- 28 Eylül 2015
- 142
- 71
- 28
Tuzla da arayinca tarif etmisti yerininerdeymiş bu fikriye melek hanfendi :) açık adres yok mu :)
etiler sengul anda iyi peki gelecekle ilgili dedikleri cikti mi sana?bu arada bir ofise tasinmis neredeyse galos takip giricez iceri okdr sik olmus:)Ben de fal deneyimlerimi yazayım sizlere...
Kadıköy Angel Cafe burcu; ben beğendim bu kızı, mantıklı şeyler söylüyor, anı gayet başarılı biliyor..
Güneşli Seda; tam emin olamadım, dediği bir kaç şey doğru çıkmadı... Sudan okuduklarının da bir hilesi olmalı. Askıda kaldı ben de
bakırköy Enfal; bi insan hiç mi tutturamaz
Taksim sembol Levent; felaket ötesi saçmaladı
Bakırköy Secret Duygu idi adı sanırım; bu çocuk isabetli şeyler söylüyor, bikaç bişeyi de çıktı...
Etiler Şengül; gayet başarılı ve de pahalı
Fısıltım cafe okan; saçmalığın dik alası ve de her yerde kendi reklamını yapıyor, ciddi de paramı aldı
Gaziosmanpaşa gül; ehhh
Kadıköy Ezgi; bazı şeyleri tutturdu ama alakasız şeyler de söyledi...
Bakırköy Talin; facia ötesi aöam diyim
Aklıma gelen bunlar
Soğanlık Emineyi denemek istiyorum ama telini bulamadım henüz...
Hic hos olmuyor hem de:) ya hakkaten gidip de yazarsan cok sevinirim, belki ben de yine denerim. Adam geri donmedi hala, bir anlamda dedikleri cikiyor sayilirişte böyle şeyleri duymak da hoş olmuyor biliyorum:) onu 3 sene sonra konuşurduk sen keşke şu anki adamdan bahsetseydin teyze:))) ben de gidicem galiba o teyzeye ya.yazarım gidince bakalım.
Gelecekle ilgili bekliyorum henüz... Ama isabetli konuşuyorEtiler
etiler sengul anda iyi peki gelecekle ilgili dedikleri cikti mi sana?bu arada bir ofise tasinmis neredeyse galos takip giricez iceri okdr sik olmus:)
Ben birşeyleri kaçırdım Tolga kim ??merhaba,
tolganın numarasını bende alabilir miyim?
teşekkürler..
Göker ve toprak kimdir? Merak ettim çok.Kızlar an itibariyle gökerin ve toprağın dedikleri çıktı. Ayrıca didemin dedikleri ne yazıkki sarkarak çıktı ama çıktı. İmkansız dediklerm oldu onaylamadıkları şeyler de olmadı. Gerçekten şuanda çok farklı duygular içerisindeyim :)) göker ve toprak aynı zamanı verdi didem yakn zmn dedi ama yinr de söylediği olayları birebir yaşadım hepsinn :))
ben de hiç duymamıştım:)Göker ve toprak kimdir? Merak ettim çok.
Gökerle toprağı bilmiyorum ama didem bakarım deyip günlerce sallıyor ne yazıkkiKızlar an itibariyle gökerin ve toprağın dedikleri çıktı. Ayrıca didemin dedikleri ne yazıkki sarkarak çıktı ama çıktı. İmkansız dediklerm oldu onaylamadıkları şeyler de olmadı. Gerçekten şuanda çok farklı duygular içerisindeyim :)) göker ve toprak aynı zamanı verdi didem yakn zmn dedi ama yinr de söylediği olayları birebir yaşadım hepsinn :))
Göker taksim nazar cafe de toprak bakırköy mandalda didemde telde zaten :))ben de hiç duymamıştım:)
Teşekkür ederim :) nedense Didem e bi ısınamadı kanım,hiç baktırmak gelmedi içimden o nedenle..Göker taksim nazar cafe de toprak bakırköy mandalda didemde telde zaten :))
Çıktı ama dedikleri yaa öyle deme doğruya doğru yani :))Teşekkür ederim :) nedense Didem e bi ısınamadı kanım,hiç baktırmak gelmedi içimden o nedenle..
:)) korkuyorum da aslında duymak istemediklerimi söyler diye.Çıktı ama dedikleri yaa öyle deme doğruya doğru yani :))
Sonuncun onlar olsn daha da baktırma o zmn iyi gelecektir ama doğruları söylüyolr canm ne yalan diyeyim :)):)) korkuyorum da aslında duymak istemediklerimi söyler diye.
Falcılara para vere vere parasız kaldık zaten
Etiler şengül dediğin kişi nerede ve kaça bakıyorBen de fal deneyimlerimi yazayım sizlere...
Kadıköy Angel Cafe burcu; ben beğendim bu kızı, mantıklı şeyler söylüyor, anı gayet başarılı biliyor..
Güneşli Seda; tam emin olamadım, dediği bir kaç şey doğru çıkmadı... Sudan okuduklarının da bir hilesi olmalı. Askıda kaldı ben de
bakırköy Enfal; bi insan hiç mi tutturamaz
Taksim sembol Levent; felaket ötesi saçmaladı
Bakırköy Secret Duygu idi adı sanırım; bu çocuk isabetli şeyler söylüyor, bikaç bişeyi de çıktı...
Etiler Şengül; gayet başarılı ve de pahalı
Fısıltım cafe okan; saçmalığın dik alası ve de her yerde kendi reklamını yapıyor, ciddi de paramı aldı
Gaziosmanpaşa gül; ehhh
Kadıköy Ezgi; bazı şeyleri tutturdu ama alakasız şeyler de söyledi...
Bakırköy Talin; facia ötesi aöam diyim
Aklıma gelen bunlar
Soğanlık Emineyi denemek istiyorum ama telini bulamadım henüz...
Bi görünüp bi kayboluyo Ama yine kaybolur.Çıktı ama dedikleri yaa öyle deme doğruya doğru yani :))
didemle ilk miydi falın :)Sonuncun onlar olsn daha da baktırma o zmn iyi gelecektir ama doğruları söylüyolr canm ne yalan diyeyim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?