İstanbul'da Fal - Falcılar

eylülü duydum canım ya ama tırt maalesef benim kuzenler Ankarada okuyor onlarda iyi bilir ordaki falcıları ondan biliyorum duyuyorum az çok :)

eylülü duydum canım ya ama tırt maalesef benim kuzenler Ankarada okuyor onlarda iyi bilir ordaki falcıları ondan biliyorum duyuyorum az çok :)
Vay doğru mu hatırlamışım Hararetle sayfaları okurken ilişmişti gözüme aklımda kalmış ne bileyim biri yazmıştı. E kuzen muzen varsa biliyorsalar bizim sana sormamız lazım asıl

Roza Hakkında düşünceleriniz neler kızlar ??
Baktıran varsa bahsedebilir mi biraz lütfen

sımdı arkasında dursun hocanın yazık degılmı paranı sokaktanmı topluyorsun burda ınsanlarla kavga ettı hoca ıcın

Ben kimsenin arkasında durmam herkes burda tavsiye verir ben zehrayı tiğiti didemi hep burdaki tavsiyelerle tanıdım beni kimse dolandırmadı. Tavsiye edilen kadın hocaya da gittim burda yazmışlardı. Arkadaş bana msjdan yazmış ailemin gittiği bi ismail hocaydı büyülerimizi bozmuşlardı. Ve bu msstulip denen şahıs birisine büyü yaptırmak için istediğini söyledi ben de bu işlere bulaşma kimseye büyü yaptırma diye uyardığımı hatırlıyorum msjlarım da duruyor hala. Kimseye kedil olmuyoruz burda emreyi tavsiye ettiler yeteri tavsiye ettiler gittim hiçbirinin dediği çıķmadı dolandırıldım. Bu kız bana yazmıç para gmnderdim şimdi nomu açmıyor. Ben ASLA ama ASLA kimse bir hocayla sadece telefonda işlem yaptırıp daha işlem yaptırmadan para ödemem. Bahsedilen hoca ismail diye bir adamdı büyü bozan. Ailemin üstündeki büyüleri çözmüştü. Ve mune uyardı hoca konuları konuşulmıcak diye hatta banlamıştı ondan sonra fal harici buraya yazmadım hala msjdan tavsiye istiyolar kimseye birşey yazmıyorum yazınca dert yazmayınca dert. Ben kimsenin hocalıgını bekçiliğini yapmam. Kim dedi ki sana git telefonla irtibat kur. Özekkikle uyardım bak dedim gidio başkalarına büyü yaptırma sana döner. Varsa üstündeki büyüyü çözdür. Dinlememiş demek ki aramış, gitmek yerine telefon nedir? Nasıl güvenebiliyosun? Bu nasıl bir cesaret? Ve işlemini yapıp sularını muskalarını vermeden nasıl oluyor da para gönderiyorsun? Demek ki sende çöpe atıcak para varmış. Şimdi ne beni ne başkasını suçlayamazsın M misstulip ve suçlamamalısın. Ben o adamla en son çocuklugumda görüşmüştüm ailemin yanında beni odadan dışarı çıkarmıştı. Sinirli asabi korkunç suratlı bi adam ama bizim herşeyimizi çözmüştü. Burda hoca konusu yasak müne biliyorum zaten şuan herhangi birinden bahsetmiyorum. Ben kendi adıma sorumluluk almam baktırdıgım fallardan ötürü kimseyi suçlama hakkım olmadıgı gibi. Rn büyük hatayı yapmışsın direnk mahkemeye ver. Süründür bana anca bu kadar tavsiye düşer.

Herkese merhaba bakırkoy fısıltım cafe de okan diye biri varmış giden baktıran var mı acaba bazı form sitelerinde baya övülmüş reklam mı gerçek mi bilemedim?

Sohbet ortamlarında keyfe keder baktığımız kahve falları dışında hayatımda ilk kez 2011 senesinde profesyonel bir falcıya gittim. Bu kadını fala meraklı olan kuzenlerim önermişti ve oradan çıktıktan sonra nasıl rahat uyuyabildim hayret ediyorum. Kadın falımıza bakmadan önce oturduğumuz odanın kapısı açıldı, usulca kapı açıldı ve aralandı baktım kimse yoktu. Kadın köpeğim yapıyor dedi ama köpek küçük ırk bir köpekti yani kapı koluna ulaşması mümkün değildi ayrıca köpekler savsak hayvanlardır kapıyı açsa ya içeri girer ya da illa bir gürültü yapardı. Her neyse , kadın babamın on sene önce geçirdiği trafik kazasının detaylarına kadar anlattı, ilk eşimle neden ayrıldığımı, kaç sene evli kaldığımı kısaca her şeyi bildi ve anlattı. Ama ileriye dönük söylediği şeylerden biri bile çıkmadı. Fal bakanların geleceği görebildiğine inanmıyorum ve çok uzun süredir de fal baktırmayı bıraktım. O kapıyı açan güç neydi hiç bilmiyorum, kadın nasıl gördü geçmişi onu da bilemiyorum gayb aleminden yardım alıyordu mutlaka.

İstanbul'dan falcı önermeyeceksen neden yazdınız diyeceksiniz haklı olarak ama merak ediyorum gerçekten gelecekten haber vereceklerine inanıyor musunuz ? Ben çok dindar biri değilim olaya asla dini boyutundan da bakmıyorum ama gerçekten falcılar size ne verebilir ? Binlerce sayfa yazılmış gerçekten inanasım gelmedi okuyunca...

Herkese merhaba bakırkoy fısıltım cafe de okan diye biri varmış giden baktıran var mı acaba bazı form sitelerinde baya övülmüş reklam mı gerçek mi bilemedim?
Bence parana yazık anı biliyor bende bildi yani. Ama senden de laf almaya çalışıyor. Anı hemen hemen hepsi biliyor zaten. Bir de seni su falına zorluyor. Gel bak her sey orda cikacak gelecegini dokecegim bir bir soyleyecegim bilmem ne cunku tarot 50 su 200 tl Yine de sen bilirsin. Ben kahve mi tarot mu demistim de kahve de 40 tı sen su baktır demisti direkt dedim o kadar veremem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamm tşkler
tamam canım tşkler pahalıymış baya

Öyle olduğu için çağırıyor bence zaten bilemeyeceğim yine de. Ben sadece bendeki durumu yazdım etkilemek istemem seni yine de.

Kızlar vallahi döndü)))))) bana ihanet eden arkadasımla sevgilim,bugun dondu.... Özurler havada ucusuyor)))) cok mutluyum. Allah herkese yardım etsın!!!!

haftasonu Ankaraya gideceğimi ve bu fırsattan istifade zehra hanımın evinede gideceğimi yazmıştım..
gerçekten çok memnun kaldığım bir bayan.
yani fal işini noktalarım ben bundan sonra.
ha birde mihriye diye bir kadını önermişlerdi ankarada tamamen tırt çıktı...

ben yokken başka falcı keşfeden oldu mu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…