işte eğlence olsun..ben eskisi gibi inanmıyorum artık.ticarethane havası veriyor bana çoğu yer.gitmediğimiz falcı kalmamıştır.talebe karşılık çok falcı türedi.Benimde gelecek çıkmadı anı iyi bildi
Kızlar ben ınları şahsen tanıyorum ezgi sadece haftasonu orada p.tesi giderseniz eliniz boş dönersinizaaa olur tabisiii güzelde olur
Dİdem telefonlara çıkmıyorki.Evet kızlar çıkan fal haberiyle geldim çok şükür,ben Didem hanıma ilk olarak hazirann ayında baktırmaya başladım ve ara ara baktırmaya devam ettim bana hep dediği sabret bekle herşey senin istediğin gibi olcak bu Ada'm sana döncek şeklindeydi aradan günler geçti haftalar geçti hatta aylar geçti ben umudumu kaybettim yeri geldi Didem hanımı suçladım beni kandırdınız dediğiniz hiçbişey çıkmadı diye ama o üslubunu hiç bozmayıp her defasında olucak sabret Dedi ve bugün dediği şey oldu tam umudumu kesmişken hemde,üstelik asıl mesele kızlar küçük Bi olay değil.burda Didem hanım Hakkı'nda çok yazıldı çizildi yeri geldi bende kötüledim kendisini ama bugün anladım ki olucak dediği şeyler geçte olsa oluyo,fallara çok umut bağlamayın tabi ama yinede umudunuzu kaybetmeyin! Online falcılara da çok baktırmış biri olarak birinci sırada Didem derim
Kendisine ulaşmak zordur evetDİdem telefonlara çıkmıyorki.
NasıldıKızlar merhaba bugün ezgiye gittim toplam 4 kişi baktırdık. Ben fal hakkımı başka bir falcıda denicektim ama kızlar ağlayarak çıktığı için yine baktırma isteği geldi. Kızlarda bende memnun kaldım. Sorcağınız soruları alıyım
Sevim nerede acaba yani mekanda mi bakiyor telefonda mi merak ettim simdi
ezgiye ilk gittiğimde ben de aynı şeyleri hissetmiştim.ama beni çok çooookk şaşırtan şeyler söylemişti aynı zamanda.bunlar tesadüf olamaz.ayrıca insanlar Tanrı değiller.ben uzun zamandır hiç bir falcıdan harikalar yaratmasını beklemez oldum ve bu sayede denilen bir çok güzel şeyde çıkmaya başladı.zaten olacak olan oluyo.ya fal baköa metodu diye kitap yazıcam yakında yaaa ahahahahSimdi kizlar bende Ezgiye gittim havadisleri vericem size. Oncelikle sunu soyleyeyim benm icn vasatti. Yani off inanilmaz falan diyemem. Ama hakkini yemeyeyim karsindaki kisinin hal ve hareketlerini tavirlarini gercekten cok guzel bilip yapiyor. Bi an karsinizda o var sanabiliyorsunuz. Ama dusuncelerini okuma? Eh ona pek emin olamadim. Yada mesela fotografi gordukten sonra gozlerini kapatip soyle bir tarif ediyor tipini. Bana pirsingi var falan dedi e dedm zaten fotoda gozukuyor burnu azck buyuk fln diyo e canm fotoda var ztnneyse iste basliyosun hala sevyomu ozluyomu evet fln diyo bitmemissin onun icn diyo. Beni nye aramadi fln dedm ben iste ozlesen sen arardn die dusunmus fln dio. Ama ben zekilik yapip sadece ikimizin bilecegi bisey soylesin dedm mesela en son neyi hatirlyo ikimize dair dedm sarilip uyumussunuz konusmussunuz o cok hosuna gtmis dedi ulan ztn bunu yapmayan cift mi var onun disinda hadi dedm belki o oyle. En cok neyimi ozluyomus dedm herseyini dedi. Eh buda cok genel yani tatmin etmedi. Tabi tongaya dusurmek icn sormadim yani sonucta benmde bi guvenceye ihtyacm vardi. sadce ikimizin bileblcegi bi soru sordum tamamen sallamasyon cevap verdi eger dusunceleri okusaydi o olmazdi diye dusunuorum. Ha bikac cevabi gercekten tam onun vereblcegi tarzda cevapladi hakkini yemiyim ama ben sahsen bu deneyime guvenip msj atamam. Yani bana sen atmadgn surece msj atmicakms sen atarsan hersey cok guzel olucak dedi de ben smdi ezginin benmkinin dusuncelerni okuduguna guvenip kalkipta msj atmam bu benm icn guven saglayan bisi olmadi yani. Baya uzun bakyo ama ne kdr sorunuz varsa yantlamaya calsyo 50 tl. Ha bi de bana asla geri adm atmcak sen atmasan dedi ama dogm gnunde msj aticak cok yuksek ihtmal dusunuyo dedi? Celiski 1. Baskasi var hayatnda suan ona once vazgecemyo ondan dedi sonra bunla sadece taklyo yaralarini sariyo dedi? Celiski 2. Bilemedm yani bence sadece 'iyi' denebilir. Ama degisik bi deneyim gidin gorun derim eger 50 tl degisk bi fal icn kenara atabilirseniz denenebilir
Ben de bi baskasinin duasina cok inanirim ne guzel insansn dua etmssn arkadasa. Ben de sana etttm canmyeliz kız sana çok dua ettim.inşaallah istediğin olacak.okuyorum yorumları da..sen paranı falcılara dökme.sadece bekle.olacak olan oluyor zaten
canım Allah razı olsun..Allah senin de gönlündeki en derin arzun ne ise onu sana nasip eylesin.müminin mümine duası tez kabul olurmuş..Ben de bi baskasinin duasina cok inanirim ne guzel insansn dua etmssn arkadasa. Ben de sana etttm canm
Evet kızlar çıkan fal haberiyle geldim çok şükür,ben Didem hanıma ilk olarak hazirann ayında baktırmaya başladım ve ara ara baktırmaya devam ettim bana hep dediği sabret bekle herşey senin istediğin gibi olcak bu Ada'm sana döncek şeklindeydi aradan günler geçti haftalar geçti hatta aylar geçti ben umudumu kaybettim yeri geldi Didem hanımı suçladım beni kandırdınız dediğiniz hiçbişey çıkmadı diye ama o üslubunu hiç bozmayıp her defasında olucak sabret Dedi ve bugün dediği şey oldu tam umudumu kesmişken hemde,üstelik asıl mesele kızlar küçük Bi olay değil.burda Didem hanım Hakkı'nda çok yazıldı çizildi yeri geldi bende kötüledim kendisini ama bugün anladım ki olucak dediği şeyler geçte olsa oluyo,fallara çok umut bağlamayın tabi ama yinede umudunuzu kaybetmeyin! Online falcılara da çok baktırmış biri olarak birinci sırada Didem derim
Kızlarrr bakırköyde almira cagedeki enfal hakkında görüşü olan varmı??
Kızlar merhaba bugün ezgiye gittim toplam 4 kişi baktırdık. Ben fal hakkımı başka bir falcıda denicektim ama kızlar ağlayarak çıktığı için yine baktırma isteği geldi. Kızlarda bende memnun kaldım. Sorcağınız soruları alıyım
Didem anı bilir ama gelecek çok defa tırt çıkmıştır ayrıca randevu verir bakarım der süründürür bahane üstüne bahane bulurCanim bu didem hanim hangi sitede ?
Ulaşmanın zorluğu bıktırıcı. Bahaneleride samimi gelmiyor artık banaKendisine ulaşmak zordur evet
Yiğit hakkında ne düşünüyorsun ?Didem anı bilir ama gelecek çok defa tırt çıkmıştır ayrıca randevu verir bakarım der süründürür bahane üstüne bahane bulur
Bir buçuk yıl öncesinden bilirim. Çok nazik ve güleryüzlü olduğu gönül almayı bildiği hiçbi müşterisini kırmadığı için kimse burda topa tutmadı yiğiti. Abuk subuk entrikalarla para koparmaya hiç çalışmadı. Bu anlamda dürüst biri. Anlık durumu bende hep bildi ama vadeler tutmayabiliyor çok detay isteyenlere yetmeyebilir ve biraz fazla iyimserYiğit hakkında ne düşünüyorsun ?
Yiğit hakkında ne düşünüyorsun ?
2015 sonu yüzük dediği herkes hala aramızda tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?