İstanbul'da Fal - Falcılar

Hmm şimdi sıla mı eylem mı ? Bir kişiye baktırma şansım var şu anda?

Evet hadi baakalim araniyoolr duygunun olmsuz konustugu var mi kizlar yoksa cok mu pembeci??

Merhaba kızlar ben geçenlerde beylikdüzünde gittim gerçekten çok memnun kaldım kadın şuanı çok iyi biliyor , hisleri çok kuvvetli direk anlaşılıyo zaten kısacası bayıldım ,onun üstüne kafelerde gitmek kesmiyo beni artık.Evinde bakıyo zaten

söyledikleri çok mu gerçek dışı, yani ihtimal vermiyor musunuz olmalarına? olumsuz konuşmuyor sanırım o kadın yazılanlara bakılırsa...
Pardon cnm kaynamis cvp yazamamisim. Olmasi cok zor bi olay.Eveg bence herkesn memnun olmasnin sebebi de bu. olumlu konusyo herkese geri doncek fln dyo. Cikmadikca mllet yazar sanirim.

Ya o pasta muhabbetini başka birine de yapmamış miydi? Ve de 10-12 gunluk bir tarih vererek? Sanki aynı şeyi bir kac gün once de okudum. Umutlarını yıkmak istemem, insallah dedigi gibi olur da sen de pastanı alır gidersin :)

Yok cnm ztn bu pasta muhabbetni beraber gttgm arkima da dedi. Yani kadinin lafi gbi bsey yoksa yanyana geldgm arkima da arsizlk yapip direk ayni cumleyi kurmazdi diye dusunuyorm aptal degl ya yani yanmda fln dye birbrmze anlatcagmzi bilir eger art nyetli bseyse

bana pasta muhabbeti falan yapmadı ama banada aynı senın gibi olması cok zor ütopik bir şey söyledi o cıkmasada sorun dııl dıgerlerı cıksın yeter ama dıgerlerınden zıyade o seyın cıkıp cıkmayacagını cok merak edıyorum cunku hem olması cok zor hemde ısrarla olacak dediği için:)

Anlaşılan Duygu hanım bi 10-12 gün sonra şeker komasına girecek o kadar pasta yemekten ya hayırlısı :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…