İstanbul'da Fal - Falcılar

Bende 10 gün önce baktırdim ,Roza çok iyiydi gerçekten.

Kızlar şimdi fala baktırcam tlf ya eylem yada roz falı çıkan olmadı mı ikisinide beğenmissiniz?

valla Roza'yı bilmiyorum, birden bire bir sürü yeni üye tarafından beğenilmesi de ayrı bi tuhaf zaten (eskiden de lafı olmuştu da, şimdi niye durduk yere yine ortaya çıktı?)

Eylem'e gelince,;ben baktırdım, henüz dediklerinden çıkan olmadı (daha 1 hafta olmadı baktıralı) anı çok iyi biliyor ve harbi bi kız, sevdim ben. Burada övülmesi boşuna değil yani. Bundan sonra da telefonda baktıracaksam ona baktırırım sadece. Güzel bir enerjisi var.

Yeni üye olabilirim bu yorum yapmicam anlamına gelmez canım ama forma çok eski üyelerden almıştım numarasini ,lütfen yorum yaparken önce araştır sonra yaz .Eski üyelerin mesajlarına bakabilirsin

Yeni üye olabilirim bu yorum yapmicam anlamına gelmez canım ama forma çok eski üyelerden almıştım numarasini ,lütfen yorum yaparken önce araştır sonra yaz .Eski üyelerin mesajlarına bakabilirsin

tamam da ben lafımı ortaya söyledim, son günlerde Roza'yı öven bir tek yeni üye sen değilsin, sen niye hemen atladın onu anlamadım? ayrıca pardon neyi araştırayım? üye olur olmaz attığın ilk mesaj roza, destur bismillah derler adama.

yani bana ne aslında. isteyen istediğini beğensin, eminim o da iyidir, ben kötülemek amaçlı da yazmadım zaten, eskiden de bahsinin geçtiğini belirttim üstelik. Roza mı Eylem mi diye sorulmuş, birini bilemem, diğerine baktırdım dedim, hepsi bu.

Bu falcıları anında savunmaya geçmeleri de ben anlayamıyorum. zibilyon falcıya baktırdım, en objektifinden beğendim ya da beğenmedim yazıyorum da, hiçbirini canla başla savunmuyorum. Bende bi tuhaflık var o kesin..

neyse mutlu günler efenm.

Cancağızım Eylemin telini alabilir miyim?

Mi Cafe Hande'ye gidenler yazabilir mi? Eğer falı çıkmıyorsa gitmeyeceğim.

Ben de eylem'e baktirdim. Suani cok guzel anlatiyor ya ozellikle karsimdaki insanlar nerde ne yapiyor falan hepsini soyledi ve dogru da soyledi cok sasirdim, gelecek icin ne olur bilemem bana oyle cok tarih vermedi. Hayirlisi artik

Ben de eylem'e baktirdim. Suani cok guzel anlatiyor ya ozellikle karsimdaki insanlar nerde ne yapiyor falan hepsini soyledi ve dogru da soyledi cok sasirdim, gelecek icin ne olur bilemem bana oyle cok tarih vermedi. Hayirlisi artik

Eylem bana diğerlerinden farklı konuşmadı aslında da, tarihler konusunda aklım karıştı. Şimdi benim durumumla ilgili selena kış ayları dedi, saraylı 4-5 ayı daha var dedi, yiğit az kalmış dedi, yine tarih vermedi (o hep öyle yuvarlak konuşuyor zaten) seda çok az kaldı, diren dedi :)) (tam öyle demedi de o da az kaldı, ama tarih veremem diyenlerden) eylem o işi olmuş bil, 10 gün içinde olumlu bir gelişme olacak sonra da devamı gelecek dedi. Yani hepsi olumlu konuşuyor da tarih konusunda kafalar çok karışık :)))) Bu durumda inşallaaaaaaah Eylem'in falı çıkar, inşallaaaah anla ilgili dedikleri doğrudur (benim bilmediğim ve teyit ettiremediğim şeyler söyledi) inşallaaaaah saraylı'nın dediği gibi daha 4-5 ay beklemem diyorum :)))))

Bende eyleme iki gün önce baktırdım kızlar gerçekten iyi en azından boşa Ümit vermiyo kadın olmıcaksa vazgeç demesini biliyo hemde çat çat yani bütün gerekçeleriyle söylüyo üstelik hepside doğru Rozaya gelince eskilerde bikaç tane Roza var kimi buram buram reklam kokuyo kimi de normal yorumlar bilemedim açıkcası ama merak ediyorum gece bakım yapıp ertesi gün araması fln değişik geldi bana o yüzden bu Rozaya önceden baktırıp iyi ya da kötü yorum yapabilecek olan varsa doğru bi şeklde yapsın lütfen Çünkü ücreti az değil 100 lira kimsenin günahına girmeyin

Insallah hicbirimiz o kadar beklemeyiz :)) olumlu olmakla da ilgili biraz sanirim.

Bnde yarin bakirkoy fısıltım kafe okana gidecem bakalim nasil gececek kimi olumlu dedi kimi olumsuz

Kızlar selam,

Mi cafe Hande yi soranlar olmuş. Ben 3 kere gittim tespitler ve mevcut durum muhteşemdir ancak hiç bi dediği cikmadi ama dunya tatlisi bir kız ben cok severim, belki size tutar bilemem. Su forumda konuşulan herkese nerdeyse baktırdım.kimsenin dediği çıkmaz mi arkadaş! Bugun de Eylem e baktıracağım. Yorumlarımi paylaşırım. Goztepe de Meral diye biri varmış onun peşine duştum ama asla bulamiyorum. Duyan bilen varsa bilgi verirse sevinirim.

Ey
eylem iyi ben sevdim yeni baktırdım daha o yüzden çıkan bişey yok henüz ama burda baktıran arkadaşlar var ve verdiği tarihe kadar çıktığını söylüyorlar umarım bizede öyle olur.şu rozayı merak ediyorum şimdide bilgi toplamaya çalışıyorum ama kimse oralı olmuyo

Eylemin telini özelden alabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…