falınız MedyumSelena tarafından 27. sırada yorumlanmak için bekliyor.
gerçekten mii yuhhhh diyorum. O zaman ben halime sukredeyimm
Gerçekten 27 sıradayım.
Zehra hanımı aradım saat 10 da görüşücez 75 tl istedi. Sare yi aradım yoldayım sizi arayacağım dedi. Zehra güzel bakarsa sare yi aramıycam. Fal konusunu kapatmış olurum. Serana baksada bakmasada sorun olmaz. Sadece aklımdaki soruların cevabını alayom yeter.
O kadar iyi mi Sare?Önce sareye sonra zehraya baktırmanı tavsiye ederim ikisini de begenmiş biri olarak. Zehra toparlama ve teyit rtme açısından çok faydalı olur. Sareden de gerçekleri bir bir öğrenip zehraya dogrulatırsın.
O kadar iyi mi Sare?
Gerçekten 27 sıradayım.
Zehra hanımı aradım saat 10 da görüşücez 75 tl istedi. Sare yi aradım yoldayım sizi arayacağım dedi. Zehra güzel bakarsa sare yi aramıycam. Fal konusunu kapatmış olurum. Serana baksada bakmasada sorun olmaz. Sadece aklımdaki soruların cevabını alayom yeter.
Abooovvv.:))Ben 15'deyim diye sevineceğimi hiç düşünmemiştim:)falınız MedyumSelena tarafından 27. sırada yorumlanmak için bekliyor.
Hee heeAbooovvv.:))Ben 15'deyim diye sevineceğimi hiç düşünmemiştim:)
Önce sareye sonra zehraya baktırmanı tavsiye ederim ikisini de begenmiş biri olarak. Zehra toparlama ve teyit rtme açısından çok faydalı olur. Sareden de gerçekleri bir bir öğrenip zehraya dogrulatırsın.
Merhaba ben burada yeniyim ama acil hemde cok acil falciya ihtiyacim var küçük bi Şehirde yaşadigim icin gidip yüzyüze gorusebilicegim bi falci yok yakınlarimda bende telefon ile gorusme yapmak istiyorum rica etsem bana zehra hanımın telefon numarasıni verir misiniz? Bide tam olarak nasil oluyo telefon ile arayıp randevu mu alıyoruz ve ödeme sekli hakkinda kisa bi bilgi verirseniz cok tesekkür ederimİyi geceler herkese
Zehra hanım ile görüştük.
22:15 de aradım. 47 dakika 41 saniye konuşmuşuz.(arama kaydına baktım da oradan biliyorum saniyesine kadar :) )
Hızlı bir şekilde konuşuyor. Kitaptan okur gibi suya bakıp anlatıyor. Anlattıklarının %90 doğru. Zehra hanım konuşurken bir şey söylemek istedim kızdı bana tiyo verme dedi. Bu hatayı 3 yada 4 kere yaptım. Gerçekten bana inandıysan ve doğru söylediysem para öde yoksa ödeme dedi bu cümlesi çok hoşuma gitti. Beni geçmişimi ve şu anki ruh halimi tam anlamı ile anlattı. Ne görürsem onu söylerim diyor. Mesela bir ilişkim var. En fazla 2 yıl sonra bitecek evlilik gözükmüyor dedi üzüldüm ama ben yalan söyleyemem diye cevap verdi. Sadece aklımda bir soru vardı istediğim zammı alacakmıyım? yoksa isten ayrılacakmıyım? yeni bir iş bulacakmıyım? . Bu sorunun cevabını anladığım kadarı ile tam vermek istemedi. Dedi ki kısa zaman sonra istediğin olacak maaşın artacak kapıların açık. Gelirin artacak ama bu senin seçimlerine bağlı kalabilirsinde gidebilirsinde ama istediğin gelirin olacak dedi. Aklım burada karıştı çünkü hiç iş aramadım bekleyip görücez. Çok samimi birisi. Soru sormak istediğinde detay anlatma direk sor diyor. Sorulara çok güzel cevap veriyor. Karşındakini kırmadan konuşmaya dikkat ediyor. Beni nerden buldun diye sordu kadınlar kulübünden dedim. Herkes arayıp çok memnun kalıyor sonra gidip kötü yorum yapıyorlar bunu anlamıyorum dedi. Ben açıkcası rahatladım. Selena ya fal atmıştım. 27 sıradayım. Sıra gelmesede olur diye düşünmeye başladım. Yardımlarınız için çok teşekkürler. Başka fala baktırmak istemiyorum çünkü aklımdakilere cevap aldım psikolojik rahatlama oldu bende. Tavsiye eder miyim diye sorarsanız. Tabiki ederim ama sizin beklentileriniz net tarih ise net tarih söylemiyor en fazla bir ile iki yıllık süre sonrası hakkında konuşurum diyor. İstediğiniz tam isim bilsin ise isim bilmesi yok harf söylüyor. Kişi tarif etmesi çok az yaptığı tarıf etrafınızdakı bir çok kişi ile uyuşabilir. Ama sizin ve sizin hayatınızdaki kişilerin karakterini tam olarak anlatıyor. Ben gerçekten memnun kaldım. Sare yi aramayı artık istemiyorum. Yeni bir fala ihtiyacımın olduğunu da artık düşünmüyorum. Tekrardan yardımlarınız ve ilginiz için teşekkür ederim.
Herkese iyi geceler
Zehra bence sahtekar boşa para vermeyin derim sareyi de aradım yanlış numara dıyor bilgi vereyim dedim
Ya bana cok acil bi falci lazim arkadaşlar lütfen bilen varsa Zehra Hanım'ın numarasini verebilir mi ? Ya da bir başka falcinin arkadaşlar cok acil lazim lütfenEvet yukarda da yazdım sareyi aramayın, müşteri istemiyor demek ki ondan yanlış numara diyor, ağırlık olmuş. Benim verdiğimi nasıl bildi biran korktum.
Ben bu sare işini pek anlamadım yalnız? Birden bire ortaya cikti, hepi topu 2-3 kişiye baktı ve birden bire numarasını değiştirecek kadar "ağırlık" yaptı, yoruldu ve ortadan kayboldu? Çok enteresan gercekten. Günde 20-30-40 kişiye bakanlar n'apsin peki? Yani sonucta hayrına yapmıyor bu işi, üstelik digerlerinden de çok daha pahalı. Gercekten enteresanmış.
Artık hiçbirinin dediğine inanmıyorum. Temmuz'da baktıran herkese Eylül tarihleri verildi, şimdi işler yavaş yavaş kasıma kayıyor. Biz beklediğimizle kalıyoruz. Giden gitti, gidenlerden hic dönen oldu mu? Gercekten merak ettigim icin soruyorum, burada adı gecen herhangi bir Falcının dönecek dedigi döndü mü? Ya da burada adı gecen herhangi bir falcı "sen yoluna devam et, o artık dönmez" dedi mi? Ben şahsen beklemekten de, sabretmekten de, fallara umut bağlamaktan da çok yoruldum..
Zehra bence sahtekar boşa para vermeyin derim sareyi de aradım yanlış numara dıyor bilgi vereyim dedim
Ben bu sare işini pek anlamadım yalnız? Birden bire ortaya cikti, hepi topu 2-3 kişiye baktı ve birden bire numarasını değiştirecek kadar "ağırlık" yaptı, yoruldu ve ortadan kayboldu? Çok enteresan gercekten. Günde 20-30-40 kişiye bakanlar n'apsin peki? Yani sonucta hayrına yapmıyor bu işi, üstelik digerlerinden de çok daha pahalı. Gercekten enteresanmış.
Artık hiçbirinin dediğine inanmıyorum. Temmuz'da baktıran herkese Eylül tarihleri verildi, şimdi işler yavaş yavaş kasıma kayıyor. Biz beklediğimizle kalıyoruz. Giden gitti, gidenlerden hic dönen oldu mu? Gercekten merak ettigim icin soruyorum, burada adı gecen herhangi bir Falcının dönecek dedigi döndü mü? Ya da burada adı gecen herhangi bir falcı "sen yoluna devam et, o artık dönmez" dedi mi? Ben şahsen beklemekten de, sabretmekten de, fallara umut bağlamaktan da çok yoruldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?