İstanbul'da Fal - Falcılar

selam, en son gittikten sonra bir gelişme oldu mu ? paylaşabilir misin ?

Dün Kadıköy'de falcı sormuştum, netten bakarak Nostradamus Cafe' ye gittim, tabii Canan Hanım olarak okuduğum için ona gittim ama ayrılmıştı. Dilek Hanım'a tarot batırdım ve harikaydı, denememiş olanlara tavsiye ederim. Denemiş olanlardan gelecekle ilgili çıkıp çıkmadığı yorumu rica ediyorum?

Bu bahsettigin hoca dolandirici cikti. Parayi aldi fakat telefonlara cikmiyor. Burdan insanlari uyarmak istedim. Anaksarete nin onerdigi kisiye hic bulasmayin..
aaaaa çok üzüldüm canım.ama bu hiç adil değil.niye insanları kandırıyolar?Allah çarpsın bunları göçük altında kalsınlar ...

bu çok doğru..meselaben bilinçsizce çıkmadığı halde tek bi kişiye çok gidiyordum.bazı falcılar hakkında her şeyi biliyorum artık.
Bende de şu var çıkmayınca buz gibi soğuyorum o kisiden göresi gözüm olmuyor İnsanların zor durumundan çıkar sağlayanları Allah bildiği gibi yapsın!!!!

Ben 1 sene önce arkadasımla baktırmştım açıkçası pek beğenmedim. Yani etkilenseydım yıne giderdimm.

Ben 1 sene önce arkadasımla baktırmştım açıkçası pek beğenmedim. Yani etkilenseydım yıne giderdimm.

Tabii enerji meselesi de ama çok bilinecek söylenecek şeyler değildi bana söyledikleri, o nedenle benim için şahaneydi aynı Mila Cafe de ki Işıl gibi Gelecekte çıkarsa şahane olur bakalım...

Merhaba kızlar beylikdüzünden Selin Hanımı bilen veya iletişim olan var mı?Acil
Mail adresi var bende selinsilofal@gmail.com aynı kişidir umarım.
İyi bir falcıymış bir arkadaşım gitmişti ,fakat fiyat biraz tuzluydu . Ünlülere falanda bakıyomuş.
Ben bugun Victoria adında bir falcıya baktırdım . Bakalım nasıl olucak... Fal baktı bana birsürü şey yazdı. Doğru çıktı...İsim bile yazdı... Sevgilim ile ilgili 5 güne kadar dönecek dedi. İnş olur...

kızlar ben cok iyi bir falcı tanıyorum güzel bakıyo ve dedıklerı cıkıyo ve pıskolojıkmende yardım edıyo

kızlar işim dolayısıyla ben sürekli şehidışı seyahatleri yapmak durumundayım..
bu haftasonu Ankaraya gideceğim.
ve zehra hanımı görmeyi çok istiyorum çok merak ediyorum.
ama gitmişkende şöyle bir gezeyim yani dmi :)
sizin Ankarada başka baktırdığınız falcılar oldu mu?
ya da merak ettiğiniz?
hemen gidip bakıyım ben :)

Ay biri Ankara'da birini iyi demisti ama unuttum Eylül müydü neydi atmayayım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…