Zehra boş değil tamam ama tabii ki herşey Rabbimin elinde. Baktırdığım insanlara olumlu da olumsuz da olsa soylediklerine inanmıyorum ben değişebilir gözüyle yaklaşıyorum benn kendi adıma. Sen de içini karartma canım inaniyorsan sonu olacağına vazgeçme.Merhaba üst tarafta bır mesajım var. Çok detay anlattığım. Benim bir birlikteliğin var ve zehra en fazla 2 yıl sonra bitecek evlilik yok unutlanma dedi.
Aynennn simdi banada soylediKızlar Sare'yi kesinlikle aramayın. Nosu olanlar silsin. Bana msj atmış "numaramı sanırım sen dağıtıyosun, bana sordun mu" diye. "Ağırlık oluyor bende ve sosyal hesaplardan gelen kişilere bakmıyorum" vs vs yazmış. Anlamadım gitti. Neyse arayıp baktırmayın. Falını beğenmiştim buraya da yazdım ama o uslubu o kadar yanlıştı ki, ben sebep olmayayım. Sanki aradığınızda bedavaya bakıcaktı yani, terbiyesiz. Ben yeni falcı arayışındayım varsa öneririz yazarsınız, haftaya baktırıcam. Ben birine baktırırsam ben yazarım.
kızlar biryolunvar.com da Medyum Alin'de sıra bekliyorum...
baktıran oldu mu hiç?
Ben yamiba.com da kahve piri behfiye baktırdım daha doğrusu yeni gönderdim sonuç bekliyorum ama baya bi kisi memnun kalmis başka falcilarda var istersen bide orda dene ben sonucu alır almaz sizede söylerim inşallah doğru çıkar söylediği herşey
Ben bu sare işini pek anlamadım yalnız? Birden bire ortaya cikti, hepi topu 2-3 kişiye baktı ve birden bire numarasını değiştirecek kadar "ağırlık" yaptı, yoruldu ve ortadan kayboldu? Çok enteresan gercekten. Günde 20-30-40 kişiye bakanlar n'apsin peki? Yani sonucta hayrına yapmıyor bu işi, üstelik digerlerinden de çok daha pahalı. Gercekten enteresanmış.
Artık hiçbirinin dediğine inanmıyorum. Temmuz'da baktıran herkese Eylül tarihleri verildi, şimdi işler yavaş yavaş kasıma kayıyor. Biz beklediğimizle kalıyoruz. Giden gitti, gidenlerden hic dönen oldu mu? Gercekten merak ettigim icin soruyorum, burada adı gecen herhangi bir Falcının dönecek dedigi döndü mü? Ya da burada adı gecen herhangi bir falcı "sen yoluna devam et, o artık dönmez" dedi mi? Ben şahsen beklemekten de, sabretmekten de, fallara umut bağlamaktan da çok yoruldum..
Zehraya neden sahtekar dediniz ?Zehra bence sahtekar boşa para vermeyin derim sareyi de aradım yanlış numara dıyor bilgi vereyim dedim
Bende sehrazata cok fazla fal attim, dideme de cok fal baktirmisligim var .. Ikiside hep benzer seyleri soylediler, ayni kisi olabilirler mi cidden ?Kızlar bi süre önce Didem'e fal baktırdım sonra da bir yolun vardaki şehraZata su falı attım ve ikisinde aynı şeyleri söylediler,çok spesifik bir konuda diğer falcılar daha zamanı var derken Didem'le Şehrazat ağız birliği yapmış gibi şuan oluyo bu Dırum dediler kafam çok karıştı Didem Şehrazat Olabilir mi acaba??
Burda bi ara öyle bi muhabbet dönmüş galiba ama üstü kapatılmış heralde benimde kafam çok karıştı net olarak bilen biri varsa yorum yaparsa çok sevinirim aptal yerine konmayalım en azındanBende sehrazata cok fazla fal attim, dideme de cok fal baktirmisligim var .. Ikiside hep benzer seyleri soylediler, ayni kisi olabilirler mi cidden ?
Bende bunu diyorum işte aynı yorumlar aynı Cümleler çok ayıp amaKanıtım yok tabii ki, ama birinin söylediği bir cümlenin (ve bu çok kişiye özel bir yorumdu) kelimesi kelimesine aynısını digeri yazdı ve birinin 1,5 ay önce yazdığı şeylerin aynısını diğeri geçen hafta söyledi vs. O yüzden artık ikisine de kesinlikle bir daha fal baktırmama kararı aldım, geçen gün de yazdım zaten. Bu tarz şeyler oldugu zaman iyice soğuyorum her şeyden.
Bende de ayni durum soz konusu, didemin soyledig birseyi ki bu iliskiyle alakali degildi, karsi tarafla ilgili biseydi , ayni seyi sehrazatta bir sonraki falinda soyledi.. Ve ayni donemlerde ayni seyleri soylediler.. Eger gercekten boyleyse , verdigimiz paralara yazik, az para da degil ..Kanıtım yok tabii ki, ama birinin söylediği bir cümlenin (ve bu çok kişiye özel bir yorumdu) kelimesi kelimesine aynısını digeri yazdı ve birinin 1,5 ay önce yazdığı şeylerin aynısını diğeri geçen hafta söyledi vs. O yüzden artık ikisine de kesinlikle bir daha fal baktırmama kararı aldım, geçen gün de yazdım zaten. Bu tarz şeyler oldugu zaman iyice soğuyorum her şeyden.
Bende de ayni durum soz konusu, didemin soyledig birseyi ki bu iliskiyle alakali degildi, karsi tarafla ilgili biseydi , ayni seyi sehrazatta bir sonraki falinda soyledi.. Ve ayni donemlerde ayni seyleri soylediler.. Eger gercekten boyleyse , verdigimiz paralara yazik, az para da degil ..
Ben dideme baktıralı bayaaa bir zaman oldu, ama dediğin gibi genelde hep aynı şeylerdi, işte bu şehrazatla didemin aynı söylediği şey her ikisinin de önceden değinmediği bir konuydu..Vallahi en son Didem 12 dakika bakıp, hicbir sey söylemeyip (tatmin edici/yeni bir sey/bence hatta eski notlarından okuyup) 100 tl alınca ben de çok acıdım, gercekten icime oturdu o para. Şehrazat da zam yaptı zaten ve evet çok şüphe utandıracak şekilde benzer/tipatip aynı cümleler vs. Özetle ben kendimi aşırı kandırılmış hissediyorum, artık söylediği her şeyin harfi harfine çıktığını söyleyen olsa dahi inanmam da baktırmam da.
Ben dideme baktıralı bayaaa bir zaman oldu, ama dediğin gibi genelde hep aynı şeylerdi, işte bu şehrazatla didemin aynı söylediği şey her ikisinin de önceden değinmediği bir konuydu..
Şehrazat da popüler olunca zam yaptı tabi..
Bende baktırmayı düşünmüyorum artık, acaba byv site yönetimine yazsak bu konuyu birşey derler mi ?
Burda bi ara öyle bi muhabbet dönmüş galiba ama üstü kapatılmış heralde benimde kafam çok karıştı net olarak bilen biri varsa yorum yaparsa çok sevinirim aptal yerine konmayalım en azından
Benimde daha Bugün kafama dank etti onlarca falcıya baktırdım ama Didem'le Şehrazat hep aynı Konuşuyo Olabilir mi acaba böyle bişey dedim bi kere midem bulandı çok çirkin Şeyler yazık günah yani hepimiz burda bi umut bekliyoruz bir Sürü para döküyoruz aynı kişiler başka isimlerle insanları suistimal ediyo Allah Görüyo çok birşey demeye gerek yok,peki canım seni uyaran kişi de mi bu şeklde anlamış yani aynı Cümleleri görerek miBana da onu msjdan yazmışlardı canım uyarı için. Başka bir forumda da okudum böyle birşey. Şüphelendim ben de bir daha baktırmadım. Zaten binnaz abla topiğinde okursanız şehrazatla ilgili yorumları gelecekle ilgili hiçbirşekilde falı çıkan olmamış. Anı biliyormuş ama uzun süre öncesinden baktıranlar dediği çıkmadı dedi. Ben de 3 kere baktıedım şehrazata ve olayın sonucunu tamamen didem gibi söyledi ve ikisinin dediğinin de tam tersi oldu canım. Baktırma bence bir daha. Ben baktırmıyorum.
Evet haklisin, zaten oyle olsa bile evet ayni kisiler demezler .. Katiliyorum sana.. Insallah ayni kisi dgillerdir ne diyeyim :/Yok canım ne diyecekler, yani bir falcı birden fazla yerde bakamaz diye bir kural yok ki? Diger falcilar da muhtemelen kafe falcilari falandir, biz bilmiyor/tanımıyoruz sadece. Didem/Şehrazat en pahalılarından biri oldugu, cok popüler oldugu icin acik verdi bence. Bu kadar popüler olmasa patlamazdi.
Evet haklisin, zaten oyle olsa bile evet ayni kisiler demezler .. Katiliyorum sana.. Insallah ayni kisi dgillerdir ne diyeyim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?