- 31 Ağustos 2015
- 403
- 274
- 103
- 35
Vay doğru mu hatırlamışımeylülü duydum canım ya ama tırt maalesef benim kuzenler Ankarada okuyor onlarda iyi bilir ordaki falcıları ondan biliyorum duyuyorum az çok :)
sımdı arkasında dursun hocanın yazık degılmı paranı sokaktanmı topluyorsun burda ınsanlarla kavga ettı hoca ıcın
Bence parana yazık anı biliyor bende bildi yani. Ama senden de laf almaya çalışıyor. Anı hemen hemen hepsi biliyor zaten. Bir de seni su falına zorluyor. Gel bak her sey orda cikacak gelecegini dokecegim bir bir soyleyecegim bilmem ne cunku tarot 50 su 200 tlHerkese merhaba bakırkoy fısıltım cafe de okan diye biri varmış giden baktıran var mı acaba bazı form sitelerinde baya övülmüş reklam mı gerçek mi bilemedim?
Tamamm tşklerBence parana yazık anı biliyor bende bildi yani. Ama senden de laf almaya çalışıyor. Anı hemen hemen hepsi biliyor zaten. Bir de seni su falına zorluyor. Gel bak her sey orda cikacak gelecegini dokecegim bir bir soyleyecegim bilmem ne cunku tarot 50 su 200 tlYine de sen bilirsin. Ben kahve mi tarot mu demistim de kahve de 40 tı sen su baktır demisti direkt dedim o kadar veremem.
tamam canım tşkler pahalıymış bayaBence parana yazık anı biliyor bende bildi yani. Ama senden de laf almaya çalışıyor. Anı hemen hemen hepsi biliyor zaten. Bir de seni su falına zorluyor. Gel bak her sey orda cikacak gelecegini dokecegim bir bir soyleyecegim bilmem ne cunku tarot 50 su 200 tlYine de sen bilirsin. Ben kahve mi tarot mu demistim de kahve de 40 tı sen su baktır demisti direkt dedim o kadar veremem.
Kim bildi?Kızlar vallahi döndü)))))) bana ihanet eden arkadasımla sevgilim,bugun dondu.... Özurler havada ucusuyor)))) cok mutluyum. Allah herkese yardım etsın!!!!
Yerkesik Havva'nın yaptığı işlemlerden olumlu sonuç aldım.selam, en son gittikten sonra bir gelişme oldu mu ? paylaşabilir misin ?
Yerkesik Havva nerede bakiyor acabaYerkesik Havva'nın yaptığı işlemlerden olumlu sonuç aldım.
çok sevindim senin için kendisi ile nasıl irtibat kurabiliriz, ben sana özelden mesaj atmıştım ama yanıt gelmediği için buradan yazmak zorunda kaldımYerkesik Havva nerede bakiyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?