İstanbul'da Fal - Falcılar

Canım yanlış kisi ile karıştırıyor olmayasn salih memisoglu diyorum salih mehmet değil adam fincanin f sini eline almıyor bi arkadaşım gitti o yüzden sordum giden varmi die ama 10 dk bile duramiosun hemen bakıp söylüyor. Sen yanlış kisiyi soyliyorsun sanırım

Yaaa telefonda fal baktirmaktan farlturami odeyemedim kapandi lutfennn yaa afam gibi bu diyebilecegimiz bi falci kalmadimiiii cokk mutsuzumm yaa

Canım mehmet salih memişoğlu....
Google a yaz çıkar zaten.
Siccin filmininde yazarı kendileri.
Çok fazla cinlerle minlerle uğraşan biri.
Sen bilirsin sorduğun için uyarmak istedim.
Gitmek istiyorsan git.
Giden çoğu bayana sarkıntılık yaptığıda aşikâr....

Aman yaa öyle adamlara bulaşılmaz içim ürperdi bir an aklıma geldi film.

Aa hadi ya uyardigin için tesekkurler.

Falalem'in REZALET bir site olduğunu söylemek istiyorum. Birincisi kesinlikle eski falları okuyorlar.
Ben bir arkadaşımın hesabından fal attım ve arkadaşımın eski fallarını okuyup bana aynı şeyleri yazmışlar.
Ayrıca kafalarına göre fallara bakmayıp günlerce beklettikten sonra yine kafalarına göre hiçbir açıklama yapmadan falları iade eden falcıları var.Ben mecbur muyum seni günlerce bekledikten sonra falıma bakılmadan iade yapılmış olduğunu görmeye?
Zaten işe yarar tek bir falcısı yok bunu söylemiyorum bile. Meryem, Burç Tekdemir, Rezzan Abla, Naira Şuman, Mert Reiki, Gizem Hatun..Hepsine baktırdım, hepsi REZALET. Yuvarlak yuvarlak laflar, benle uzaktan yakından alakasız fallar, ucundan köşesinden ufacık bir şeyi doğru söyleseler içim yanmayacak.
Buraya para kazandırdığınız yazıktır haram olsun.

Kızlar merhaba arkadaşın çıkan bir falı var ama önce size sormak istedim burda bir değerlendirelim
Fenerbahçe de bir cafe de bakıyormuş ismi füsun ve 100 tl bakıyormus ibranice mi arapçayla mı ne bakıyormus birde.kızın kimle ne zaman tarıh gunle nişan tarıhını falan vermıs. 'Çıkan falım dedı' bilen duyan varmı??

Tuzla'da Fikriye diye bir falcı varmış, giden baktıran var mı hiç?

Kızlar didem bana 1 hafta sonra döndü fala baktırmak istiyordunuz musaıt mısınız dıye bende olmsuz yorumlar aldığım için o ara baktırmaktan vazgectıgımı yazdım.
Ee günlerce haftalarca o bizi bekletiyodu hemde birçokdefa. Bakarım deyip bakmıyordu. Hep bir bahanesi vardı.güzel olmuş

bir de melek varmış bilen varsa söylese çok iyi olur
Fikriye ve melek ayni kisi kizlar, iki ismi var:)
Ben gittim, yillar once teyzeme bakmis o zaman enistem daha piyasada yokken adini tipini isini bi kizi olacagini soylemis.hala hic unutmam o kadini der.bana da nokta atisi yapmisti ama dediklerinden ole cok net su cikti dedigim
Bisi hatirlamiyorum. Bana cok sevimli seyler soylememisti belki ben ignore ettim kadinin dediklerini ama kuzenlerle gittik onlar da aynen hic bisi hatirlamiyor kadina ve dediklerine dair. Teyzemin gazindan sonra bizde bayagi hayal kirikligi olmustu.

o kadını ben de öyle duydum kaderindeki kişinin adına kadar söylüyor falan diye ama... yaşlı bi kadın mıydı? ben böyle çok yaşlı kişilere baktırmayı da sevmiyorum.bazı durumları hem anlayamıyorlar hem bilemiyorlar gibi hissediyorum yani daha genç işi durumları:)

Valla bana bekledigin adam sana donmez, evlilik yolunda kapali 3 seneden once bisi yok ama burak adinda biri olucak diyince zaten tadim bayagi kacti!forumda adi gecen tum falcilarin aksine melegin dedigi cikar adam bana donmez, ben de hala 3 sene sonra burda falci muhabbeti yapiyor olursam kadin biliyor demektir:))

işte böyle şeyleri duymak da hoş olmuyor biliyorum:) onu 3 sene sonra konuşurduk sen keşke şu anki adamdan bahsetseydin teyze:))) ben de gidicem galiba o teyzeye ya.yazarım gidince bakalım.

nerdeymiş bu fikriye melek hanfendi :) açık adres yok mu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…