İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba çok acil dugunun cafesinin adresini verir misiniz çok teşekkür ederim
Kızlar verdiğim numarayı ararsanız tarıf edıyırlar bende oraları hiç bilmiyorum arabayla ve nevigastonla gittimm sarı dolmuslarla son durak yakın oldugunu bılıyorum

Vallaaa kızlar ben çok beğendim isim veriyor ve cok ilgileniyor yarim saat felan bakıyor 12 gün içinde gelecek drdi ve sende bana pasta alıp geleceksin dedi inşallah dedim ve üzerine basa basa söyledi bakalm nolucak bekleyelim görelim amaa genel anlamda çok beğendim

Sevindim beğenmene

Kızlar Kimya Sugezer 'e giden var mı?
Yes ben ona da gitmistim. Kisilik analizi yapio aa bildi valla diyorsun,gelecekle ilgili bi dedigimi cikmaz insanin!ne bana ne kuzenime cikti
Bu gün fikriyeye gittim tam bi fiyaskooo .. 100 tl yemı yanayım yoksa onca yol gittiğimemi,içeriden çıkanlarda hiç memnun değildi bilginizeee
bizde de buyuk hayal kirikligi olmustu fikriye

Seninle birlikte ben de saymaya basladim 12 gunu:)insallah olur dedigi, haberdar edersen buradan sevinirim.

Merhaba. Duygu'nun adresini verebilir misiniz? Ya da özelden yazabilir misiniz eğer buraya yazmak sorun olursa.

En kısa zamanda Duygu'ya gitmek istiyorum henüz hakkında olumsuz bir yorum okumadım. Ücreti neydi acaba ve kahve falı mı bakıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…