İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaslar selam duygunun telefonunu ve adresini atar misiniz?

h_girL dedi:
Vallaaa kızlar ben çok beğendim isim veriyor ve cok ilgileniyor yarim saat felan bakıyor 12 gün içinde gelecek drdi ve sende bana pasta alıp geleceksin dedi inşallah dedim ve üzerine basa basa söyledi bakalm nolucak bekleyelim görelim amaa genel anlamda çok beğendim

canım banada numarasını atar mısın özelden???

Kızlar Güneşlideki Seda gidip çıktı diyeniniz var mı?

ben varım. Geçen ay gittim. İşle ilgili söyledikleri çıktı. O dönem hiç çalışmaya niyetim bile yoktu, beklemediğin bir anda olacak dedi, bir kadından yardım alacaksın dedi, çok yakın bir zamanda olacak dedi, binayı falan tarif etti. Geçen hafta gerçekten hiç planda yokken bir arkadaşımın vasıtasıyla bir yere görüşmeye gittim, bina falan aynen Seda'nın tarif ettiği gibi ve kasımda başlıyorum bir aksilik çıkmazsa. Gönül mevzularında da dediklerini kısmen yaşadım ama çok ufak tefek şeyler, diğerlerinin zamanı var.

Ben bu Duygu'yu merak ettim kızlar, onun numarasını özelden atabilir misiniz? Bir de bu samsun'luya (arzu muydu adı?) baktıran oldu mu yakın zamanda?

Arzuya baktirdim.. Cok genel konusuyor. Durumu dayanamayip anlatinca yorum yapti diye dusunuyorum. Bir de kesin net son vermedi duyguyu merak ediyorum

Seda yı merak ettım bende aslında ama baktıran arkadasım da show yapıyor dedı bilemedim.

Seda yı merak ettım bende aslında ama baktıran arkadasım da show yapıyor dedı bilemedim.

bir kac defa yazdım burada, o show kısmı gerçekten irite edici, ben hiç hoşlanmadım. Bir daha gidersem zaten 'lütfen bunu geçip direkt fala başla' demeyi düşünüyorum :)) yani tuzda sayı çıkması vs beni pek etkilemediği gibi, kesin bir hilesi var zaten, o yüzden ben falına da çok inanmadım, gitti benim 100 lira dedim ama gerçekten de iş konusu aynen dediği gibi oldu. Diğer konular da çıkarsa tamamdır zaten :))))

Umarım istediğin gibi olur

Kızlar selam bugün Duygu'ya gittim mevcut konusunda oldukça başarılı. Isim tahmini ve karakter analizi gayet iyi. Gelecek ile ilgili göreceğiz :)

seda nerede fal bakıyor arkadaşım?

Merhaba. Nasılsınız arkadaşlar. Arzu benim baktırdığım kişi miymiş öğrenemedim. Baktıran nasıl buldu? Birde arzu dediğim kişi galipten ses duyardı. Kahve vs bakmıyor bilginize..
Benim 1 çıkan fal haberim daha var :)
Selma Taşpınar ın dediği oldu. Hüseyin e baktırmıştım. Anı iyi bildi ama dediği şey olmadı. Tam tersi Selma hn dediği oldu.. Olsa iyiydi ama kısmet napalım :) Selma hn bu şekilde olmasının daha iyi sonuçlanacağını o zaman söylemişti. Ses kaydımdan tekrar dinledim. Dediği gibi oldu. Daha iyisi de olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…