- 24 Ağustos 2015
- 141
- 57
- 28
Hadi ya naptı ki yazık olmuş yıldızname için ayrı ucret aliyor mu peki? Bu arada Nesibe fal sepetindekahve bi de yıldızname baktı üstünkörü. iyi giden ilişkiyi bitirdi adam ya. deli mi ne!
Arlkafaşlar eren nasıl melekler kahvsi
Mi cafe hande ye giden var mi?
Arkadaslar Zaza nasil? Gelecek acisindan hem de fal suresi acisindan merak ediyorum. Bir de fiyati ne kadar?
Merhaba arkadaşlar kadıköy Angels cafeye daha önce fal baktırmak için gitmiştim erkek bi falcıya cengiz beye fal baktırmıstım bugün yine gittim kendisinde sıra olduğundan değişiklik olsun diye zamanım kısıtlı olduğundan sırası olmayan dilara adında yabancı sanırım türk değil bi kadına baktırdım tam bir hayal kırıklığı sustum fal bitene kadar nasıl bi hayal gücü varsa artık evlisinız dedi yok dedim bosandın dedi ki ben hiç evlenmedim :)yarım saat övdü kendini internette benden çok bahsediliyor dedi kesinlikle tavsiye etmiyorum bide memnun kaldıysanız sizde bişeyler yazabilirsiniz felan dedi yani onuda anlamadım değişik bir insankesinlikle memnun kalmadım
Hadi ya naptı ki yazık olmuş yıldızname için ayrı ucret aliyor mu peki? Bu arada Nesibe fal sepetinde
Anladım fal işi şans işi ya umutla gidiyoruz böyle oluyor işte bana da tarih verdiler de nolduyok, bana bilemedi, bazı dedikleri olumlu ama tek dediği olumsuz şey sinirimi bozdu işte. yok almadı, ad soyad veriyorsun öyle bakıyor, ayrı olarak istersen bakıyormuş ama ücretli olarak.
aynenAnladım fal işi şans işi ya umutla gidiyoruz böyle oluyor işte bana da tarih verdiler de noldu
Diğerleri iş dışı? Ve an?işle ilgili dedikleri olmadı.
sımdı arkasında dursun hocanın yazık degılmı paranı sokaktanmı topluyorsun burda ınsanlarla kavga ettı hoca ıcınBu bahsettigin hoca dolandirici cikti. Parayi aldi fakat telefonlara cikmiyor. Burdan insanlari uyarmak istedim. Anaksarete nin onerdigi kisiye hic bulasmayin..
Geçmiş olsun.. Pahalı idi umarım çok paran gitmemiştir. Gerçi bende 600 verdim ama benim ki en azından dolandırıcı çıkmadı.Bu bahsettigin hoca dolandirici cikti. Parayi aldi fakat telefonlara cikmiyor. Burdan insanlari uyarmak istedim. Anaksarete nin onerdigi kisiye hic bulasmayin..
Fal bakan zaten cinlenmis dikkat kizlar cinler musallat olmasin. Akil hastalarinin yarisi cinler yüzünden soyleyim :)
evet orda ki zaten o sokaga girdiginde gorursunKizlar Zaza asmin cafedeymis. Bu cafe melekler kahvesinin ordaki yer mi ve randevu gerekiyor mu?
tobest korktum la.Bir de bazıları 3 harflileri sayesinde seni kendine bağlıyormuş. Mesela daha para ver mecbur ol vazgeçme diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?