İstanbul'da Fal - Falcılar

Melekler cafe eren için.yorum.yazacak olan yok mu arkdşlar.geleceği kimse bilemez ama güncel anlık yorumu falan nasıl

Bana yerini ozelden yazar misin canim

Bugun gittim çok aa şok olmadım söyledikleri bence cıkmicak yani o fal bakarken başka seyler Bile düşündüm

Bu arzuya baktırdım ben. 7 sene önce :) atakumda mı ??
O ise cidden iyidir. Hiç aklıma gelmiyordu bak. Teli duruyorsa at bana cnm. Baktrdığımda etkilendiklerimin Arasında kendisi

O ise cidden iyidir. Hiç aklıma gelmiyordu bak. Teli duruyorsa at bana cnm. Baktrdığımda etkilendiklerimin Arasında kendisi
Ayy teli varsa bende istiyorum

Atakum olabilir canım yanı akıllarda kalan bır falcı falı çıktığı için benden numara isteyen özeldrn yazarsanız numarasını gönderıyım

Bana mesaj atarsan özelden ordan atıyım canım

Bu Duygu bir zamanlar bakırköy duygum kafede bakan Duyguyla aynı kişi olabilir mi acaba:)

Ben yeni tanıstıgım için bilmiyorum canım belki o dur yeşilköyde kendı cafesınde su anda diye biliyorum ona baktırdınız mı siz?

Asmin cafe zaza analizleri cok guzel, an ve gecmis de oyle. 40 dakika bakti her birimize biz baya memnun kaldik. Gelecek cikar mi bilmiyorum. Bazi seyler baya bi gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…