İstanbul'da Fal - Falcılar

Cengiz'in dedikleri oldu mu? adam beni ayırdı ya. olumlu şeyler de dedi gerçi ama o dediği olumsuz tek şey sinirimi bozdu.

Hadi ya naptı ki yazık olmuş yıldızname için ayrı ucret aliyor mu peki? Bu arada Nesibe fal sepetinde

yok, bana bilemedi, bazı dedikleri olumlu ama tek dediği olumsuz şey sinirimi bozdu işte. yok almadı, ad soyad veriyorsun öyle bakıyor, ayrı olarak istersen bakıyormuş ama ücretli olarak.

yok, bana bilemedi, bazı dedikleri olumlu ama tek dediği olumsuz şey sinirimi bozdu işte. yok almadı, ad soyad veriyorsun öyle bakıyor, ayrı olarak istersen bakıyormuş ama ücretli olarak.
Anladım fal işi şans işi ya umutla gidiyoruz böyle oluyor işte bana da tarih verdiler de noldu

Bana baktığında %80 çıktı sorun yaşamadım fal bu zaten kimse kahin değil hayat fala göre yonlendırılmemelı öz kararlar insanlar içindir...

Bu bahsettigin hoca dolandirici cikti. Parayi aldi fakat telefonlara cikmiyor. Burdan insanlari uyarmak istedim. Anaksarete nin onerdigi kisiye hic bulasmayin..
sımdı arkasında dursun hocanın yazık degılmı paranı sokaktanmı topluyorsun burda ınsanlarla kavga ettı hoca ıcın

Fal bakan zaten cinlenmis dikkat kizlar cinler musallat olmasin. Akil hastalarinin yarisi cinler yüzünden soyleyim :)

Bu bahsettigin hoca dolandirici cikti. Parayi aldi fakat telefonlara cikmiyor. Burdan insanlari uyarmak istedim. Anaksarete nin onerdigi kisiye hic bulasmayin..
Geçmiş olsun.. Pahalı idi umarım çok paran gitmemiştir. Gerçi bende 600 verdim ama benim ki en azından dolandırıcı çıkmadı.
Bence ya yakınınızın tavsiyesini ya da 1 den fazla tavsiyeyi dikkate almak gerekiyor. Bu forum bana bunu öğretti :)

Kizlar Zaza asmin cafedeymis. Bu cafe melekler kahvesinin ordaki yer mi ve randevu gerekiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…