Yani benim arkadasıma arıcak dediği gün sevgilisi aradı kişi analızlerı cok ıyı ben ilk defa bu kadar isim bilen bir falcı gördüm. Bana dediklerinden çıkan var ama yeni baktırdım. Enerjiyle bakıyor tarot ve kahve falan yok 50 tl isteyene numarasını özelden veririm.
Ayrıca buraya bir arkadaş pizzacının yanında bakan dıye yazmıstı o duygu yeni cafesını actı ismi DİOS olcakmıs. Benle alakalı cıkanı solıyım tabı malum herkesın bekledıgı sevgılısı var 3 gun içinde gelcek dedı 4. Gün kapıma geldıgını ogrendım duyguyu aradım o dedı ama ben hala ınanmıyorumm yanı gercekten güzel bakıyor zaten baktırdıgınız da anlıcaksınız ama enerjı işi oldugunu yıne de söliyim
Melekler cafe eren için.yorum.yazacak olan yok mu arkdşlar.geleceği kimse bilemez ama güncel anlık yorumu falan nasıl
Eren de emre de berbat moralini bozmaya değmez.Melekler cafe eren için.yorum.yazacak olan yok mu arkdşlar.geleceği kimse bilemez ama güncel anlık yorumu falan nasıl
An ı da mı bilemiyorEren de emre de berbat moralini bozmaya değmez.
Ne yazıkki bnde hiç bişi bilemedi :))An ı da mı bilemiyor
İlk olumsuz yorum:)Ne yazıkki bnde hiç bişi bilemedi :))
Onun yerne kapris cafe de tasulaya git bana ne dediyse çıkmştı vaktm olsa ona da giderim :))İlk olumsuz yorum:)
Bugun gittim çok aa şok olmadım söyledikleri bence cıkmicak yani o fal bakarken başka seyler Bile düşündümBen angels cafe cengiz den memnun kaldım bahsettiği şeylerin % 80 ni yaşandı özellikle mahkeme meselesi:))burda övgü ile anılan arkadaşlarada bi ara baktırmak isterim ben bi kere gittim cengiz beye anlattığı hususlarda netlik var bide mekan çok güzel huzurlu bi yer bu hafta tekrar gidicem neticeleri burdan size paylaşırım...
Bu arzuya baktırdım ben. 7 sene önce :) atakumda mı ??Kızlar gecen sene ben samsunda arzundıye bır kadına baktırdım telefonla. dün tesadüf ses kayıtlarına bakarken kadının bana dedıklerının çıktıgını gördüm o zaman da olan erkek arkadasınla biteceği ( ki ben buna imkan vermıyordum) hayatıma gircek insanın harfını vermıs su andada hayatımki kişi verdıgı isimdeki kişi yanı çıkan falları konusuyorsak bole bır falım var bilginize
Ayy teli varsa bende istiyorumBu arzuya baktırdım ben. 7 sene önce :) atakumda mı ??
O ise cidden iyidir. Hiç aklıma gelmiyordu bak. Teli duruyorsa at bana cnm. Baktrdığımda etkilendiklerimin Arasında kendisi
Atakum olabilir canım yanı akıllarda kalan bır falcıBu arzuya baktırdım ben. 7 sene önce :) atakumda mı ??
O ise cidden iyidir. Hiç aklıma gelmiyordu bak. Teli duruyorsa at bana cnm. Baktrdığımda etkilendiklerimin Arasında kendisi
Bana mesaj atarsan özelden ordan atıyım canımBu arzuya baktırdım ben. 7 sene önce :) atakumda mı ??
Bu Duygu bir zamanlar bakırköy duygum kafede bakan Duyguyla aynı kişi olabilir mi acaba:)Yani benim arkadasıma arıcak dediği gün sevgilisi aradı kişi analızlerı cok ıyı ben ilk defa bu kadar isim bilen bir falcı gördüm. Bana dediklerinden çıkan var ama yeni baktırdım. Enerjiyle bakıyor tarot ve kahve falan yok 50 tl isteyene numarasını özelden veririm.
Bende aynı sorunun cevabını merak edıyorumBu Duygu bir zamanlar bakırköy duygum kafede bakan Duyguyla aynı kişi olabilir mi acaba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?