Kızlar verdiğim numarayı ararsanız tarıf edıyırlar bende oraları hiç bilmiyorum arabayla ve nevigastonla gittimm sarı dolmuslarla son durak yakın oldugunu bılıyorumMerhaba çok acil dugunun cafesinin adresini verir misiniz çok teşekkür ederim
Hadi bakalım bol şansBiz bulduk çok teşekkürler:)
BekliyoruzSimdi duygunun cafesindeyim beklyorum sırami cikar cikmaz bilgi gecicem
Sevindim beğenmeneVallaaa kızlar ben çok beğendim isim veriyor ve cok ilgileniyor yarim saat felan bakıyor 12 gün içinde gelecek drdi ve sende bana pasta alıp geleceksin dedi inşallah dedim ve üzerine basa basa söyledi bakalm nolucak bekleyelim görelim amaa genel anlamda çok beğendim
Yes ben ona da gitmistim. Kisilik analizi yapio aa bildi valla diyorsun,gelecekle ilgili bi dedigimi cikmaz insanin!ne bana ne kuzenime ciktiKızlar Kimya Sugezer 'e giden var mı?
bizde de buyuk hayal kirikligi olmustu fikriyeBu gün fikriyeye gittim tam bi fiyaskooo .. 100 tl yemı yanayım yoksa onca yol gittiğimemi,içeriden çıkanlarda hiç memnun değildi bilginizeee
Seninle birlikte ben de saymaya basladim 12 gunu:)insallah olur dedigi, haberdar edersen buradan sevinirim.Vallaaa kızlar ben çok beğendim isim veriyor ve cok ilgileniyor yarim saat felan bakıyor 12 gün içinde gelecek drdi ve sende bana pasta alıp geleceksin dedi inşallah dedim ve üzerine basa basa söyledi bakalm nolucak bekleyelim görelim amaa genel anlamda çok beğendim
Sevindim beğenmene
Hahahah bakalm canım nolucakSeninle birlikte ben de saymaya basladim 12 gunu:)insallah olur dedigi, haberdar edersen buradan sevinirim.
Tarihlere çok takılmayın bir kaç gün daha gecebilir bende ole oldu duyguları varsa sölüyor:)Hahahah bakalm canım nolucak
Hahahah bakalm canım nolucak
canım sana zahmet bana da gönderebilir misin özelden numarasını?Hahahah bakalm canım nolucak
En kısa zamanda Duygu'ya gitmek istiyorum henüz hakkında olumsuz bir yorum okumadım. Ücreti neydi acaba ve kahve falı mı bakıyor?
Hiç bir seye bakmıyor:)) sohbet eder gibi anlatıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?