merhaba,
tolganın numarasını bende alabilir miyim?
teşekkürler..
napıyordu ?fal mı bakıyordu?
anladım canımarkadaşım götürmüştü sanırım medyumdu kendisi. herhangi bir kart vs. olmadan yüzüne bakarak anlatıyordu. kesinlikle elimi ve bacaklarımı bağlamamı söylemişti ve ben tam bağlarken görmediği halde düz otur demişti. çok çok garipti, 3 sene önce bakmıştı ve önümde ki 2 seneyi anlatmıştı. bir kısmı inandırıcı gelmese de o zaman, bugün bakınca dediği her şey kelimesi kelimesine çıkmış. lakin kadının izini bulamıyorum, o zamanlar 5 dakikası 20 lira falandı yanlış hatırlamıyorsam.
anladım canım
5 dakkası 20 tl :) şimdi olmuştur 50 tl
bugun her yazılana bir cevabım var, nereden çıktı bu kız diyeceksiniz:)
aslında aylardır takip ediyorum forumu da artık fallardan ümidimi iyice kesince bugun işi gücü bırakıp buraya dadandım:)
taksimde Demet, kışın gittim, acaip küfürlü konuşuyor, aynen elini kolunu aç dedi. yani geleceği hadi allah bilir dedik, ok ama mevcut durumu da bil be kardeşim. zehra, yiğit, mi cafe hande, burak, bostancı gülşah, kadıköy kimyasu gezer, aydostaki ülkü, tuzla melek, zeytinburnu nazife, etiler şengül daha aklıma gelmeyen bir bukadar daha var baktırdığım, en azından hepsi mevcutu bildi. ya bu demet abla okdr alakasız şeyler söylediki ben anlamadım niye hınca hınç dolu ofisi. yanımda bekleyenlere soruyorum 12 senedir geliyorum diyo kızın biri. ya bende var bir tuhaflık herkese çıkıyor ama bana çıkmıyor. teli var isteyen olursa özelden yollarım.
arkadaşım götürmüştü sanırım medyumdu kendisi. herhangi bir kart vs. olmadan yüzüne bakarak anlatıyordu. kesinlikle elimi ve bacaklarımı bağlamamı söylemişti ve ben tam bağlarken görmediği halde düz otur demişti. çok çok garipti, 3 sene önce bakmıştı ve önümde ki 2 seneyi anlatmıştı. bir kısmı inandırıcı gelmese de o zaman, bugün bakınca dediği her şey kelimesi kelimesine çıkmış. lakin kadının izini bulamıyorum, o zamanlar 5 dakikası 20 lira falandı yanlış hatırlamıyorsam.
kesinlikle tavsiye etmem!!!!!!Kızlar salih memisogluna giden var mı
bu arada kızlar kuzen söyledi zehra hanım tao falı bakıyormuş aşk ve gelecek üzerine baya memnun kalmış.
sizin aranızda tao ya baktıran oldu mu hiç?
baktırıyım mı yani sizce?
ama niye kızıyorsun ki şimdi
bi düşün senceeee???ama niye kızıyorsun ki şimdi
salih mehmet bir yandan büyü yapıp bir yandan remile bakıyor.Kızlar salih memisogluna giden var mı
baktırıp memnun kalan varsa bugün arayıp baktırıyım zaten ben çok fazla baktıran bir insan değilim kiiiiiibi düşün senceeee???
baktırıp memnun kalan varsa bugün arayıp baktırıyım zaten ben çok fazla baktıran bir insan değilim kiiiiii
ya ama napıyımsen miiii,inanmammmm
yeni falcı ama aranızda bir tek ben ulaşabildim :)Kizlar tolga kim? :))
yeni falcı ama aranızda bir tek ben ulaşabildim :)
memnun kaldım ama benden sonra arayanlar ulaşamadı.
bende aradım birkaç kez ulaşmaya çalışıyoruz kendisine ... :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?