İstanbul'da Fal - Falcılar

Mi Cafe Hande'ye gidenlerin yorumlarını alabilir miyim? Geleceğe dair söyledikleri çıkıyor mu?

Kizlar kusura bakmayin eger yazildiysa. ben geriye gidip goremedim, Eylem nasil bakiyor?

Merhaba bakirkoyde baska onerebileceginiz bir kahve fali bakan varmi cuma gunu gitmeyi dusunuyorumda o taraflarda olucam

Merhaba bakirkoyde baska onerebileceginiz bir kahve fali bakan varmi cuma gunu gitmeyi dusunuyorumda o taraflarda olucam
Bende laf cafedeki çipdemin kahve falını seviyorum yaşadıklarımda oldu ama onun işi meşakatli sabah 09:30 ile 10:00 aradı orda olup ilk sıraları alman lazım çünkü ilk 7 falan süper bakıyor sonra performansı düşüyor. 13:00 dan sonrada bakmaya başlıyor

Ona gitmistim ogleden sonraydi hic memnun kalmadim zaten dedigin gibi oldu sanirim iyo:diyorlardida cok boş bakti:yani ümit bey var diyorlardida unuttum tekrar bakicam simdi yaziya baska giden varsa yazarsa artik bakarim ona gore ama cigdeme gitmem bidaha:)

Ben de çiğdeme baktırdım dedıgın gıbı ilk sırayı almak için sabahın köründe kalktım. Ve güzel baktı.

çiğdemin bana dediği hiç bişey çıkmadı hemde ilk sıradaydım baktığında ilk bakışında verdiği tarihi birdaki bakışında dahada ileri tarih olucanı söyledi çok tutarsızdı, andaç a da baktırdım anda iyi ama gelecekte dedikleri çıkmadı,yiğitte anda iyiydi fakat gelecek çıkmadı..
bana dediği çıkan tek bi kişi oldu oda hicran hanım kendısıne ilk 2013 te gittim baktığında hiç umursamamıştım sonra bir sene gitmedim bir sene içinde dedıklerı tek tek oldu şaşırdım yine gittim ve yıne çok başarılıydı, bir çok kişiye fal baktırdım dediğini yaşadığım tek falcı kendısı oldu. tabi fal enerji işi bana dedikleri çıkıp başkalarına çkmayabılır

Hicran hanım kim ve nerede bakıyor canım

geçmişte burda birinden almıştım numarasını cafesi var gazi mahallesinde ilkin evine gitmiştim şuan cafede bakıyor

Kızlar dün Adanalı eyleme baktırırdım geçmişte ve anda oldukça iyiydi ve çat çat söylüyo gerçekleri bi olayla ilgili verdiği yakınn bi tarih var bakalım çıkarsa yazarım umarım Didem yiğit vs.gibi geçmişte iyi olup gelecekte patlayanlardan değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…