İstanbul'da Fal - Falcılar

yani kızlar yazmıştı burda
öğretmenmiş ezgi,onun için haftasonu geliyormuş aramadın mı?
hem niye vazgeçtin ki sen ?
aradım numaraya ulaşılmıyordu,kullanılmıyormuş
vazgeçmedim hafta sonu işim var p.tesi gidecektim

Evet kızlar çıkan fal haberiyle geldim çok şükür,ben Didem hanıma ilk olarak hazirann ayında baktırmaya başladım ve ara ara baktırmaya devam ettim bana hep dediği sabret bekle herşey senin istediğin gibi olcak bu Ada'm sana döncek şeklindeydi aradan günler geçti haftalar geçti hatta aylar geçti ben umudumu kaybettim yeri geldi Didem hanımı suçladım beni kandırdınız dediğiniz hiçbişey çıkmadı diye ama o üslubunu hiç bozmayıp her defasında olucak sabret Dedi ve bugün dediği şey oldu tam umudumu kesmişken hemde,üstelik asıl mesele kızlar küçük Bi olay değil.burda Didem hanım Hakkı'nda çok yazıldı çizildi yeri geldi bende kötüledim kendisini ama bugün anladım ki olucak dediği şeyler geçte olsa oluyo,fallara çok umut bağlamayın tabi ama yinede umudunuzu kaybetmeyin! Online falcılara da çok baktırmış biri olarak birinci sırada Didem derim

Ayyy çok güzel bir haber canım gözün aydın. Darısı başımıza olsunn. Zaten benim süreç onun dediği gibi ilerliyooo inşallah sonuda öyle olur

sevindim adına hadi hayırlısı :)

ezgicilerrrr hala bekliyorum yaa çatlattınız beni burdaa bee

Ezgi kim kızlar?
Düşünceden ziyade olmuş ya da olacak olanları biliyor mu?
Fal gibi mi nedir anlamadım.

Bi çıtlatacak olan

Kızlar merhaba bugün ezgiye gittim toplam 4 kişi baktırdık. Ben fal hakkımı başka bir falcıda denicektim ama kızlar ağlayarak çıktığı için yine baktırma isteği geldi. Kızlarda bende memnun kaldım. Sorcağınız soruları alıyım

Bende de şu var çıkmayınca buz gibi soğuyorum o kisiden göresi gözüm olmuyor İnsanların zor durumundan çıkar sağlayanları Allah bildiği gibi yapsın!!!!
yeliz kız sana çok dua ettim.inşaallah istediğin olacak.okuyorum yorumları da..sen paranı falcılara dökme.sadece bekle.olacak olan oluyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…