İstanbul'da Fal - Falcılar

Siz asıl fal üstadı ikimiz bize bazı kişileri çıtlatsanız :)
Kızlar bakın benim önerim eğer birlikte oldugunuz insan var düşüncelerini merakmediyorsanız ayrıldınız ne yapıyor diyorsanız ezgı düşünceleri iyi okuyor ama gelecekte şu olcak bu olcak demiyor kişi düşüncelerini sölüyor
Bana gelecekle ilgili bişiler sölesin hatta isim isim bilsin diyorsanız duygu
Haa benim her hafta gittiğim herkese iyi gelen bir falcısı vardır kımısıne iyi gelmez ama benim bunuda yıne bildi dediğim damlalar cafe tuba dicem
Ama yine diyorum iyi falcı var diosanız önerin gidekk baktırakk çünkü doyulmaz falcıya:))

Ben ezgiyi sahsen tanidigim icin yorum yapma hakkim oldugunu dusunmuyorum ama su duyguyu gercekten merak ediyorum

Ben ezgiyi sahsen tanidigim icin yorum yapma hakkim oldugunu dusunmuyorum ama su duyguyu gercekten merak ediyorum
Ezgiye deki arkadasıma dediği çıktıgı gibi bela olcak dedıgı eski sevgili bela olmakla kalmadı dedği cumlelerı soledı bugun onu andık hatta ne yaprsa kurtulur dedı onu dusunduk bız 4 kısı fala gırdık unutmayalım dıye:)) tebrıkler yanı

Hepsi boş oyalamaca.Psikologa gitmekten iyidir diyorum bazen ama artık eskisi gibi baktırmıyorum.Çünkü hiç biri olmadı.

Yaaa ciddi mi? Ezgiye inanmamistm ben umarm cikar dedkleri

Canim sna msj atamadim, rica etsem Dios cafenin ve duygunun nosunu bana da atablrmsn? Hic yesilkoye gitmedm tarif almam lazm bgn aciksa

Bu duygunun yerini tarif edebilirmisiniz. Iletisim bilgilerini bekleyenler icin please

Bu gün fikriyeye gittim tam bi fiyaskooo .. 100 tl yemı yanayım yoksa onca yol gittiğimemi,içeriden çıkanlarda hiç memnun değildi bilginizeee

Merhaba biz şuan yeşilköydeyiz. Duygunun adresini ya da telefn numarasını çok acil paylaşır mısınız?

Merhaba acil duygunun cafesinin adresini yazabilir misiniz çok teşekkür ederim

Merhaba çok acil dugunun cafesinin adresini verir misiniz çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…