İstanbul'da Fal - Falcılar

aa neden ağlayarak çıktılar ki?

belki konsantrasyon eksikliği oldu yada yorgunluk falan...bilemedim şimdi :)

gidicem haftaya bi aksilik olmazsa
kızın yaptıkları benim ilgi alanım :)

aa neden ağlayarak çıktılar ki?

belki konsantrasyon eksikliği oldu yada yorgunluk falan...bilemedim şimdi :)

gidicem haftaya bi aksilik olmazsa
kızın yaptıkları benim ilgi alanım :)
Tatli bi kiz kendisi ztn bi yetenegi oldugu da asikar ama diyorum ya ben ona guvenip msj atmam msj atarsan seni ozledigi icn cok guzel olacak diyo ama iste bilemiyorumki o mu diyo bunu

Tatli bi kiz kendisi ztn bi yetenegi oldugu da asikar ama diyorum ya ben ona guvenip msj atmam msj atarsan seni ozledigi icn cok guzel olacak diyo ama iste bilemiyorumki o mu diyo bunu
Durumunuzu bilmiyorum ama eğer hatalıysa atma bölece gercekten seni kaybetmek istemiyorsa çabasını da görmüş olursun ama tabi sen bilirsin ne olduğunu bilmeden yorum yapmak yanlış ama şu kadar bir gercek erkek milletini havalandırmamak lazım

ya bu ezgi çok acayipmiş kızlar, ama ya adama haller gelirse, yani anlarsa? çünkü telepati dediğiniz şey kanıtlanmış bir ilim yine metafizik sayılsa da karşı tarafın anlayacağı bir şey. ne bileyim zarar gelmesin karşı tarafa

didem'e nasıl ulaşıyoruz?

Karşı taraf kendini boşlukta hissediyormuş sonra bir uyku hali geliomuş o kadar dedi)

selam herkese,
aylardır manyak gibi kimi duysam fal baktırıyorum. burayı da ciddi olarak takip ediyorum. Ezgi ile ilgili çok iyi yorumlar yapılıyor. Ara ara ciddi yanlış anlaşılmalara ve gerginliklere de şahit olduğum için bir şey yazmaya çekindim açıkçası. iyi falcı kötü falcı muhabbetine girmek anlamsız çünkü gerçekten kimine tutuyor, kimisine tutmuyor. geleceği ise gerçekten aslında kimse bilemiyor. Ancak Ezgi'nin yaptığı şey benim şimdiye kadar gördüğüm en tuhaf aktiviteydi, bana da çok vasat geldi. elle tutulur hiç bir şey yok. ne idüğü belirsiz bir şey yani. söylemeden edemedim:S

ya bu arada tüm bu konuşulanlar arasında bir didem kaldı ona da ulaşmak mümkün diil. her seferinde tamam bilgilerinizi gönderin size haber vereceğim diyor. sonra bir daha ses yok. ne yapmak lazım, aramak mı lazım, devamlı mesaj atmak mı lazım???

Yani evet bunu yapan insanlar var lakin bu kisiler cok abuk paralara ve ozel insanlara calisiyorlar. Siradan bir cafe'de bu ongorusunu 50 tl'ye sunmasi pek inandirici gelmedigi gibi bir sure sonra mumla aranan bir yetenege de donusebilir Gidip gormek lazim. Ben onun yerinde olsam kariyerime popi bir fal mekaninda baslardim.

dideme benden başka hemen ulaşan yok sanırım :)
whats appdan mesaj at cnm arardan da ulaşamayabilirsin teli kapalı oluyor çünkü

yalnız o kişi öğretmenmiş yani kendi adına kafe açıp yapamaz ki :)

dideme benden başka hemen ulaşan yok sanırım :)
whats appdan mesaj at cnm arardan da ulaşamayabilirsin teli kapalı oluyor çünkü

ay ulaşırsan o zaman söyler misin bana geri dönsün :)
3 aydır 3. denemem yine başarısız..
bir de çok şeker yazışıyor, asla hayır demiyor ama devamı gelmiyor :)
neyse tekrar deneyeyim madem canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…