canım bana duygunun numarasını atar mısın özelden????
Ben de yesilkoydeyim su anda yeni uyeyim duygunun telini atabilirseniz cok sevinirim cok tesekkurlercanım bana duygunun numarasını atar mısın özelden????
Kızlar Güneşlideki Seda gidip çıktı diyeniniz var mı?
Ya eğer size ulaştıysa duygunun numarasını bana da mesaj atar mısınız nerdeyse bütün mesajları okudum ama hangi cafede çalıştığını kimse yazmamış nedensearkadaslar selam duygunun telefonunu ve adresini atar misiniz?
Seda yı merak ettım bende aslında ama baktıran arkadasım da show yapıyor dedı bilemedim.ben varım. Geçen ay gittim. İşle ilgili söyledikleri çıktı. O dönem hiç çalışmaya niyetim bile yoktu, beklemediğin bir anda olacak dedi, bir kadından yardım alacaksın dedi, çok yakın bir zamanda olacak dedi, binayı falan tarif etti. Geçen hafta gerçekten hiç planda yokken bir arkadaşımın vasıtasıyla bir yere görüşmeye gittim, bina falan aynen Seda'nın tarif ettiği gibi ve kasımda başlıyorum bir aksilik çıkmazsa. Gönül mevzularında da dediklerini kısmen yaşadım ama çok ufak tefek şeyler, diğerlerinin zamanı var.
Ben bu Duygu'yu merak ettim kızlar, onun numarasını özelden atabilir misiniz? Bir de bu samsun'luya (arzu muydu adı?) baktıran oldu mu yakın zamanda?
Seda yı merak ettım bende aslında ama baktıran arkadasım da show yapıyor dedı bilemedim.
Umarım istediğin gibi olurbir kac defa yazdım burada, o show kısmı gerçekten irite edici, ben hiç hoşlanmadım. Bir daha gidersem zaten 'lütfen bunu geçip direkt fala başla' demeyi düşünüyorum :)) yani tuzda sayı çıkması vs beni pek etkilemediği gibi, kesin bir hilesi var zaten, o yüzden ben falına da çok inanmadım, gitti benim 100 lira dedim ama gerçekten de iş konusu aynen dediği gibi oldu. Diğer konular da çıkarsa tamamdır zaten :))))
Umarım istediğin gibi olur
seda nerede fal bakıyor arkadaşım?bir kac defa yazdım burada, o show kısmı gerçekten irite edici, ben hiç hoşlanmadım. Bir daha gidersem zaten 'lütfen bunu geçip direkt fala başla' demeyi düşünüyorum :)) yani tuzda sayı çıkması vs beni pek etkilemediği gibi, kesin bir hilesi var zaten, o yüzden ben falına da çok inanmadım, gitti benim 100 lira dedim ama gerçekten de iş konusu aynen dediği gibi oldu. Diğer konular da çıkarsa tamamdır zaten :))))
duygu zannerdersem cafede bakıyor değilmi ?cafe nerede ismi birde tel atabilirmisin arkadaşım banada :)))12 günün 1 günü gitti kaldı 11 gün bakalm duygu hanıma pasta alıp gidecekmiyim .
burcu tabikiKızlar Kadıköy angels cafede kimi öneriyorsunuz ve kaça bakıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?