İstanbul'da Fal - Falcılar

canım nerde kaça ve ne falı bakıyo eylem

dimii ne varsa söylüyor :)
bende o yönünü beğendim :)

Eyleme baktırıp çıkanlar varsa yazarsa sevinirm

çıkanlar var cnm :) bana henüz bişey çıkmadı ama çıkarsa yazarım

Evet aynen canım şuana kadar hiç bi falcıyla 2 saat tlf konuşmadım , ve söylediklerini bende yaşıyorum ,değişik bi enerjisi var kadının ,bana iyi geliyor onunla konuşmak, ben fal baktırmak dışında da arıyorum sohbet ediyorum ,o iyi niyeti sağladı bana ve faldanda ziyade tanımadıgin bi insanla derdini paylaşmak iyi geldi bana , bir nevi psikolog gibi, derdimiz olmasa falcı aramazdık gerçi ama bende senin gibi gerçekten rozadan çok memnun kaldım.

Kızlar merhaba sarmaşık cafe hasan için ne düşünüyorsunuz ? Nasıl bakıyo

kizlar ben gecenlerde sormustum ama kimse cevap vermedi symbol cafe levent cok iyi diyorlar gelecegi gunuyle tutturuyor diye yazmislar,ben yarin gidecem yanina,deger mi sizce gitmeye?bilgisi olan varsa payasa bilirmi?

Kızlar Angel's cafe Cengiz'e baktıran var mı? Bir de Dilara ve Zeynep varmış sanırım, onlara baktıran var mı? :)

Kızlar Angel's cafe Cengiz'e baktıran var mı? Bir de Dilara ve Zeynep varmış sanırım, onlara baktıran var mı? :)
Son zamanlar da angels yazanlar memnunlugunu dile getiriyor ben baktırmadım ama cengızın falını begenıp yazanı hatırlıyorum iyi mi bu kadar?

Son zamanlar da angels yazanlar memnunlugunu dile getiriyor ben baktırmadım ama cengızın falını begenıp yazanı hatırlıyorum iyi mi bu kadar?

Bugün baktırdım ben de Cengiz'e. Bazı yerlerde karıştı gibi geldi ama onun dışında iyiydi sanki.

Kızlar merhaba sarmaşık cafe hasan için ne düşünüyorsunuz ? Nasıl bakıyo

Ben yazın baktırmıştım hiçbir dediği çıkmadı. Zaman kaybı ama asıl onun eşini çok duymuştum. Hasan'ınki çıkmayınca ona da baktırmadım. Belki de enerjiyle ilgilidir ama bilemedim.

Ben yazın baktırmıştım hiçbir dediği çıkmadı. Zaman kaybı ama asıl onun eşini çok duymuştum. Hasan'ınki çıkmayınca ona da baktırmadım. Belki de enerjiyle ilgilidir ama bilemedim.
Ben gecen sene baktırmıstım iyi sallamıştı hiç biri çıkmadı

Bakirkoy fısıltım kafede okana fal baktiran varmi nasil dusuncelerinizi yazarsaniz sevinirim
Yıldızname diye saçmalayıp 200 l mı almıştı, içime oturur hala, ilk gittiğimde bildiği şeyler olmuştu ama sonradan farkettim her yerde reklamını yapıyor ve kesinlikle 200 l ilk falı tamamen para için, sakın derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…