canım nerde kaça ve ne falı bakıyo eylemKızlar dün Adanalı eyleme baktırırdım geçmişte ve anda oldukça iyiydi ve çat çat söylüyo gerçekleri bi olayla ilgili verdiği yakınn bi tarih var bakalım çıkarsa yazarım umarım Didem yiğit vs.gibi geçmişte iyi olup gelecekte patlayanlardan değildir
Kızlar dün Adanalı eyleme baktırırdım geçmişte ve anda oldukça iyiydi ve çat çat söylüyo gerçekleri bi olayla ilgili verdiği yakınn bi tarih var bakalım çıkarsa yazarım umarım Didem yiğit vs.gibi geçmişte iyi olup gelecekte patlayanlardan değildir
Eyleme baktırıp çıkanlar varsa yazarsa sevinirm
telde bakıyor,50 tlcanım nerde kaça ve ne falı bakıyo eylem
Bende rozaya 2 kere baktrdim gece bakıp arıyordu ertesi gün sanırım bende çok memnundum vee her soruya cevap veriyor uzun uzun bakıyor. Dediklerinide yaşamıştım ama pahali en son 100 tlydi iki kere baktirdikdan sonra artk o parayi vermek icimden gelmedigi icin baktirmadm daha ama cok iyi bakar ayni kisimi bilmiorm.
niye ama herkes memnun kaldigini soyluyorBen hiç memnun kalmamıştım, üzgünüm
Son zamanlar da angels yazanlar memnunlugunu dile getiriyor ben baktırmadım ama cengızın falını begenıp yazanı hatırlıyorum iyi mi bu kadar?Kızlar Angel's cafe Cengiz'e baktıran var mı? Bir de Dilara ve Zeynep varmış sanırım, onlara baktıran var mı? :)
Son zamanlar da angels yazanlar memnunlugunu dile getiriyor ben baktırmadım ama cengızın falını begenıp yazanı hatırlıyorum iyi mi bu kadar?
Kızlar merhaba sarmaşık cafe hasan için ne düşünüyorsunuz ? Nasıl bakıyo
Ben gecen sene baktırmıstım iyi sallamıştı hiç biri çıkmadıBen yazın baktırmıştım hiçbir dediği çıkmadı. Zaman kaybı ama asıl onun eşini çok duymuştum. Hasan'ınki çıkmayınca ona da baktırmadım. Belki de enerjiyle ilgilidir ama bilemedim.
Yıldızname diye saçmalayıp 200 l mı almıştı, içime oturur hala, ilk gittiğimde bildiği şeyler olmuştu ama sonradan farkettim her yerde reklamını yapıyor ve kesinlikle 200 l ilk falı tamamen para için, sakın derim...Bakirkoy fısıltım kafede okana fal baktiran varmi nasil dusuncelerinizi yazarsaniz sevinirim
Bırak geleceği anı bile saçmaladı... Bende hiç bişey bilemedi...niye ama herkes memnun kaldigini soyluyor(( gelecege dair soyledigi seyler cikmadi mi?
Secret cafede tutku diye bi çocuK var fena diil, bi de dejavuda neşe sanki ...Anladim sagol ozaman gitmem ona bska onerebilecgin var mi b,koyde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?