Evet ben çok giderdim çok da memnundum ama maalesef ayrıldı ordan bir kaç senedir de izini bulamıyordumBen yeni tanıstıgım için bilmiyorum canım belki o dur yeşilköyde kendı cafesınde su anda diye biliyorum ona baktırdınız mı siz?
Eğer oysa bizede bilgi verirmisinEvet ben çok giderdim çok da memnundum ama maalesef ayrıldı ordan bir kaç senedir de izini bulamıyordumumarım odur bi araştırayım bakayım
Bende kendisine telde baktırmayı düşündüm ama 100 lira Dedi hem çok pahalı hemde geçmiş sayfalardan araştırdım çıkmayan fal haberi çok fazla o yüzden ben vazgeçtim yine de sen bilirsin
Canım nasıl biri tarif eder misin bu tipini?Evet ben çok giderdim çok da memnundum ama maalesef ayrıldı ordan bir kaç senedir de izini bulamıyordumumarım odur bi araştırayım bakayım
tarif edeyim :) sarışın , kısa saçlı, çok zayıf ve takır takır bilgilerini birinden almış gibi sıralayan pozitif bir bayan...Canım nasıl biri tarif eder misin bu tipini?
AYNEN O CANIMBen
tarif edeyim :) sarışın , kısa saçlı, çok zayıf ve takır takır bilgilerini birinden almış gibi sıralayan pozitif bir bayan...
Umarım istediğini gibi olurAngelsnil den aldığım numaralar dogrultusunda hem arzuyu hemde duyguyu aradım yarın aksam 9 bucukda duyguya baktiriyorum arzuda salı günü bakacak çünkü henüz samsuna donmemis telefon fallarinida sabah 9 ile 11 arası bakiomus.bakalm beklicez gorucez
Kiizz sen beni tanimiosun ömrüm falcilara para akit makla gectii bunlarda koymazz en sacma falcilara bile gittim duyguyu duymustum ama gitmemistim ben cafe falcilarini pek sevmem ama denicem bu sefer.Umarım istediğini gibi olurduygu farklı bir kişi hayatınızı isim isim anlatıyor 1,5 ay oldu tanıyalı ama ben 4 kez gıttım o kadar etkılemıs bende yorumlarınızı beklıyorum arzu da dedikleri çıkmıştı şunu söliyim ben arzuyu dinlemedim bile sallıyor dıye ama 1 sene sonra kaydı dınleyınce sok oldum umarım sızınde ıyı gecer ben baya bi falcıya gıdıyorum burda yazılan çoğu falcıya gittim boşa paranız gitmesin tabı memnun kalır mısınız onuda garantı edemıyorum enerjı meselesı
Senin tavsiyen nedir falcılar içinKiizz sen beni tanimiosun ömrüm falcilara para akit makla gectii bunlarda koymazz en sacma falcilara bile gittim duyguyu duymustum ama gitmemistim ben cafe falcilarini pek sevmem ama denicem bu sefer.
Yaşasıın oymuuş çok mutlu oldum şu an çok sağol canım:) yeşilköyde dios cafe demiştin dimiAYNEN O CANIM
Valla canim ben tavsiyede bulunmuyorum çünkü gelecek ümidi ile baktirmam an benim icin onemli geleceği yanlizca Allah bilir o yuzden hemen hemen hepsi an da iyiSenin tavsiyen nedir falcılar için
arzu nun noyu verir misin banada.Angelsnil den aldığım numaralar dogrultusunda hem arzuyu hemde duyguyu aradım yarın aksam 9 bucukda duyguya baktiriyorum arzuda salı günü bakacak çünkü henüz samsuna donmemis telefon fallarinida sabah 9 ile 11 arası bakiomus.bakalm beklicez gorucez
Evet geçmiş ve şu an analizleri iyi.Takır takır konuşuyor.Uyarıyor.Güzel.Şu tarihler ne olacak bakalım?Eğer gelecekteki söyledikleri de tutarsa süper yorumcu demektir.:) Çünkü mucize gibi söyledikleri.
Mandal cafe deki Murat Şahin in verdiği tarihlerdi:)Yok 14 18 ekim sıkıntı içinde geçti aksine tutmadı:)
Yaaaaaa ben yzmayı unuttum sanırım murat şahinden bahsediyorsunuz banada hemen hemen aynı tarihleri söylemişti hiçbirşey olmadı banada valla. Gidicek varsa gitmesin ben orda toprağa baktırdım bazı öngörüleri tuttu ama asıl olan şeyi bekliyorum olursa yazıcam. Tutan öngörüsüde herkezin aksine olan bir öngörüydü. Ayyy benim iş çok karışıktaYok 14 18 ekim sıkıntı içinde geçti aksine tutmadı:)
Evet canım yolu tlf tarif ediyorlar güzel bir cafe açmışYaşasıın oymuuş çok mutlu oldum şu an çok sağol canım:) yeşilköyde dios cafe demiştin dimi
Haha ya sorma ya hastalık gibi ama şimdi daha deneyimliyim iyi falcı konusunda seçici oldum türkiyenin bir çok yerinden falcıya ulaştım gittiğim her şehirdede baktırdım burda önerilen falcılarında çoguna gitmişim ama falcılar bitmez varsa ıyı dediğin senin gibi üstaddanda alabilirizKiizz sen beni tanimiosun ömrüm falcilara para akit makla gectii bunlarda koymazz en sacma falcilara bile gittim duyguyu duymustum ama gitmemistim ben cafe falcilarini pek sevmem ama denicem bu sefer.
Siz asıl fal üstadı ikimiz bize bazı kişileri çıtlatsanız :)Haha ya sorma ya hastalık gibi ama şimdi daha deneyimliyim iyi falcı konusunda seçici oldum türkiyenin bir çok yerinden falcıya ulaştım gittiğim her şehirdede baktırdım burda önerilen falcılarında çoguna gitmişim ama falcılar bitmez varsa ıyı dediğin senin gibi üstaddanda alabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?