- 30 Eylül 2015
- 286
- 276
- 18
- 47
Tüm tarihleri bende patlamıştır didemin anı geçmişi iyi bilip şaşırtır ama kaç kere tarih verdi üstünden aylar geçti şimdide açmıyo telini sanırım bu nedenle açmıyo bilemicemŞu didemi birde benmi aradam telini bana özelden yazarmısın canım
Tarihler tutöasada olayları çıktımı peki ?Tüm tarihleri bende patlamıştır didemin
Hala çıkmadı geçmişi ve anı dehşete düşürür iyi bilir ama olcak dediği esaslı hiçbişi olmadı bende halen. Çıkarsa yazarım. Yinede burda adı geçen çoğusundan iyi geçmiş ve anda hiç yanılmadı. Çok detay verebilirTarihler tutöasada olayları çıktımı peki ?
Etiler şengül kendi ofisinde bakıyor,taşlıçay sokakta, 150 l , ben gayet memnun kaldım ...Etiler şengül dediğin kişi nerede ve kaça bakıyor
Peki siz su fali mi yoksa karalama mi baktiriyordunuz?hangisi daha iyi?Hala çıkmadı geçmişi ve anı dehşete düşürür iyi bilir ama olcak dediği esaslı hiçbişi olmadı bende halen. Çıkarsa yazarım. Yinede burda adı geçen çoğusundan iyi geçmiş ve anda hiç yanılmadı. Çok detay verebilir
yuh çok pahalı:)Etiler şengül kendi ofisinde bakıyor,taşlıçay sokakta, 150 l , ben gayet memnun kaldım ...
ne kadar pahalanmıs bole yaa bende 2 kez baktırmıstım anı ıyı bıldi de gelecek hatırlamıyırumEtiler şengül kendi ofisinde bakıyor,taşlıçay sokakta, 150 l , ben gayet memnun kaldım ...
Okan gerçekten çok kötü ben sitedekileri uyarmıştım hatta ve htta talin in kendiside ciddi derecede berbat direk iyi oln şeyi bile kötü gösteriyo. En son beni apaçi biriyle evlendiryodu :)) çok komikler gerçekten ..Ben de fal deneyimlerimi yazayım sizlere...
Kadıköy Angel Cafe burcu; ben beğendim bu kızı, mantıklı şeyler söylüyor, anı gayet başarılı biliyor..
Güneşli Seda; tam emin olamadım, dediği bir kaç şey doğru çıkmadı... Sudan okuduklarının da bir hilesi olmalı. Askıda kaldı ben de
bakırköy Enfal; bi insan hiç mi tutturamaz
Taksim sembol Levent; felaket ötesi saçmaladı
Bakırköy Secret Duygu idi adı sanırım; bu çocuk isabetli şeyler söylüyor, bikaç bişeyi de çıktı...
Etiler Şengül; gayet başarılı ve de pahalı
Fısıltım cafe okan; saçmalığın dik alası ve de her yerde kendi reklamını yapıyor, ciddi de paramı aldı
Gaziosmanpaşa gül; ehhh
Kadıköy Ezgi; bazı şeyleri tutturdu ama alakasız şeyler de söyledi...
Bakırköy Talin; facia ötesi aöam diyim
Aklıma gelen bunlar
Soğanlık Emineyi denemek istiyorum ama telini bulamadım henüz...
Canım senden rica etsem bana özelden nasıl randevu alacağımı yazarmısınEtiler şengül kendi ofisinde bakıyor,taşlıçay sokakta, 150 l , ben gayet memnun kaldım ...
cafedeki şengülle bu aynı mı ?Kızlar şengüle gidecek olan varsa memnunluk durumlarını yazsın şu ara bana pahalı geldi ama bende gitmiştim memnun kaldıgımı hatırlıyorum ama 2 sene önce gitmistım hatırlayamıyorum cafesı vardı rumelı hısarında ve daha uygundu sankı fiyatı ole hatırlıyorum baya arttırmıs maşallah(
Ben de fal deneyimlerimi yazayım sizlere...
Kadıköy Angel Cafe burcu; ben beğendim bu kızı, mantıklı şeyler söylüyor, anı gayet başarılı biliyor..
Güneşli Seda; tam emin olamadım, dediği bir kaç şey doğru çıkmadı... Sudan okuduklarının da bir hilesi olmalı. Askıda kaldı ben de
bakırköy Enfal; bi insan hiç mi tutturamaz
Taksim sembol Levent; felaket ötesi saçmaladı
Bakırköy Secret Duygu idi adı sanırım; bu çocuk isabetli şeyler söylüyor, bikaç bişeyi de çıktı...
Etiler Şengül; gayet başarılı ve de pahalı
Fısıltım cafe okan; saçmalığın dik alası ve de her yerde kendi reklamını yapıyor, ciddi de paramı aldı
Gaziosmanpaşa gül; ehhh
Kadıköy Ezgi; bazı şeyleri tutturdu ama alakasız şeyler de söyledi...
Bakırköy Talin; facia ötesi aöam diyim
Aklıma gelen bunlar
Soğanlık Emineyi denemek istiyorum ama telini bulamadım henüz...
Şuşu ydu gittiğim cafe benimde hatta gecen hafta benim arkadaşlar gitmiş kapanmıs o cafe dedıler aynı değil mi?Şuşu
cafedeki şengülle bu aynı mı ?
Kadıkoydekı angel cafeyı hiç unutmam bir tane bir kadın vardı kiloluydu tam 3 sene önce kadın bana efsane bir fal bakmıstı bana eski sevgilim şu anda mesaj atcak demısyı aylar sonra o anda da mesaj atmıstı kadına tlf göstermiştim şok olmustum. Çok iyidi çook ama kadın ordan çıktı bir daha da bulamadım unutamadıgım fallardan bırıydıkadıköy angel düşünülebilir o zman :)
bide fikriyenin numarasını istiyorum kimde var kızlar?
bende taksim majestik cafeyi öneriyorum :)
Evet hepsi aynıŞuşu ydu gittiğim cafe benimde hatta gecen hafta benim arkadaşlar gitmiş kapanmıs o cafe dedıler aynı değil mi?
Kadıkoydekı angel cafeyı hiç unutmam bir tane bir kadın vardı kiloluydu tam 3 sene önce kadın bana efsane bir fal bakmıstı bana eski sevgilim şu anda mesaj atcak demısyı aylar sonra o anda da mesaj atmıstı kadına tlf göstermiştim şok olmustum. Çok iyidi çook ama kadın ordan çıktı bir daha da bulamadım unutamadıgım fallardan bırıydı
Yok canım ben orda başka bırıne gittim sonra onun gıbı olmadı sordum nerde dıye solememıslerdı su Anda nasıldır bilmemyaa bende istiyorum o kadınıdiğerleri hakkında bilgin var mı :)
Yok canım ben orda başka bırıne gittim sonra onun gıbı olmadı sordum nerde dıye solememıslerdı su Anda nasıldır bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?