- 18 Şubat 2010
- 16.403
- 20.124
- 923
aa neden ağlayarak çıktılar ki?Kızlar merhaba bugün ezgiye gittim toplam 4 kişi baktırdık. Ben fal hakkımı başka bir falcıda denicektim ama kızlar ağlayarak çıktığı için yine baktırma isteği geldi. Kızlarda bende memnun kaldım. Sorcağınız soruları alıyım
belki konsantrasyon eksikliği oldu yada yorgunluk falan...bilemedim şimdi :)Simdi kizlar bende Ezgiye gittim havadisleri vericem size. Oncelikle sunu soyleyeyim benm icn vasatti. Yani off inanilmaz falan diyemem. Ama hakkini yemeyeyim karsindaki kisinin hal ve hareketlerini tavirlarini gercekten cok guzel bilip yapiyor. Bi an karsinizda o var sanabiliyorsunuz. Ama dusuncelerini okuma? Eh ona pek emin olamadim. Yada mesela fotografi gordukten sonra gozlerini kapatip soyle bir tarif ediyor tipini. Bana pirsingi var falan dedi e dedm zaten fotoda gozukuyor burnu azck buyuk fln diyo e canm fotoda var ztnneyse iste basliyosun hala sevyomu ozluyomu evet fln diyo bitmemissin onun icn diyo. Beni nye aramadi fln dedm ben iste ozlesen sen arardn die dusunmus fln dio. Ama ben zekilik yapip sadece ikimizin bilecegi bisey soylesin dedm mesela en son neyi hatirlyo ikimize dair dedm sarilip uyumussunuz konusmussunuz o cok hosuna gtmis dedi ulan ztn bunu yapmayan cift mi var onun disinda hadi dedm belki o oyle. En cok neyimi ozluyomus dedm herseyini dedi. Eh buda cok genel yani tatmin etmedi. Tabi tongaya dusurmek icn sormadim yani sonucta benmde bi guvenceye ihtyacm vardi. sadce ikimizin bileblcegi bi soru sordum tamamen sallamasyon cevap verdi eger dusunceleri okusaydi o olmazdi diye dusunuorum. Ha bikac cevabi gercekten tam onun vereblcegi tarzda cevapladi hakkini yemiyim ama ben sahsen bu deneyime guvenip msj atamam. Yani bana sen atmadgn surece msj atmicakms sen atarsan hersey cok guzel olucak dedi de ben smdi ezginin benmkinin dusuncelerni okuduguna guvenip kalkipta msj atmam bu benm icn guven saglayan bisi olmadi yani. Baya uzun bakyo ama ne kdr sorunuz varsa yantlamaya calsyo 50 tl. Ha bi de bana asla geri adm atmcak sen atmasan dedi ama dogm gnunde msj aticak cok yuksek ihtmal dusunuyo dedi? Celiski 1. Baskasi var hayatnda suan ona once vazgecemyo ondan dedi sonra bunla sadece taklyo yaralarini sariyo dedi? Celiski 2. Bilemedm yani bence sadece 'iyi' denebilir. Ama degisik bi deneyim gidin gorun derim eger 50 tl degisk bi fal icn kenara atabilirseniz denenebilir
Kızlar ezgiyi şöle anlatıyım ben baktırmıcaktım 1 kez baktırınca yetıo tabı hayatında değişiklik olmadıgı sürece aklımda Başka bir falcı vardı arkadaşları bekliyordum. Bunlar ole etkılenıp cıktılar kı ben bıle sasırdım yanı onu da şöle anlatıyım sevgılınızı ole bır hal hareketını yapuyorkı o varmıs gıbı hıssedıyorsunuz. sevgilisinden ayrı olanlar ozledıklerını soledı tabıkı
Bır kısıı degıl bır kac kısıyı sorabılırsınız enteresan olan ben bır arkadsın falında yanındaydım ve 4 kişiyi sordu bakar bakmaz ilk önce karakterleını sökedi biri psikopat diğeri süper egolu diğeri iş kolik yanı sölediği ilk cümleler o kişileri anlatıyor sonrasında içine giriyor
Ben memnun kaldım mı yanı aslında gelecekte ne olcak sorusu benım için onemlı yanı ne zaman arıcak ben o tarıhı merak edıyorum hem biz ayrılırız hemde ne zaman arıcak dıye arkasından bakarız o da bı enteresan bızde:)
Kısacası böle farklı kötü diyemem 3 arkadasımda memnun kaldı. Düşüncelerı öğrenmek istiyorsanız gidin derım bende de tutturdugu şeyler oldu bilginize ama daha iyisi var sa söleyin ona gidek
gidicem haftaya bi aksilik olmazsa
kızın yaptıkları benim ilgi alanım :)