İstanbul'da Fal - Falcılar

eyleme baktırınca yazmayı unutma mrk ediyorum :)

Roza pahalı diye ben de atlamadım hemen. Hoş şimdiye kadar falcılara verdiğim parayla kimbilir neler yapardım da neyse
Ama baktiranlarin yorumları ben de heyecanla bekliyorum

Arkadaslar,ben dun taksim symbol Levente gittim,arkadasimla,tarotla bakti ama o kadar iyi tutturduki nokta atislari yapti,sevdigin erkek cok uzaklarda dedi ama 17 kasima kadar bi haber gelecegine eminim dedi,arkadasima da bakti,arkadasimin sevgilisi 22 kasim isini degistirecek ehliyetni alacak ve ales sinavina girecek,sevgilisi arkadasima demiski 22 kasimdan sora daha sik gorusecegiz hersey daha guzel olacak demis su an hic gorusemiyorlar is nedeniyle levent arkadasima kart acar acmaz 22 kasim hayatinda donus noktasi dedi arkadasim o an sok :))) 22 kasimdan sora 13 ay cok mutlu olacaksin dedi,ben begendim acikcasi cok iyi bakti,hatta benim erkek arkadasimin bana soyledigi bi cumleyi aynisiyla tekrar edince ben de sok gecirdim yani:)

ama daha onceki sayfalarda bi yorum okudum acibadem fortunate cafede bi bey bakmis buradan birine 7-8 tane sey soylemis ve hepsi gerceklesmis,gitmek isterim oraya da ,acibadem fortunate cafedeki beyin ismini bilen varmi acaba???

Arkadaslar selamlar ,
Ben didem hanima ulasamiyorum bir daha nedense teli hep bir kapali ya da mesajlara cevap vermiyor iletisimimiz gayet iyiydi uzun uzun konustuk . Bana tilsim oldugunu soyledi evde yerlerini tarif etti bul dedi bulamazsan da bn dua yolluyla etkisiz hale getiricem dedi hic bir ucret talep etmedi allahin duasi parasi mi olur dedi hatta soyledikleri ile belirli bisey diyemem

Not almisim defteri buldum didemin soylrdikleri ile ilgili gecmisi baya bilmis gelecek ile ilgili cok nokta atisi olmasa da kismen bildikleri olmus ... Tatli bir bayandi icten gelmisti bana acikcasi. En son guncel olarak yorumu olan var mi bir de son zamanlarda gorusen ? Ulasan var mi evde cok garip birsey buldum cok huzursuzum gercekten atamadim da yine alakasiz bir cekmeceden babamin karisi gittikten sonra buldum bir bilene sordurmak istiyorum gene islerim tepetaklak oldu bi anda

Arkadaşlar bugun falcıya gitmek istiyorum Bakırköy'de giderim heralde kime gitmemi önerirsiniz?
Geçen taksime gittim kadınlar kahvesine Leyla'ya baktırdım beğenmedim zaten ortam ve çalışanlar çok kötü

Didem böyledir canım Bikaç şey tutturur göz boyar Allah dua der ama insanları kandırıp aptal yerine koymakta bir numaradır bi ortalıktan kaybolur sonra binbir Bahaneyle ortaya çıkar insaları tuzağına düşürmeye devam eder o yüzden benden Sana tavsiye hiç uğraşma ulaşmak için

Ay ben genel safim zaten hep hemen bole inanirim herkese o zaman sozunu dinliyorum canim bana gun bile verdi cunku ben hemen okurum sen merak etme soyle boyle die 1 aydir yani donem donem ariyorum mesaj atiyorum tik yok ben para vermiycem die kovaliyo degilim onu ama cok garibime gitti bn icten geldigi icin duayla tamamen bn senin isini halledicegim dedigi icin aramakta israr ettim ama sozunu dinliycem :) sen neye istinaden oyledir o dedin senin de boyle bir seyin oldu?

didem öyledir ama sonrasını getirir mi bilmiyorum:)

M Mb87 o kadar doğru yazmış ki, gerçekten hiç bulaşma. ben iki defa baktırdım, 100er liradan 200 liram gitti, verdiği tarihler bir bir patladı, dediği hiçbir şey çıkmadı ve hatta ikinci falında benim ona daha önce söylediğim bilgileri bana tekrar iteledi, hala giden parama yanıyorum, helal de etmiyorum zaten. hiç bulaşma, hiç ulaşıcam diye uğraşma. o telefonu kapattığı an seni de, duanı da, sorununu da unuttu zaten.

Valla galiba insan kedine iste bi cikis yolu ariyorda bir kisi bole donem donem cikiyor hepimiz atliyoruz sonra illa bi patlio skandal bi durum olusuyor baya geriye gidip okudum hep bi olay yani aslinda hepimiz kandiriliyoruz yani bi sekilde yine de ihtiyac duyuyoruz ama bircok falci burayi cozmus durumda sorduklarinda evet kk den ulastim size dememek lazim. Benim zaten derdim baska ben falci isinden gectim gercekten kotu niyetli insanlar var herkesin hayatinda ve kotu enerji kotuluk yapicak seyler sokuyorlar evimize hayatimiza bn bunu dua yoluyla hoca yolluyla cozmenin pesindeyim ama yok yani bulamadim kimseleri herseyde gunden gune kotu gidiyor.

kızlar Eylem'e baktırdım. çok kısa sürdü, herkese öyle miydi acaba? onun dışında çok beklediğim gibi değildi ama kadın mevcut durumu bilmedi, nokta atışı yapmadı dersem de hakkını yemiş olurum. sadece fazla detaylara girmiyor. olacak dedikleri şeyler bugun benim nazarımda imkansız, kasım için tarih verdi. Zehra ile çok paralel şeyler söyledi bu arada. biraz utopik gelmedi değil ama Allah bilir tabi herşeyi umarım dedikleri olur ne diyim.. çalıştığın yer böyle giderse batacak dedi mesela ama çalıştığım yerin batması için kıyamet falan kopması lazım öyle şeyler söyleyince bi garip geldi ama onun dışında yok uydurdu bilemedi desem haksızlık etmiş olurum kadına..

kızlar yarın bakırköydeyimde laf cafeye gidiyorum diyorum andaç bnde çok iyiydi ama birde Canan varmış sanırım baktıran varmı hiç ? hangisine baktırsam kararsız kaldım

Kızlar bende Rozaya baktırdım yani boş biri değil bildiği şeyler oldu ama 100 lira eder mi derseniz bence etmez çok tatmin etmedi beni maksimum 50 liralık bi falcı bana göre ama çok tatlı çok sıcakkanlı bi kadın.ben eylemi daha çok beğendim çünkü bende bildiği şeyler daha çoktu nokta atışları fln Banada 10-15 dk fln bakmıştı eylem

kizlaaar ben eski yorumlara bakiyrumm Didemin cok adi gecmis ve gelecekle ilgili sotledigi de hersey cikiyormus,biri umraniyede bakiyor diye yazmis ama bazilari da telefonla konustugunu soylemis bilgisi olan varsa didemle ilgili yaza bilirmi lutfeennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…