Fal manyağı oldum yemin ederim artık yeter. Baktırdım bu sareye de az önce kapattım. Battı balık yan gider. Baya uzun sürdü ama benim 1 bucuk saati geçmiştir. Kadın müthiş bir potansiyele sahipti. Direkt açtı, sen ödemeyi baktırdıktan sonra yapabilirsin öğrencisin çünkü ama normal üni okumuyosun bir üst kademedesin falan dedi. Bildi yüksek lisans yaptıgımı. Sen yurtdışında okucaksın dedi. Ben yurtdışı düşünüyodum tam sitediğim yanıtı verdi ama gitmen 2 ayı bulucak dedi. Cidden öyle. Ocak ayında başlıcak okulum. Ben şaşırmış dinliyorum. Benimkinin mesleğini direkt bildi ve nereli oldugunu. Halbuki onunla ilgili bi bilgi vermemiştim. Bisürü şey bildi ya ilişkiyi gidişatını ve neler olacağını. Benim önüme bi saeışın erkek çıkıcakmış. Sevgilim olduğu halde benimle ciddi bir ilişki yaşamak için beklicekmiş. Bi ara biz tartışcakmışız o boşluk anında ben bu kişiyle konuşcakmışım ama arkadaş olarak konuşcaksın dedi. O sonra sana açılcak şok olcaksın dedi. Sana kariyer hayatında çok yardımcı olur o. Hayatındaki kişiyle devam et ama ondan yardım al falan dedi. Çok beğendim bu kadını ben. Gülmekten yerlere yattım bir espriler yaptı ahah. Tarih verdi 4 tane. Biri yakın. Dedi ki bak bu tarihte dediğim olayı yaşıcaksın sare ablanı test etmiş olursun böylelikle dedi. Bakalım o gün o dediği olucak mı. Ben böyle pat pat bilmesine çok sevindim bu tarz falcılara iyice alıştık artık kafe falcıları falan bizi kesmiyo var ya. Biryolunvardaki ilkayı övdüler övdüler burda baktırdım kahve falı fosss. Su falından aşşağısı kurtarmıyo artık. Allahım hayırlısıyla şu fal musibetinden kurtarsın bizi. Başta beni
Fal manyağı oldum yemin ederim artık yeter. Baktırdım bu sareye de az önce kapattım. Battı balık yan gider. Baya uzun sürdü ama benim 1 bucuk saati geçmiştir. Kadın müthiş bir potansiyele sahipti. Direkt açtı, sen ödemeyi baktırdıktan sonra yapabilirsin öğrencisin çünkü ama normal üni okumuyosun bir üst kademedesin falan dedi. Bildi yüksek lisans yaptıgımı. Sen yurtdışında okucaksın dedi. Ben yurtdışı düşünüyodum tam sitediğim yanıtı verdi ama gitmen 2 ayı bulucak dedi. Cidden öyle. Ocak ayında başlıcak okulum. Ben şaşırmış dinliyorum. Benimkinin mesleğini direkt bildi ve nereli oldugunu. Halbuki onunla ilgili bi bilgi vermemiştim. Bisürü şey bildi ya ilişkiyi gidişatını ve neler olacağını. Benim önüme bi saeışın erkek çıkıcakmış. Sevgilim olduğu halde benimle ciddi bir ilişki yaşamak için beklicekmiş. Bi ara biz tartışcakmışız o boşluk anında ben bu kişiyle konuşcakmışım ama arkadaş olarak konuşcaksın dedi. O sonra sana açılcak şok olcaksın dedi. Sana kariyer hayatında çok yardımcı olur o. Hayatındaki kişiyle devam et ama ondan yardım al falan dedi. Çok beğendim bu kadını ben. Gülmekten yerlere yattım bir espriler yaptı ahah. Tarih verdi 4 tane. Biri yakın. Dedi ki bak bu tarihte dediğim olayı yaşıcaksın sare ablanı test etmiş olursun böylelikle dedi. Bakalım o gün o dediği olucak mı. Ben böyle pat pat bilmesine çok sevindim bu tarz falcılara iyice alıştık artık kafe falcıları falan bizi kesmiyo var ya. Biryolunvardaki ilkayı övdüler övdüler burda baktırdım kahve falı fosss. Su falından aşşağısı kurtarmıyo artık. Allahım hayırlısıyla şu fal musibetinden kurtarsın bizi. Başta beni
canm bu herseyi bilen falci kim acil yazarmisinFal manyağı oldum yemin ederim artık yeter. Baktırdım bu sareye de az önce kapattım. Battı balık yan gider. Baya uzun sürdü ama benim 1 bucuk saati geçmiştir. Kadın müthiş bir potansiyele sahipti. Direkt açtı, sen ödemeyi baktırdıktan sonra yapabilirsin öğrencisin çünkü ama normal üni okumuyosun bir üst kademedesin falan dedi. Bildi yüksek lisans yaptıgımı. Sen yurtdışında okucaksın dedi. Ben yurtdışı düşünüyodum tam sitediğim yanıtı verdi ama gitmen 2 ayı bulucak dedi. Cidden öyle. Ocak ayında başlıcak okulum. Ben şaşırmış dinliyorum. Benimkinin mesleğini direkt bildi ve nereli oldugunu. Halbuki onunla ilgili bi bilgi vermemiştim. Bisürü şey bildi ya ilişkiyi gidişatını ve neler olacağını. Benim önüme bi saeışın erkek çıkıcakmış. Sevgilim olduğu halde benimle ciddi bir ilişki yaşamak için beklicekmiş. Bi ara biz tartışcakmışız o boşluk anında ben bu kişiyle konuşcakmışım ama arkadaş olarak konuşcaksın dedi. O sonra sana açılcak şok olcaksın dedi. Sana kariyer hayatında çok yardımcı olur o. Hayatındaki kişiyle devam et ama ondan yardım al falan dedi. Çok beğendim bu kadını ben. Gülmekten yerlere yattım bir espriler yaptı ahah. Tarih verdi 4 tane. Biri yakın. Dedi ki bak bu tarihte dediğim olayı yaşıcaksın sare ablanı test etmiş olursun böylelikle dedi. Bakalım o gün o dediği olucak mı. Ben böyle pat pat bilmesine çok sevindim bu tarz falcılara iyice alıştık artık kafe falcıları falan bizi kesmiyo var ya. Biryolunvardaki ilkayı övdüler övdüler burda baktırdım kahve falı fosss. Su falından aşşağısı kurtarmıyo artık. Allahım hayırlısıyla şu fal musibetinden kurtarsın bizi. Başta beni
bu kim yeni mi? kaça nerde bakıyor :)) ay fal deliliğim üstümde :)
Daha önce baktırıp geleceği tutturduğu olmuşmu canım ama biraz pahalıymış ya 50 100 arası olsaydı keşke benim hiç gelirim yok yeni mezun oldum iş arıyom ya bizide düşünsünleraynı hisleri bende yarattı bu kadın.
aynı dediğin gibi canım çok dobra bi kadın.
benimde ilişki sürecimi gayet iyi bildi.
dediği tarihleri bende bekleyip göreceğim
Yuh yahu!!!!! Selena'ya fal gönderdim, 18. sıradayım. Herşeyi bekliyorum zaten de para verip falcı beklemek çok sinir bozucu. Sabır sabır yaaa Sabııır:)))
Walla halen 16. sıradayım, bekliyorumm... Ne demişler Selena'ya fal at; sıra gelirse senindir, gelmezse zaten enerjin uymamıştır:)))))))Kaça düştün ben bir bir düşüyorum galibaSelena ya atıp unutacaksin bi müddet
Merhaba,Merhaba
Bir şey sormak istiyorum bende bu Ezgi yi merak ediyorum nasıl bakıyor yani su mu kahve mi ya da nasıl karşıdakinin düşüncelerini söylüyor artı ücreti ne kadar biraz ayrıntılı bilgi alabilir miyim sizden ortalama fal ne kadar sürüyor
Merhaba,
Ücreti 50 tl. hiç bir şeye bakmıyor sadece düşüncelerini merak ettiğin kişinin resmini gösteriyosun gözlerini iyi görebileceği. sonra 1-2 dk konsantre oluyor ve başlıyor önce onu anlatıyo sana böyle böyle biri diye. sonra ne sormak istiyorsun sor diyor ve onun beynindeki düşünceleri sana aktarıyor. Gelecekle ilgili bir iki şey ancak söylüyor yani arama düşüncesi var, yok şu güne kadar arar vs diye. Benim falım 45 dk kadar sürmüştü. Çok eğlenceli tatlı bir kız. Değişik bir deneyimdi benim için.
Merhaab bana sarenin numarasını yollarısınız mesaj olarak da oluranaksarete bende merak ettim sareyi denemek istiyorum telefonunu bana da atar mısın lütfen bir de ne kadara baktırdın acaba?
Walla halen 16. sıradayım, bekliyorumm... Ne demişler Selena'ya fal at; sıra gelirse senindir, gelmezse zaten enerjin uymamıştır:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?