- 28 Eylül 2015
- 142
- 71
- 28
ben de telefonunu ve ismini alabilir miyim?Bu hatun kimdir iletişim bilgilerini bende rica edebilir miyim?
50 liraya bakıyor canım :) suyaOo ulasamiyoruz demek :) ne kadara bakiyor peki?
Canım yanlış kisi ile karıştırıyor olmayasn salih memisoglu diyorum salih mehmet değil adam fincanin f sini eline almıyor bi arkadaşım gitti o yüzden sordum giden varmi die ama 10 dk bile duramiosun hemen bakıp söylüyor. Sen yanlış kisiyi soyliyorsun sanırımsalih mehmet bir yandan büyü yapıp bir yandan remile bakıyor.
su kahve vs. fallarına da bakıyor ama baştacı falı remil...
benim bir arkadaşım gitmişti.
büyüyle kendisine bağlayıp neler yapmıştı neler....
daha fazla anlatmayım size.
ama hayatımda gideceğim en son kişidir.
ve ben çok fazla duydum böyle olaylarını bence hiç bulaşmayın arkadaşım.
ama yine ekmek parasıdır oynayamam.
gidin görün dilerseniz.
ama benden size demesi.
hiç bulaşmayın... sakın.
Canım mehmet salih memişoğlu....Canım yanlış kisi ile karıştırıyor olmayasn salih memisoglu diyorum salih mehmet değil adam fincanin f sini eline almıyor bi arkadaşım gitti o yüzden sordum giden varmi die ama 10 dk bile duramiosun hemen bakıp söylüyor. Sen yanlış kisiyi soyliyorsun sanırım
Aman yaa öyle adamlara bulaşılmaz içim ürperdi bir an aklıma geldi film.Canım mehmet salih memişoğlu....
Google a yaz çıkar zaten.
Siccin filmininde yazarı kendileri.
Çok fazla cinlerle minlerle uğraşan biri.
Sen bilirsin sorduğun için uyarmak istedim.
Gitmek istiyorsan git.
Giden çoğu bayana sarkıntılık yaptığıda aşikâr....
Aa hadi ya uyardigin için tesekkurler.Canım mehmet salih memişoğlu....
Google a yaz çıkar zaten.
Siccin filmininde yazarı kendileri.
Çok fazla cinlerle minlerle uğraşan biri.
Sen bilirsin sorduğun için uyarmak istedim.
Gitmek istiyorsan git.
Giden çoğu bayana sarkıntılık yaptığıda aşikâr....
Tuzla'da Fikriye diye bir falcı varmış, giden baktıran var mı hiç?
Ee günlerce haftalarca o bizi bekletiyodu hemde birçokdefa. Bakarım deyip bakmıyordu. Hep bir bahanesi vardı.güzel olmuşKızlar didem bana 1 hafta sonra döndü fala baktırmak istiyordunuz musaıt mısınız dıye bende olmsuz yorumlar aldığım için o ara baktırmaktan vazgectıgımı yazdım.
Fikriye ve melek ayni kisi kizlar, iki ismi var:)bir de melek varmış bilen varsa söylese çok iyi olur
o kadını ben de öyle duydum kaderindeki kişinin adına kadar söylüyor falan diye ama... yaşlı bi kadın mıydı? ben böyle çok yaşlı kişilere baktırmayı da sevmiyorum.bazı durumları hem anlayamıyorlar hem bilemiyorlar gibi hissediyorum yani daha genç işi durumları:)Fikriye ve melek ayni kisi kizlar, iki ismi var:)
Ben gittim, yillar once teyzeme bakmis o zaman enistem daha piyasada yokken adini tipini isini bi kizi olacagini soylemis.hala hic unutmam o kadini der.bana da nokta atisi yapmisti ama dediklerinden ole cok net su cikti dedigim
Bisi hatirlamiyorum. Bana cok sevimli seyler soylememisti belki ben ignore ettim kadinin dediklerini ama kuzenlerle gittik onlar da aynen hic bisi hatirlamiyor kadina ve dediklerine dair. Teyzemin gazindan sonra bizde bayagi hayal kirikligi olmustu.
Valla bana bekledigin adam sana donmez, evlilik yolunda kapali 3 seneden once bisi yok ama burak adinda biri olucak diyince zaten tadim bayagi kacti!forumda adi gecen tum falcilarin aksine melegin dedigi cikar adam bana donmez, ben de hala 3 sene sonra burda falci muhabbeti yapiyor olursam kadin biliyor demektir:))o kadını ben de öyle duydum kaderindeki kişinin adına kadar söylüyor falan diye ama... yaşlı bi kadın mıydı? ben böyle çok yaşlı kişilere baktırmayı da sevmiyorum.bazı durumları hem anlayamıyorlar hem bilemiyorlar gibi hissediyorum yani daha genç işi durumları:)
işte böyle şeyleri duymak da hoş olmuyor biliyorum:) onu 3 sene sonra konuşurduk sen keşke şu anki adamdan bahsetseydin teyze:))) ben de gidicem galiba o teyzeye ya.yazarım gidince bakalım.Valla bana bekledigin adam sana donmez, evlilik yolunda kapali 3 seneden once bisi yok ama burak adinda biri olucak diyince zaten tadim bayagi kacti!forumda adi gecen tum falcilarin aksine melegin dedigi cikar adam bana donmez, ben de hala 3 sene sonra burda falci muhabbeti yapiyor olursam kadin biliyor demektir:))
Fikriye ve melek ayni kisi kizlar, iki ismi var:)
Ben gittim, yillar once teyzeme bakmis o zaman enistem daha piyasada yokken adini tipini isini bi kizi olacagini soylemis.hala hic unutmam o kadini der.bana da nokta atisi yapmisti ama dediklerinden ole cok net su cikti dedigim
Bisi hatirlamiyorum. Bana cok sevimli seyler soylememisti belki ben ignore ettim kadinin dediklerini ama kuzenlerle gittik onlar da aynen hic bisi hatirlamiyor kadina ve dediklerine dair. Teyzemin gazindan sonra bizde bayagi hayal kirikligi olmustu.
Telini alabilir miyim ben de ...işte böyle şeyleri duymak da hoş olmuyor biliyorum:) onu 3 sene sonra konuşurduk sen keşke şu anki adamdan bahsetseydin teyze:))) ben de gidicem galiba o teyzeye ya.yazarım gidince bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?