aynı eylemdir değil mi bu teşekkür ederimBen özrlden gönderdim
Adanadaki Eylem hanımsa bu numarası. Şu anda forumda konuşulan kişiaynı eylemdir değil mi bu teşekkür ederim
ozelden mesaj attımAdanadaki Eylem hanımsa bu numarası. Şu anda forumda konuşulan kişi
ne desem bilemedimvallahi bir çoğunun söylediği (kimlerdi unuttum, bakmam lazım tek tek) olumsuz bir şey olmak üzere de, nerden nasıl döndürsem de olmasa diye uğraşıyorum :/
Henüz yok ama sürem var bekliomm :) ben beğendim anda her dediği isabetli ama bakalım ilerisi önemli zaten
Noluyoovallahi bir çoğunun söylediği (kimlerdi unuttum, bakmam lazım tek tek) olumsuz bir şey olmak üzere de, nerden nasıl döndürsem de olmasa diye uğraşıyorum :/
Bende laf cafedeki çipdemin kahve falını seviyorum yaşadıklarımda oldu ama onun işi meşakatli sabah 09:30 ile 10:00 aradı orda olup ilk sıraları alman lazım çünkü ilk 7 falan süper bakıyor sonra performansı düşüyor. 13:00 dan sonrada bakmaya başlıyorMerhaba bakirkoyde baska onerebileceginiz bir kahve fali bakan varmi cuma gunu gitmeyi dusunuyorumda o taraflarda olucam
Ben de çiğdeme baktırdım dedıgın gıbı ilk sırayı almak için sabahın köründe kalktım. Ve güzel baktı.Bende laf cafedeki çipdemin kahve falını seviyorum yaşadıklarımda oldu ama onun işi meşakatli sabah 09:30 ile 10:00 aradı orda olup ilk sıraları alman lazım çünkü ilk 7 falan süper bakıyor sonra performansı düşüyor. 13:00 dan sonrada bakmaya başlıyor
Bende bir kere öğleden sonraya kaldım o zaman banada güzel bakmamıştı o zaman uyandım :)Ben de çiğdeme baktırdım dedıgın gıbı ilk sırayı almak için sabahın köründe kalktım. Ve güzel baktı.
Hicran hanım kim ve nerede bakıyor canımçiğdemin bana dediği hiç bişey çıkmadı hemde ilk sıradaydım baktığında ilk bakışında verdiği tarihi birdaki bakışında dahada ileri tarih olucanı söyledi çok tutarsızdı, andaç a da baktırdım anda iyi ama gelecekte dedikleri çıkmadı,yiğitte anda iyiydi fakat gelecek çıkmadı..
bana dediği çıkan tek bi kişi oldu oda hicran hanım kendısıne ilk 2013 te gittim baktığında hiç umursamamıştım sonra bir sene gitmedim bir sene içinde dedıklerı tek tek oldu şaşırdım yine gittim ve yıne çok başarılıydı, bir çok kişiye fal baktırdım dediğini yaşadığım tek falcı kendısı oldu. tabi fal enerji işi bana dedikleri çıkıp başkalarına çkmayabılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?