Hmm şimdi sıla mı eylem mı ? Bir kişiye baktırma şansım var şu anda?Ayyy yokk kizz Sıla öyle değil ben zaten noktayı onunla koyacaktim gidemeyince eylemi aradım. Şu anda iyiyim baktirasim yokkk ben sadece telde baktigini bilmiyordum ona üzüldüm. Ama biraz zaman geçsin değerlendirme yaparim Sıla başka sohbet için ararım kizz söz fal için değil.
Banada olumlu konustu cok sevdm kendisini ama hic olumsuz konustugu var mi merak ediyorum?söyledikleri çok mu gerçek dışı, yani ihtimal vermiyor musunuz olmalarına? olumsuz konuşmuyor sanırım o kadın yazılanlara bakılırsa...
Pardon cnm kaynamis cvp yazamamisim. Olmasi cok zor bi olay.Eveg bence herkesn memnun olmasnin sebebi de bu. olumlu konusyo herkese geri doncek fln dyo. Cikmadikca mllet yazar sanirim.söyledikleri çok mu gerçek dışı, yani ihtimal vermiyor musunuz olmalarına? olumsuz konuşmuyor sanırım o kadın yazılanlara bakılırsa...
Selam millet. Dun duyguya gittim bende. Valla ne yalan soyliyim isim fln konusunda beni sasirtti soyleyerek. Kisiligimi cok iyi bilememis olabilr ama ilskide nqsi davrandiimi fln bildi. Bi 10gun icnde surunerek gelecek dedi ama pek inanasim yok cnku ole biri degl. Biraz pembeci mi diye dusnmedm dgl motive etmek icn ama insallah cikar. Bana da pasta getrceksn pasta ycez dedi :))
Ya o pasta muhabbetini başka birine de yapmamış miydi? Ve de 10-12 gunluk bir tarih vererek? Sanki aynı şeyi bir kac gün once de okudum. Umutlarını yıkmak istemem, insallah dedigi gibi olur da sen de pastanı alır gidersin :)
Yok cnm ztn bu pasta muhabbetni beraber gttgm arkima da dedi. Yani kadinin lafi gbi bsey yoksa yanyana geldgm arkima da arsizlk yapip direk ayni cumleyi kurmazdi diye dusunuyorm aptal degl ya yani yanmda fln dye birbrmze anlatcagmzi bilir eger art nyetli bseyse
Vallaaa kızlar ben çok beğendim isim veriyor ve cok ilgileniyor yarim saat felan bakıyor 12 gün içinde gelecek drdi ve sende bana pasta alıp geleceksin dedi inşallah dedim ve üzerine basa basa söyledi bakalm nolucak bekleyelim görelim amaa genel anlamda çok beğendim
Selam millet. Dun duyguya gittim bende. Valla ne yalan soyliyim isim fln konusunda beni sasirtti soyleyerek. Kisiligimi cok iyi bilememis olabilr ama ilskide nqsi davrandiimi fln bildi. Bi 10gun icnde surunerek gelecek dedi ama pek inanasim yok cnku ole biri degl. Biraz pembeci mi diye dusnmedm dgl motive etmek icn ama insallah cikar. Bana da pasta getrceksn pasta ycez dedi :))
10 12 gün sonra nolur yazınnn zor tutuyorum denememek için kendimiAnlaşılan Duygu hanım bi 10-12 gün sonra şeker komasına girecek o kadar pasta yemekten ya hayırlısı :)))))
10 12 gün sonra nolur yazınnn zor tutuyorum denememek için kendimi
E git canm tutma kendni :))10 12 gün sonra nolur yazınnn zor tutuyorum denememek için kendimi
Telde bakıyosa noyu verir misin istanbula gidene dek bekliyemicem şu an ankaradayımE git canm tutma kendni :))
Canım ben bişey diyememm sen kendi hislerinle hareket etHmm şimdi sıla mı eylem mı ? Bir kişiye baktırma şansım var şu anda?
Blmyorum canm cafede bakyo enerjyle baktgi icn tlfda bakmayablr. Onceki sayfalarda numarasi vardi arklar vermisti dios cafe duygu diyeTelde bakıyosa noyu verir misin istanbula gidene dek bekliyemicem şu an ankaradayım
Ben özrlden gönderdimkızlar eyleme fal baktıranlardan numarasını alabilirmiyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?