İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben yeni tanıstıgım için bilmiyorum canım belki o dur yeşilköyde kendı cafesınde su anda diye biliyorum ona baktırdınız mı siz?
Evet ben çok giderdim çok da memnundum ama maalesef ayrıldı ordan bir kaç senedir de izini bulamıyordum umarım odur bi araştırayım bakayım

Bende kendisine telde baktırmayı düşündüm ama 100 lira Dedi hem çok pahalı hemde geçmiş sayfalardan araştırdım çıkmayan fal haberi çok fazla o yüzden ben vazgeçtim yine de sen bilirsin

e burda uygun falan demişlerdi fiyatına..:S anlamadım neyse zaten fal baktırıcak zamanım olmadı haftaya tekrar bi istanbul seyahatım olucak o zaman gitmeyi düşünüyorum gidersem yazarım

Angelsnil den aldığım numaralar dogrultusunda hem arzuyu hemde duyguyu aradım yarın aksam 9 bucukda duyguya baktiriyorum arzuda salı günü bakacak çünkü henüz samsuna donmemis telefon fallarinida sabah 9 ile 11 arası bakiomus.bakalm beklicez gorucez

Umarım istediğini gibi olur duygu farklı bir kişi hayatınızı isim isim anlatıyor 1,5 ay oldu tanıyalı ama ben 4 kez gıttım o kadar etkılemıs bende yorumlarınızı beklıyorum arzu da dedikleri çıkmıştı şunu söliyim ben arzuyu dinlemedim bile sallıyor dıye ama 1 sene sonra kaydı dınleyınce sok oldum umarım sızınde ıyı gecer ben baya bi falcıya gıdıyorum burda yazılan çoğu falcıya gittim boşa paranız gitmesin tabı memnun kalır mısınız onuda garantı edemıyorum enerjı meselesı

Kiizz sen beni tanimiosun ömrüm falcilara para akit makla gectii bunlarda koymazz en sacma falcilara bile gittim duyguyu duymustum ama gitmemistim ben cafe falcilarini pek sevmem ama denicem bu sefer.

Kiizz sen beni tanimiosun ömrüm falcilara para akit makla gectii bunlarda koymazz en sacma falcilara bile gittim duyguyu duymustum ama gitmemistim ben cafe falcilarini pek sevmem ama denicem bu sefer.
Senin tavsiyen nedir falcılar için

arzu nun noyu verir misin banada.

Yok 14 18 ekim sıkıntı içinde geçti aksine tutmadı:)

Yok 14 18 ekim sıkıntı içinde geçti aksine tutmadı:)
Yaaaaaa ben yzmayı unuttum sanırım murat şahinden bahsediyorsunuz banada hemen hemen aynı tarihleri söylemişti hiçbirşey olmadı banada valla. Gidicek varsa gitmesin ben orda toprağa baktırdım bazı öngörüleri tuttu ama asıl olan şeyi bekliyorum olursa yazıcam. Tutan öngörüsüde herkezin aksine olan bir öngörüydü. Ayyy benim iş çok karışıkta

Haha ya sorma ya hastalık gibi ama şimdi daha deneyimliyim iyi falcı konusunda seçici oldum türkiyenin bir çok yerinden falcıya ulaştım gittiğim her şehirdede baktırdım burda önerilen falcılarında çoguna gitmişim ama falcılar bitmez varsa ıyı dediğin senin gibi üstaddanda alabiliriz

Siz asıl fal üstadı ikimiz bize bazı kişileri çıtlatsanız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…