İstanbul'da Fal - Falcılar

bu kim yeni mi? kaça nerde bakıyor :)) ay fal deliliğim üstümde :)

150 çok yaa, ben daha Didem'e verdigim 100ün acısını hazmedememişken :/ bi beklesin sare, önümüzdeki aylarda artık :)))

canm bu herseyi bilen falci kim acil yazarmisin

bu kim yeni mi? kaça nerde bakıyor :)) ay fal deliliğim üstümde :)

Ne bileyim 3.ye adını duyunca baktırdım. Ben beğendim ama zehrayı beğenmeyenler buna baktırmasın. Ya da baktırsın ne bileyim. İstanbul ağzıyla konuşmuyo çünkü. Dobra ve biraz anadolu aksanlı bir kadındı. Dideme yiğite alışkın olanları sarmaz yani.
Benim bu baktırdıgım süleymanla benzer şeyler söyledi. O adam da pat pat bilmişti. Ha bide senin yıldızın yükselmiş dedi bana sare kızlar. Belki sülümanın oku dediği şeyler fayda etmiştir.
O dualara hala devam rdiyorum. Haftaya da nesibeye de fal atıp kapatıcam artık şu fal faslını. Delice sen çok beğendim dedin bak sana güveniyorum :d

kızlaaaaar buldum biriniiii telefondan baktırdım dün bakalım inşallah gelecekle iligi söyledikleri çıkar ama şuanı bildi

aynı hisleri bende yarattı bu kadın.
aynı dediğin gibi canım çok dobra bi kadın.
benimde ilişki sürecimi gayet iyi bildi.
dediği tarihleri bende bekleyip göreceğim

aynı hisleri bende yarattı bu kadın.
aynı dediğin gibi canım çok dobra bi kadın.
benimde ilişki sürecimi gayet iyi bildi.
dediği tarihleri bende bekleyip göreceğim
Daha önce baktırıp geleceği tutturduğu olmuşmu canım ama biraz pahalıymış ya 50 100 arası olsaydı keşke benim hiç gelirim yok yeni mezun oldum iş arıyom ya bizide düşünsünler

Yuh yahu!!!!! Selena'ya fal gönderdim, 18. sıradayım. Herşeyi bekliyorum zaten de para verip falcı beklemek çok sinir bozucu. Sabır sabır yaaa Sabııır:)))

Kaça düştün ben bir bir düşüyorum galiba Selena ya atıp unutacaksin bi müddet

anaksarete bende merak ettim sareyi denemek istiyorum telefonunu bana da atar mısın lütfen bir de ne kadara baktırdın acaba?

Merhaba,
Ücreti 50 tl. hiç bir şeye bakmıyor sadece düşüncelerini merak ettiğin kişinin resmini gösteriyosun gözlerini iyi görebileceği. sonra 1-2 dk konsantre oluyor ve başlıyor önce onu anlatıyo sana böyle böyle biri diye. sonra ne sormak istiyorsun sor diyor ve onun beynindeki düşünceleri sana aktarıyor. Gelecekle ilgili bir iki şey ancak söylüyor yani arama düşüncesi var, yok şu güne kadar arar vs diye. Benim falım 45 dk kadar sürmüştü. Çok eğlenceli tatlı bir kız. Değişik bir deneyimdi benim için.

merhaba,
3 gündür mesajları okuyorum. yaklaşık 6 yada 7 yıldır hiç fal baktırtmamıştım. dün gece biryolunvar.com dan medyum alin ne su falı baktırdım. 20 tl verdim o paraya dahi acıdım. yazdıklarının %30 doğru gerisi saçma geldi bana. sanırım şuanda sare çok popüler. yada gerçekten iyi diyeceğiniz su falına bakan birisi varsa bana telefonunu verebilirmisiniz?

Teşekkür ederim bilgi için

merhaba acıklayıcı anlatım ıcın cok tesekkurler,sarein numarasını bana da yollar mısınız

tesekkürler

Walla halen 16. sıradayım, bekliyorumm... Ne demişler Selena'ya fal at; sıra gelirse senindir, gelmezse zaten enerjin uymamıştır:)))))))

Ayyyy bennnn 13 e dusmusum an itibariyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…