- 30 Eylül 2015
- 286
- 276
- 18
- 47
Bana göre bakan kişi aynı olduğu için hepsi bir. Ama desiğim gibi süreler patladı çok dediği olmadı fakat anda on numara.Peki siz su fali mi yoksa karalama mi baktiriyordunuz?hangisi daha iyi?
Ben de size 100 % iyi demem, göreceli, sonra memnun kalmazsınız ben mahçup olurum...şengülün telini ben de istiyorum.yalnız saçma saçma egoları ve falcı tripleriyle bakıyorsa lütfen baştan söyleyin çünkü 150 tl ciddi bi rakam.çok iyidir diye bana kimi övdülerse fosssssssss çıktı..kimden medet ummadıysam da dediklerini yaşadım.
nerede bu bahsettiğiniz yer fiyat?Geçenlerde bir fal baktirayın dedim Ermeni kilisesindeki cafe lere gideyim dedim.Ve gittim Cingene Cafe ye girdim.LENA diye Rus bir falci faLima baktı. Olamaz böyle birşey yaşamını sanki benle yaşamıştı. Adeta sanki bilgilerimi önceden verilmiş gibiydi.Muhteşem birşeydi.ikinci gün dediğini yaşadım. Deneyin derim
Yaa 150 çok değilmi kızlar çok fazla :/ gökerle toprak cüzzi ücrete bakıyolar bi didem elli aldı benden o kdrBen de size 100 % iyi demem, göreceli, sonra memnun kalmazsınız ben mahçup olurum...
canım bana öyle şeyler bahsetmedi ama fal parasını gönder sakın hoca büyü işlerine girme canım.kizlar tolgaya gecen gun yazdigimda musait degildi.daha sonra bana parayi nereye yatiracagimi fln yazmis.bende hastayim iyilesince yatiririm bakarsiniz demistim.dun gece kendi yazdi ve bakti.uzerinde kismetsizlik,nazar fn var baglisin dedi.hocam bu isleri Allah rizasi icin yapiyo fln.hocanin 600 tl mis ucreti.baktiranlarda ayni seyi yasadimi,onunu gelene ayni seyleri soyleyip hoca dedikleri insanla berabermi calisiyo bunlar.ben pek guvenemedim acikcasi.o islerede girmeye hic niyetim yok.istedigini getirtiriz fln.abudik gubudik seyler yani.ayni seyi yasayan varmi tolgayla.
aynen bana da gece dönüş yaptıcanım bana öyle şeyler bahsetmedi ama fal parasını gönder sakın hoca büyü işlerine girme canım.
ben şahsen güvenmem güvenemem.
bu arada dünpofu arkadaşımla da özelden konuşmuştuk buraya da yazacaktım ama vaktim olmadı.
tolgaya ben baktırdım memnun da kaldım ama maalesef sonra aradıysam da ulaşamadım numarasını verdiğim arkadaşlarda ulaşamadı.
ev numarası gibi bir şey vermiş.
sonrasında bana pek güven vermedi ama yine de siz bilirsiniz arkadaşlar...
canım memnun kaldın mı?kizlar tolgaya gecen gun yazdigimda musait degildi.daha sonra bana parayi nereye yatiracagimi fln yazmis.bende hastayim iyilesince yatiririm bakarsiniz demistim.dun gece kendi yazdi ve bakti.uzerinde kismetsizlik,nazar fn var baglisin dedi.hocam bu isleri Allah rizasi icin yapiyo fln.hocanin 600 tl mis ucreti.baktiranlarda ayni seyi yasadimi,onunu gelene ayni seyleri soyleyip hoca dedikleri insanla berabermi calisiyo bunlar.ben pek guvenemedim acikcasi.o islerede girmeye hic niyetim yok.istedigini getirtiriz fln.abudik gubudik seyler yani.ayni seyi yasayan varmi tolgayla.
yaa ben geçen size anlatmayı unuttum bu ara çok hastayım...aynen bana da gece dönüş yaptı
bakıma giriyorum,baktırmak isterseniz şuraya yatırın parayı,numarada bu falan demiş ben de öğlen cvp verdim
ama sonra ne bilim içimden gelmedi açıkcası
tao ne ki?yaa ben geçen size anlatmayı unuttum bu ara çok hastayım...
zehra hanıma tao baktırdım acayipti ya.
şu ana kadar baktırdıklarım da nedense bir tek zehra hanımda sevim hanım bildi çoğu şeyi.
sevime bir daha baktırmadım ama zehra hanımın tao baktığını duyunca dayanamayıp baktırdım.
çok iyiydi bir de tao falına çoğu kişi bakmıyor yani şu ana kadar hiç kimsede duymamıştım
tao çin kartlarından bakıyormuş canım niyetini ve sevdiğin kişinin adını veriyorsun öyle baktı.tao ne ki?
:) ben yorum yapmıycam sana vallatao çin kartlarından bakıyormuş canım niyetini ve sevdiğin kişinin adını veriyorsun öyle baktı.
28 tane adıma kart seçti baya da uzun sürdü.
yani ortalama 1 saat sürdü.
su falından birazcık daha pahalı ama değdi yani.
tolgadan sonra müthiş geldi bu fal
bir daha baktırasım yok biraz ara veriyim biraz da zehra hanımın dediklerinden çıkanlar olsun öyle baktırırım zehra hanıma :):) ben yorum yapmıycam sana valla
eh yani lütfennnnbir daha baktırasım yok biraz ara veriyim biraz da zehra hanımın dediklerinden çıkanlar olsun öyle baktırırım zehra hanıma :)
ama yinede gidip baktırıp memnun kaldığınız olursa haber verin
Tolganın şahsını tanımam ama dikkatli olkizlar tolgaya gecen gun yazdigimda musait degildi.daha sonra bana parayi nereye yatiracagimi fln yazmis.bende hastayim iyilesince yatiririm bakarsiniz demistim.dun gece kendi yazdi ve bakti.uzerinde kismetsizlik,nazar fn var baglisin dedi.hocam bu isleri Allah rizasi icin yapiyo fln.hocanin 600 tl mis ucreti.baktiranlarda ayni seyi yasadimi,onunu gelene ayni seyleri soyleyip hoca dedikleri insanla berabermi calisiyo bunlar.ben pek guvenemedim acikcasi.o islerede girmeye hic niyetim yok.istedigini getirtiriz fln.abudik gubudik seyler yani.ayni seyi yasayan varmi tolgayla.
Araç önemsiz bişi bence. Bakan kişi aynı oldukdan sonra kahvesi suyu çıkmıyorsa taosu tarotu mu çıkıcak. Genel olarak iş falcıda bitiyor bana göre.yaa ben geçen size anlatmayı unuttum bu ara çok hastayım...
zehra hanıma tao baktırdım acayipti ya.
şu ana kadar baktırdıklarım da nedense bir tek zehra hanımda sevim hanım bildi çoğu şeyi.
sevime bir daha baktırmadım ama zehra hanımın tao baktığını duyunca dayanamayıp baktırdım.
çok iyiydi bir de tao falına çoğu kişi bakmıyor yani şu ana kadar hiç kimsede duymamıştım
bence de haklısın ama gayet iyiydiAraç önemsiz bişi bence. Bakan kişi aynı oldukdan sonra kahvesi suyu çıkmıyorsa taosu tarotu mu çıkıcak. Genel olarak iş falcıda bitiyor bana göre.
diğer baktığı fallarda çıkmıştı.Araç önemsiz bişi bence. Bakan kişi aynı oldukdan sonra kahvesi suyu çıkmıyorsa taosu tarotu mu çıkıcak. Genel olarak iş falcıda bitiyor bana göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?