canım memnun kaldın mı?
bana sorular sordu yani soru cevap şeklinde fal baktı sana da mı öyle baktı?
canım memnun kaldın mı?
canım memnun kaldın mı?
ben memnun kalmadim.soru cvp seklinde bakti ama net cvp alamadim.buyu islerine zaten girmemde.oyle baglisin cozelim fln onada gerek yok.hocam diyo cunku.paslasiyolar belliki.hic ugrasamam.sen bu adimi at her sey duzelcek fln gerek yok.canım memnun kaldın mı?
diğer baktığı fallarda çıkmıştı.
tao çin kartlarından bakıyormuş canım niyetini ve sevdiğin kişinin adını veriyorsun öyle baktı.
28 tane adıma kart seçti baya da uzun sürdü.
yani ortalama 1 saat sürdü.
su falından birazcık daha pahalı ama değdi yani.
tolgadan sonra müthiş geldi bu fal
Kızlar ben duyguya aslında 1 ay once baktırdın buraya yazcaktım ama bıraz bekledım benım baktıran tum arkadaslarım memnun kaldı bende çok memnun kaldım yeşilkoy de kendı cafesını açtı ve inanılmax bir şekılde sızın hyatınızı isim isim söyleyerek sizi şaşırtıyor tavsıye ederım:)Iyi Akşamlar arkadaşlar, Duygu'ya fal baktıran ve çıkan oldu mu? Enerjiyle fal bakıp, karşında isimleri tek tek sayan bir bayan, etkileyici, yorumlarınızı bekliyorum...
iyi akşamlar bayanlar mandal cafe toprağa fal baktıran varmı? varsa yorumunu alabılırmıyım gitmeyi düşünüyorum yarın ..
Kızlar ben duyguya aslında 1 ay once baktırdın buraya yazcaktım ama bıraz bekledım benım baktıran tum arkadaslarım memnun kaldı bende çok memnun kaldım yeşilkoy de kendı cafesını açtı ve inanılmax bir şekılde sızın hyatınızı isim isim söyleyerek sizi şaşırtıyor tavsıye ederım:)
Yani benim arkadasıma arıcak dediği gün sevgilisi aradı kişi analızlerı cok ıyı ben ilk defa bu kadar isim bilen bir falcı gördüm. Bana dediklerinden çıkan var ama yeni baktırdım. Enerjiyle bakıyor tarot ve kahve falan yok 50 tl isteyene numarasını özelden veririm.
Bende kendisine telde baktırmayı düşündüm ama 100 lira Dedi hem çok pahalı hemde geçmiş sayfalardan araştırdım çıkmayan fal haberi çok fazla o yüzden ben vazgeçtim yine de sen bilirsinGöker gitmeye değer mi kızlar bide cok kısıtlı zamanım var hep orda mı oluyo
Ayrıca buraya bir arkadaş pizzacının yanında bakan dıye yazmıstı o duygu yeni cafesını actı ismi DİOS olcakmıs. Benle alakalı cıkanı solıyım tabı malum herkesın bekledıgı sevgılısı var 3 gun içinde gelcek dedı 4. Gün kapıma geldıgını ogrendım duyguyu aradım o dedı ama ben hala ınanmıyorumm yanı gercekten güzel bakıyor zaten baktırdıgınız da anlıcaksınız ama enerjı işi oldugunu yıne de söliyim
Tlf bakmıyor 50 tl canımCanım telefonda bakıyor mu peki?
Bir de söyledin belki daha önce ama kaçırdım sanırım, fiyat ne kadardı?
teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?