Yanlış alıntı yaptınız sanırım :)çok sevindim senin için kendisi ile nasıl irtibat kurabiliriz, ben sana özelden mesaj atmıştım ama yanıt gelmediği için buradan yazmak zorunda kaldım
Aldığım cevaptan sonra uzun bir süre gidemem benee yok mu uzun süredir trans fal a meez ezgiye giden ya paylaşsın bizlebi ara meşhurdu beklioruz haberleri
ayyy çok özür dilerim yelllizYanlış alıntı yaptınız sanırım :)
çok sevindim senin için kendisi ile nasıl irtibat kurabiliriz, ben sana özelden mesaj atmıştım ama yanıt gelmediği için buradan yazmak zorunda kaldımYerkesik Havva'nın yaptığı işlemlerden olumlu sonuç aldım.
Ne olacak ya ne özürü canım anladım zaten olur öyleayyy çok özür dilerim yellliz
bilgi almak için ellerim karışmış :) haklısın :)Ne olacak ya ne özürü canım anladım zaten olur öyle
aaa neden yaaAldığım cevaptan sonra uzun bir süre gidemem ben
ben çok beğendim Hande'yi.
Durum umutsuzdu yani. Takır takır düşünceleri hal ve tavır hareketleriyle görünce gitsem yine aynı olacak ondan dedimaaa neden yaa
Okana gitme benden tavsiye grçen yıl gittim 2015 senn yln olck dedi 2015 de gittim 2016 senn yılın olcak dedi hiç bi dediiide çıkmadıben 1 hafta once sormustum okanı kararsız kaldım gitmektene kadara bakıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?