İstanbul'da Fal - Falcılar

Peki siz su fali mi yoksa karalama mi baktiriyordunuz?hangisi daha iyi?
Bana göre bakan kişi aynı olduğu için hepsi bir. Ama desiğim gibi süreler patladı çok dediği olmadı fakat anda on numara.
Kimseyi tavsiye edip vebal alamam siz bilirsiniz

Ben de size 100 % iyi demem, göreceli, sonra memnun kalmazsınız ben mahçup olurum...

nerede bu bahsettiğiniz yer fiyat?

kizlar tolgaya gecen gun yazdigimda musait degildi.daha sonra bana parayi nereye yatiracagimi fln yazmis.bende hastayim iyilesince yatiririm bakarsiniz demistim.dun gece kendi yazdi ve bakti.uzerinde kismetsizlik,nazar fn var baglisin dedi.hocam bu isleri Allah rizasi icin yapiyo fln.hocanin 600 tl mis ucreti.baktiranlarda ayni seyi yasadimi,onunu gelene ayni seyleri soyleyip hoca dedikleri insanla berabermi calisiyo bunlar.ben pek guvenemedim acikcasi.o islerede girmeye hic niyetim yok.istedigini getirtiriz fln.abudik gubudik seyler yani.ayni seyi yasayan varmi tolgayla.

canım bana öyle şeyler bahsetmedi ama fal parasını gönder sakın hoca büyü işlerine girme canım.
ben şahsen güvenmem güvenemem.
bu arada dün pofu arkadaşımla da özelden konuşmuştuk buraya da yazacaktım ama vaktim olmadı.
tolgaya ben baktırdım memnun da kaldım ama maalesef sonra aradıysam da ulaşamadım numarasını verdiğim arkadaşlarda ulaşamadı.
ev numarası gibi bir şey vermiş.
sonrasında bana pek güven vermedi ama yine de siz bilirsiniz arkadaşlar...

aynen bana da gece dönüş yaptı
bakıma giriyorum,baktırmak isterseniz şuraya yatırın parayı,numarada bu falan demiş ben de öğlen cvp verdim
ama sonra ne bilim içimden gelmedi açıkcası

canım memnun kaldın mı?
bana sorular sordu yani soru cevap şeklinde fal baktı sana da mı öyle baktı?

aynen bana da gece dönüş yaptı
bakıma giriyorum,baktırmak isterseniz şuraya yatırın parayı,numarada bu falan demiş ben de öğlen cvp verdim
ama sonra ne bilim içimden gelmedi açıkcası
yaa ben geçen size anlatmayı unuttum bu ara çok hastayım...
zehra hanıma tao baktırdım acayipti ya.
şu ana kadar baktırdıklarım da nedense bir tek zehra hanımda sevim hanım bildi çoğu şeyi.
sevime bir daha baktırmadım ama zehra hanımın tao baktığını duyunca dayanamayıp baktırdım.
çok iyiydi bir de tao falına çoğu kişi bakmıyor yani şu ana kadar hiç kimsede duymamıştım

tao ne ki?

tao çin kartlarından bakıyormuş canım niyetini ve sevdiğin kişinin adını veriyorsun öyle baktı.
28 tane adıma kart seçti baya da uzun sürdü.
yani ortalama 1 saat sürdü.
su falından birazcık daha pahalı ama değdi yani.
tolgadan sonra müthiş geldi bu fal

:) ben yorum yapmıycam sana valla

:) ben yorum yapmıycam sana valla
bir daha baktırasım yok biraz ara veriyim biraz da zehra hanımın dediklerinden çıkanlar olsun öyle baktırırım zehra hanıma :)
ama yinede gidip baktırıp memnun kaldığınız olursa haber verin

Tolganın şahsını tanımam ama dikkatli ol

Araç önemsiz bişi bence. Bakan kişi aynı oldukdan sonra kahvesi suyu çıkmıyorsa taosu tarotu mu çıkıcak. Genel olarak iş falcıda bitiyor bana göre.

Bakirkoyde laf kafe var oradaki cigdem hanim iyi bakiyor cok giden oluyor bende gittigimde gecmisle:ilgili cok:seyi bildi ayrica gelecege dair soylediklerinin:bir cogu cikti yogunlasmayla ilgili:sanirim siz nekadar enerji verirseniz karsinizdakide okadarini alir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…