İstanbul'da Fal - Falcılar

Kadıköy istanbul cafe deki sema dan daha önce memnundum arada giderdim kendisine ama farkettim ki o da çok bozmuş belirtmek istedimm
Kadıköy taraflarında başka önerileriniz varsa memnun olurum :)

ee yok mu uzun süredir trans fal a meez ezgiye giden ya paylaşsın bizle bi ara meşhurdu beklioruz haberleri

Kızlar dört gün önce mi cafe handeye gittim. Bana anla ilgili doğru Şeyler söyledi. Peki gelecekle ilgili söyledikleri çıkar mı? Deneyimlemiş olan var mı?

Aranızda bakırköy mandal cafe toprağa fal baktıran varmı ? Falı nasıl ? Çıkıyomu dedikleri

Kızlar ben cok fal baktırdımm heryerde tavsıye ustune gıttım bakırkoy ıstanbul caddesınde fısıltım cafede okan dıye bır falcı var adam dehset super bakıyo dıyebılırımm resmen senlen yasıyomus gıbı anlatıyo ve verdıgı tarıhte ne soledıse yasadım super tek kelımeyle adam ısım soy ad aldı bu olmus bu tarıhte bu olmus bu tarıhte bu olcak dıyıp herseyı soluyo herkese bende grıs medyum okanıntavsıye ederımm super

Yerkesikli havvanın adres ve telefonu
Bi de ankara keçiörendeki sevimin telefonu var mı acil

Bakırköy mandal cafe adaya fal baktıran varmı arkadaşlar dedikleri çıkıyor mu ?

Ben dün kafam karışıktı.Taksim'deki majestik kafede kahve içtim.Sonra tesadüf zar zor oradaki falcılardan Can'ı fal bakması için seçtim.Anı, geçmişi süper anlattı.Duru görü yeteneği var gibiydi.Gelecek için süre olarak ay söyledi.Benim sorunumda kara vermemi sağladı ve doğru karardı.Uyguladım.Sağolsun.Kahve falı orada gidenler vardır 20 TL.Yıldızımız barıştı belki bilemem ama tavsiye edebilirim.Sonra yanılttı demeyiniz.Benim için de tesadüftü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…