdü ama benim 1 bucuk saati geçmiştir. Kadın müthiş bir potansiyele sahipti. Direkt açtı, sen ödemeyi baktırdıktan sonra yapabilirsin öğrencisin çünkü ama normal üni okumuyosun bir üst kademedesin falan dedi. Bildi yüksek lisans yaptıgımı. Sen yurtdışında okucaksın dedi. Ben yurtdışı düşünüyodum tam sitediğim yanıtı verdi ama gitmen 2 ayı bulucak dedi. Cidden öyle. Ocak ayında başlıcak okulum. Ben şaşırmış dinliyorum. Benimkinin mesleğini direkt bildi ve nereli oldugunu. Halbuki onunla ilgili bi bilgi vermemiştim. Bisürü şey bildi ya ilişkiyi gidişatını ve neler olacağını. Benim önüme bi saeışın erkek çıkıcakmış. Sevgilim olduğu halde benimle ciddi bir ilişki yaşamak için beklicekmiş. Bi ara biz tartışcakmışız o boşluk anında ben bu kişiyle konuşcakmışım ama arkadaş olarak konuşcaksın dedi. O sonra sana açılcak şok olcaksın dedi. Sana kariyer hayatında çok yardımcı olur o. Hayatındaki kişiyle devam et ama ondan yardım al falan dedi. Çok beğendim bu kadını ben. Gülmekten yerlere yattım bir espriler yaptı ahah. Tarih verdi 4 tane. Biri yakın. Dedi ki bak bu tarihte dediğim olayı yaşıcaksın sare ablanı test etmiş olursun böylelikle dedi. Bakalım o gün o dediği olucak mı. Ben böyle pat pat bilmesine çok sevindim bu tarz falcılara iyice alıştık artık kafe falcıları falan bizi kesmiyo var ya. Biryolunvardaki ilkayı övdüler övdüler burda baktırdım kahve falı fosss. Su falından aşşağısı kurtarmıyo artık. Allahım hayırlısıyla şu fal musibetinden kurtarsın bizi. Başta beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…