Kızlar bakın benim önerim eğer birlikte oldugunuz insan var düşüncelerini merakmediyorsanız ayrıldınız ne yapıyor diyorsanız ezgı düşünceleri iyi okuyor ama gelecekte şu olcak bu olcak demiyor kişi düşüncelerini sölüyorSiz asıl fal üstadı ikimiz bize bazı kişileri çıtlatsanız :)
Ben ezgiyi sahsen tanidigim icin yorum yapma hakkim oldugunu dusunmuyorum ama su duyguyu gercekten merak ediyorumKızlar bakın benim önerim eğer birlikte oldugunuz insan var düşüncelerini merakmediyorsanız ayrıldınız ne yapıyor diyorsanız ezgı düşünceleri iyi okuyor ama gelecekte şu olcak bu olcak demiyor kişi düşüncelerini sölüyor
Bana gelecekle ilgili bişiler sölesin hatta isim isim bilsin diyorsanız duygu
Haa benim her hafta gittiğim herkese iyi gelen bir falcısı vardır kımısıne iyi gelmez ama benim bunuda yıne bildi dediğim damlalar cafe tuba dicem
Ama yine diyorum iyi falcı var diosanız önerin gidekk baktırakk çünkü doyulmaz falcıya:))
Ezgiye deki arkadasıma dediği çıktıgı gibi bela olcak dedıgı eski sevgili bela olmakla kalmadı dedği cumlelerı soledı bugun onu andık hatta ne yaprsa kurtulur dedı onu dusunduk bız 4 kısı fala gırdık unutmayalım dıye:)) tebrıkler yanıBen ezgiyi sahsen tanidigim icin yorum yapma hakkim oldugunu dusunmuyorum ama su duyguyu gercekten merak ediyorum
Canim neden oyle dedinBen ezgiyi sahsen tanidigim icin yorum yapma hakkim oldugunu dusunmuyorum ama su duyguyu gercekten merak ediyorum
Yaaa ciddi mi? Ezgiye inanmamistm ben umarm cikar dedkleriEzgiye deki arkadasıma dediği çıktıgı gibi bela olcak dedıgı eski sevgili bela olmakla kalmadı dedği cumlelerı soledı bugun onu andık hatta ne yaprsa kurtulur dedı onu dusunduk bız 4 kısı fala gırdık unutmayalım dıye:)) tebrıkler yanı
Canim sna msj atamadim, rica etsem Dios cafenin ve duygunun nosunu bana da atablrmsn? Hic yesilkoye gitmedm tarif almam lazm bgn aciksaHaha ya sorma ya hastalık gibi ama şimdi daha deneyimliyim iyi falcı konusunda seçici oldum türkiyenin bir çok yerinden falcıya ulaştım gittiğim her şehirdede baktırdım burda önerilen falcılarında çoguna gitmişim ama falcılar bitmez varsa ıyı dediğin senin gibi üstaddanda alabiliriz
Bu duygunun yerini tarif edebilirmisiniz. Iletisim bilgilerini bekleyenler icin pleaseKızlar bakın benim önerim eğer birlikte oldugunuz insan var düşüncelerini merakmediyorsanız ayrıldınız ne yapıyor diyorsanız ezgı düşünceleri iyi okuyor ama gelecekte şu olcak bu olcak demiyor kişi düşüncelerini sölüyor
Haa benim her hafta gittiğim herkese iyi gelen bir falcısı vardır kımısıne iyi gelmez ama benim bunuda yıne bildi dediğim damlalar cafe tuba dicem
Ama yine diyorum iyi falcı var diosanız önerin gidekk baktırakk çünkü doyulmaz falcıya:))
Anladım canım çok teşekkür ederim:)Evet canım yolu tlf tarif ediyorlar güzel bir cafe açmış
Yavvv yok öyle birşey demedim tanıdığım için kendimi yarafsız görmediğimden yorum yapmadım :)Canim neden oyle dedinsanki sahsen taniyorum fasa fisodur dedin gbi geldi ondan tirstim
Nerde bakıyor bu kadın?Bu gün fikriyeye gittim tam bi fiyaskooo .. 100 tl yemı yanayım yoksa onca yol gittiğimemi,içeriden çıkanlarda hiç memnun değildi bilginizeee
Çok vermissin ya gecmış olsun canım sıkma canını sakarya da bir tane var dıyorlar ısmını bulunca yazcam onu baya ovduler.tuzlada evinde
Merhaba biz şuan yeşilköydeyiz. Duygunun adresini ya da telefn numarasını çok acil paylaşır mısınız?Kızlar bakın benim önerim eğer birlikte oldugunuz insan var düşüncelerini merakmediyorsanız ayrıldınız ne yapıyor diyorsanız ezgı düşünceleri iyi okuyor ama gelecekte şu olcak bu olcak demiyor kişi düşüncelerini sölüyor
Merhaba duygunun cafesinin adresimi verebilir misiniz acilBu duygunun yerini tarif edebilirmisiniz. Iletisim bilgilerini bekleyenler icin please
Merhaba acil duygunun cafesinin adresini yazabilir misiniz çok teşekkür ederimUmarım istediğini gibi olurduygu farklı bir kişi hayatınızı isim isim anlatıyor 1,5 ay oldu tanıyalı ama ben 4 kez gıttım o kadar etkılemıs bende yorumlarınızı beklıyorum arzu da dedikleri çıkmıştı şunu söliyim ben arzuyu dinlemedim bile sallıyor dıye ama 1 sene sonra kaydı dınleyınce sok oldum umarım sızınde ıyı gecer ben baya bi falcıya gıdıyorum burda yazılan çoğu falcıya gittim boşa paranız gitmesin tabı memnun kalır mısınız onuda garantı edemıyorum enerjı meselesı
Merhaba çok acil dugunun cafesinin adresini verir misiniz çok teşekkür ederimKızlar bakın benim önerim eğer birlikte oldugunuz insan var düşüncelerini merakmediyorsanız ayrıldınız ne yapıyor diyorsanız ezgı düşünceleri iyi okuyor ama gelecekte şu olcak bu olcak demiyor kişi düşüncelerini sölüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?