İstanbul'da Fal - Falcılar

Canim guneslideki seda kim nerede bakiyor ?

Canim guneslideki seda kim nerede bakiyor ?

Bağcılar Güneşli, evinde bakıyor. 27-28 yaşlarında. Şov kısmı etkileyeci, bi kağıda birden sonsuza kadar bir sayı, sevdiğin kişinin adını soyadını, aklındaki soruları yazıyorsun, sonra o kağıdı yırtıyor, bir şeyler yapıyor falan, yazdığın sayı önündeki tuzlu suda yazılı çıkıyor, soruların, isim vs. hepsini biliyor. yani işin bi hilesi var mı, varsa nasıl beceriyor o yazdıklarını okumayı bilmiyorum. O yüzden çok kararsız kaldım zaten, ille de süper diyemem, çünkü bu kısmı bana çok fantastik geldi. Forumda hakkında baya bir şeyler yazılmış, güneşli seda diye arat bulursun :)

Ha evet cinleri kesinlikle var, kesinlikle bir şeyler görüyor, anı çok iyi biliyor, sana evini tarif ediyor, aklındaki insanın şeklini şemalini tarif ediyor, hakkında çok özel şeyler biliyor, kimseye söylemediğin sırları vs biliyor, yani boş değil o kadın ama bu kadar şov bana fazla geldi, o yüzden de kendimi fala pek veremedim. Yeğenim çok etkilendi ama :) onun gerçekten kimseye söylemediği, hiç kimseye anlatmadığı bir sırrını söylemiş, kız bembeyaz çıktı odadan :)))

100 liraya bakıyor bu arada, ben merak ettim gittim, 2 hafta falan oluyor, dedikleri henüz çıkmadı tabii ama bakalım artık :))

Cok ilginc geldi banada simdi :) ben gecmisle degil soyledigi tarihler cikarsa giderim gecmisi hemen hemen butun falcilar bi sekilde biliyor :) sana verdigi tarihler yakim bi zamanda mi canim eger cikarsa bana da soyler misin cikarsa giderim

Cok ilginc geldi banada simdi :) ben gecmisle degil soyledigi tarihler cikarsa giderim gecmisi hemen hemen butun falcilar bi sekilde biliyor :) sana verdigi tarihler yakim bi zamanda mi canim eger cikarsa bana da soyler misin cikarsa giderim

kesin tarih vermedi, 'izin vermiyorlar, söyleyemem' dedi :)) ama çok yakında dedi, çıkarsa söylerim tabii :)))

bi de benim sevdiğim tarafı 'geleceği hiç kimse bilemez, biz gördüklerimiz arasında olasılığı en yüksek tahminde bulunabiliyoruz sadece' dedi, yani 'bak yazdım şuraya, kesin olacak, bak görürsün, ben bu işi boşuna yapmıyorum' falan diyenlerden değil.

Anladm canim tesekkur ederim insallah istedigin her ne ise olur :)

merhaba,

dün ankara'daki zehra hanıma baktırdım.

Burda falcılar hakkında hic yorum yazmam normalde genelde yazılanları okuyorum ancak zehra hanım hakkında inanılmaz olumsuz konusmalar duydugum icin dayanamadım yazmak istedim.

Ben baktıgı faldan cok memnun kaldım, cok tatlı pozitif bir bayan konusurken bile size rahatlatıyor ve tüm hayatımı gecmisimi su anımı okudu... sasırdım acıkcası... 22 senedir turkiye de en ünlüsünden en pahalısına fal baktırmadığm falcı medyum kalmamıstır. Bir falcının ismi direk söylüyor olması bir anlam ifade etmez geleceği bilemedikten sonra, o kadar cok isim verenini gördüm ki bu bir meziyet olmuyor inanın. Bu sebepten bir falcı isim vermesede söylediğin digger detaylarla gayet iyi olabilir bu size yanıltmasın lutfen.
Zehra hanım isim vermedi ama herseyi gayet acık bir sekilde söyledi...

Umarım gelecek hakkında söyledikleri de cıkar.
sevgiler

Her falcı yarı yarıya atıp tutturabilir yada yanılabilir
Bin sayfalık forumda her dediği olan muhteşem bi falcı yok

Helal olsun o zaman kadına.

bu hafta içi şu meez cafedeki ezgiye gidicez arkadaşımla
bi daha da fal mal yok kendi enerjimi yiyorum resmen
haa ayrıca şu var bu falcılar bu kadar geleceği görseler kendilerine bi yararları olur dimi?mesela gider süper loto tuttururlar :):)

Süper lotoyu geçtim çok iyi olsalar kapıları kuyruk olur kendi hısım akrabalarına yön verirler kafelerde sürünmezler

Süper lotoyu geçtim çok iyi olsalar kapıları kuyruk olur kendi hısım akrabalarına yön verirler kafelerde sürünmezler
aynen canım :)
ezgiye gitme nedenim de tamamen enerjisel bişeyler yaptığı için
fal falan hikayeee
zaten genelinde cin var
onlarda şuanı ve geçmişi biliyor
geleceği bilmeleri yasak...

aynen canım :)
ezgiye gitme nedenim de tamamen enerjisel bişeyler yaptığı için
fal falan hikayeee
zaten genelinde cin var
onlarda şuanı ve geçmişi biliyor
geleceği bilmeleri yasak...
Şu anı bilirler geçmiişi bilirler o bilinen bişi
Gelecekten peygamberlere bile haber verilmemiş kıçı kırık abdestsiz namazsız falcı mı ini ile cini ile geleceği bilecek.
Sadece şu anki durumdan hareketle yüksek ihtimalli tahminleri olabilir sezgisel varlıksal artık ne haltsa.
Çok biliyorlarsa adam çarpmadan helal bi para kapısı bulsunlar

:) onun için diyorum artık gerek yok
giden paralara yazık zaten

:) onun için diyorum artık gerek yok
giden paralara yazık zaten
Katılıyorum ama dertleşme amaçlı insan gidiyor işte konuşma rahatlama için
Ne yazıkki
Yoksaki burda adı geçenlerin hiçbiri bişi diil başkalarının da bişi olacağını sanmıyorum

Ne yazıkki
Yoksaki burda adı geçenlerin hiçbiri bişi diil başkalarının da bişi olacağını sanmıyorum
öyle tabi de bu kimin umrunda ki herkes alacağı paraya bakıyor :)

Ne yazıkki
Kimseyi burda şişirip büyütüp umutsuz insanların parasına sebep olmaya değmiyor
Senelerce burda yazan hiçbi eski üye dönüp de beklediğim şu şu şu çıktı yazmadı

En son ne zaman baktırmıştınız bir de ne kadara bakıyor neleri bildi biraz daha bahseder misinn :)

merheba,ben sirf bu konu icin uye oldum Sare hanimin numarasini bana yaza bilirmisiniz lutfen cok kotu durumdayim cok ihtiyacim var

merheba,ben sirf bu konu icin uye oldum Sare hanimin numarasini bana yaza bilirmisiniz lutfen cok kotu durumdayim cok ihtiyacim var
Sare ye bende baktrmak istedim ama ilk arayanlara bakmıs sanırım sonrasında yogunluktan bakmamaya karar vermıs ben bayramda yıne aradım yanlıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…