- 16 Eylül 2015
- 5
- 1
- 1
- 43
selam, en son gittikten sonra bir gelişme oldu mu ? paylaşabilir misin ?Dün Yerkesik Kuyucak Köyü Havva Hanımdaydım (Muğla'ya yakın bir yer) İnanılmaz kalabalık vardı. İnternette bu kadınla ilgili bazı haberler var, istersen bakabilirsin. Gelecekten söz etmiyor, falcı olarak pek düşünülemez. Mevcut durum dersen benimle ilgili anlatımı çok isabetliydi. Suya bakıyor. Bir kaç gün sonra baktırmak istediğim kişinin bir giyim eşyası ve fotoğrafı ile tekrar gideceğim. Ücret; ne verirsen diyor. Ben 50 TL verdim.
Bunun dışında başka bir hareket yok valla. Nergis Ağustos sonuna doğru tatilden döneceğini söylemişti. Bir de bir arkadaş dün Sibel dedi. Ancak Sibel'le ilgili yorumları henüz araştırmadım.
Senin taraflarda değişik birisi var mı?
Diğerleri iş dışı? Ve an?
Senn kesinlikle reklamsnn yemezlerMsj atmak ıcın senden ızın almam gerekmıyo
aaaaa çok üzüldüm canım.ama bu hiç adil değil.niye insanları kandırıyolar?Allah çarpsın bunları göçük altında kalsınlar ...Bu bahsettigin hoca dolandirici cikti. Parayi aldi fakat telefonlara cikmiyor. Burdan insanlari uyarmak istedim. Anaksarete nin onerdigi kisiye hic bulasmayin..
bu çok doğru..meselaben bilinçsizce çıkmadığı halde tek bi kişiye çok gidiyordum.bazı falcılar hakkında her şeyi biliyorum artık.Bir de bazıları 3 harflileri sayesinde seni kendine bağlıyormuş. Mesela daha para ver mecbur ol vazgeçme diye.
Bende de şu var çıkmayınca buz gibi soğuyorum o kisiden göresi gözüm olmuyorbu çok doğru..meselaben bilinçsizce çıkmadığı halde tek bi kişiye çok gidiyordum.bazı falcılar hakkında her şeyi biliyorum artık.
Ben 1 sene önce arkadasımla baktırmştım açıkçası pek beğenmedim. Yani etkilenseydım yıne giderdimm.Dün Kadıköy'de falcı sormuştum, netten bakarak Nostradamus Cafe' ye gittim, tabii Canan Hanım olarak okuduğum için ona gittim ama ayrılmıştı. Dilek Hanım'a tarot batırdım ve harikaydı, denememiş olanlara tavsiye ederim. Denemiş olanlardan gelecekle ilgili çıkıp çıkmadığı yorumu rica ediyorum?
Ben 1 sene önce arkadasımla baktırmştım açıkçası pek beğenmedim. Yani etkilenseydım yıne giderdimm.
İstediklerin çıkar umarımTabii enerji meselesi de ama çok bilinecek söylenecek şeyler değildi bana söyledikleri, o nedenle benim için şahaneydi aynı Mila Cafe de ki Işıl gibiGelecekte çıkarsa şahane olur bakalım...
Mail adresi var bende selinsilofal@gmail.com aynı kişidir umarım.Merhaba kızlar beylikdüzünden Selin Hanımı bilen veya iletişim olan var mı?Acil
var tanıyorum benArkadaşlar telefondan bildiğiniz fal bakan biri var mı? Nokta atışlarına ihtiyacım var
Kim anlatır mısın?kızlar ben cok iyi bir falcı tanıyorum güzel bakıyo ve dedıklerı cıkıyo ve pıskolojıkmende yardım edıyo
Ay biri Ankara'da birini iyi demisti ama unuttum Eylül müydü neydi atmayayım dakızlar işim dolayısıyla ben sürekli şehidışı seyahatleri yapmak durumundayım..
bu haftasonu Ankaraya gideceğim.
ve zehra hanımı görmeyi çok istiyorum çok merak ediyorum.
ama gitmişkende şöyle bir gezeyim yani dmi :)
sizin Ankarada başka baktırdığınız falcılar oldu mu?
ya da merak ettiğiniz?
hemen gidip bakıyım ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?