- 28 Eylül 2015
- 142
- 71
- 28
Roza'nın telini gönderebilir misiniz?Bende 10 gün önce baktırdim ,Roza çok iyiydi gerçekten.
eyleme baktırınca yazmayı unutma mrk ediyorum :)Kızlar selam,
Mi cafe Hande yi soranlar olmuş. Ben 3 kere gittim tespitler ve mevcut durum muhteşemdir ancak hiç bi dediği cikmadiama dunya tatlisi bir kız ben cok severim, belki size tutar bilemem. Su forumda konuşulan herkese nerdeyse baktırdım.kimsenin dediği çıkmaz mi arkadaş! Bugun de Eylem e baktıracağım. Yorumlarımi paylaşırım. Goztepe de Meral diye biri varmış onun peşine duştum ama asla bulamiyorum. Duyan bilen varsa bilgi verirse sevinirim.
Didem böyledir canım Bikaç şey tutturur göz boyar Allah dua der ama insanları kandırıp aptal yerine koymakta bir numaradır bi ortalıktan kaybolur sonra binbir Bahaneyle ortaya çıkar insaları tuzağına düşürmeye devam eder o yüzden benden Sana tavsiye hiç uğraşma ulaşmak içinNot almisim defteri buldum didemin soylrdikleri ile ilgili gecmisi baya bilmis gelecek ile ilgili cok nokta atisi olmasa da kismen bildikleri olmus ... Tatli bir bayandi icten gelmisti bana acikcasi. En son guncel olarak yorumu olan var mi bir de son zamanlarda gorusen ? Ulasan var mi evde cok garip birsey buldum cok huzursuzum gercekten atamadim da yine alakasiz bir cekmeceden babamin karisi gittikten sonra buldum bir bilene sordurmak istiyorum gene islerim tepetaklak oldu bi anda
Ay ben genel safim zaten hep hemen bole inanirim herkese o zaman sozunu dinliyorum canim bana gun bile verdi cunku ben hemen okurum sen merak etme soyle boyle die 1 aydir yani donem donem ariyorum mesaj atiyorum tik yok ben para vermiycem die kovaliyo degilim onu ama cok garibime gitti bn icten geldigi icin duayla tamamen bn senin isini halledicegim dedigi icin aramakta israr ettim ama sozunu dinliycem :) sen neye istinaden oyledir o dedin senin de boyle bir seyin oldu?Didem böyledir canım Bikaç şey tutturur göz boyar Allah dua der ama insanları kandırıp aptal yerine koymakta bir numaradır bi ortalıktan kaybolur sonra binbir Bahaneyle ortaya çıkar insaları tuzağına düşürmeye devam eder o yüzden benden Sana tavsiye hiç uğraşma ulaşmak için
didem öyledir ama sonrasını getirir mi bilmiyorum:)Not almisim defteri buldum didemin soylrdikleri ile ilgili gecmisi baya bilmis gelecek ile ilgili cok nokta atisi olmasa da kismen bildikleri olmus ... Tatli bir bayandi icten gelmisti bana acikcasi. En son guncel olarak yorumu olan var mi bir de son zamanlarda gorusen ? Ulasan var mi evde cok garip birsey buldum cok huzursuzum gercekten atamadim da yine alakasiz bir cekmeceden babamin karisi gittikten sonra buldum bir bilene sordurmak istiyorum gene islerim tepetaklak oldu bi anda
Ay ben genel safim zaten hep hemen bole inanirim herkese o zaman sozunu dinliyorum canim bana gun bile verdi cunku ben hemen okurum sen merak etme soyle boyle die 1 aydir yani donem donem ariyorum mesaj atiyorum tik yok ben para vermiycem die kovaliyo degilim onu ama cok garibime gitti bn icten geldigi icin duayla tamamen bn senin isini halledicegim dedigi icin aramakta israr ettim ama sozunu dinliycem :) sen neye istinaden oyledir o dedin senin de boyle bir seyin oldu?
Özelden attım tel Cnm
Eylemin telini paylaşabilir misiniz?Evet canım o.
Kızlar eylemin nosu nu paylaşabilir misiniz?tesekkurlerGönderdim ben şindi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?