kim demiş her dediği çıkıyor diye :)kizlaaar ben eski yorumlara bakiyrumm Didemin cok adi gecmis ve gelecekle ilgili sotledigi de hersey cikiyormus,biri umraniyede bakiyor diye yazmis ama bazilari da telefonla konustugunu soylemis bilgisi olan varsa didemle ilgili yaza bilirmi lutfeennnnn
canim ben coktandir ulasmaya calisiyorum bana numarasini yaza bilirmisin??aslinda yuz yuze gorusmeyi daha cok isterimmDidem fal bakmaya başlamış tekrar arkadaşlar Bikaç kişi soruyordu burdan haberiniz olsun
onunla ilgili hangi yorumu okuduysam olumlu olumsuz bisi okumadim,sen baktirdinmi dideme???kim demiş her dediği çıkıyor diye :)
Bir sayfa önceye geri dönersen orda olumsuz yorumlar var ama tabi bu elektrik meselesi oda ayrı bir konu.onunla ilgili hangi yorumu okuduysam olumlu olumsuz bisi okumadim,sen baktirdinmi dideme???
ben levente baktirdim dun taksim symbol levent soyledigi hersey dogri=u nokta atislari yapti ama 17 kasima kadar bisi olacak dedi ama olacagini soyledigi sey imkansiz bisiBir sayfa önceye geri dönersen orda olumsuz yorumlar var ama tabi bu elektrik meselesi oda ayrı bir konu.
Ben de istiyorum tekini, kimse yollamadı henüz...Kızlar bende Rozaya baktırdım yani boş biri değil bildiği şeyler oldu ama 100 lira eder mi derseniz bence etmez çok tatmin etmedi beni maksimum 50 liralık bi falcı bana göre ama çok tatlı çok sıcakkanlı bi kadın.ben eylemi daha çok beğendim çünkü bende bildiği şeyler daha çoktu nokta atışları fln Banada 10-15 dk fln bakmıştı eylem
baktırdım,öyle dediği herşey çıkıyor diye bişy yok :)onunla ilgili hangi yorumu okuduysam olumlu olumsuz bisi okumadim,sen baktirdinmi dideme???
Valla eyleme ben baktırdım olmayacak şeylere olmayacak diğer ama benim işim için daha genüz zamanı var ama çoğu insana çıktığı söyleniyor istersen onu dene. Tabi mesuliyet almak istemem.ben levente baktirdim dun taksim symbol levent soyledigi hersey dogri=u nokta atislari yapti ama 17 kasima kadar bisi olacak dedi ama olacagini soyledigi sey imkansiz bisibilmiyoum o yuzden baska birine de baktirmak istiyoum
cikanlar oldu mu peki?bi de telefonda mi bakiyor sadece?fuyati ne kadar? cok soru sordum galibabaktırdım,öyle dediği herşey çıkıyor diye bişy yok :)
EYLEM TELEFONDA MI BAKIYOR?O ANKARADA bildigim kadariy;a degilmi??Valla eyleme ben baktırdım olmayacak şeylere olmayacak diğer ama benim işim için daha genüz zamanı var ama çoğu insana çıktığı söyleniyor istersen onu dene. Tabi mesuliyet almak istemem.
Sana katılıyorum fal konusunda geçmişi bilir didem ama gelecek çıkmıyo üstelik arar ulaşamazsınız hiç bulaşmaOff hortlatmayın şu Didem'i ya çıkmıyo arkadaşlar çıkmıyo üstelik karakter olarak ta kötü
Biri
Eylem adanadaEYLEM TELEFONDA MI BAKIYOR?O ANKARADA bildigim kadariy;a degilmi??
EYLEM TELEFONDA MI BAKIYOR?O ANKARADA bildigim kadariy;a degilmi??[/QUO
bana soyledikleri cogu cikan birini tavsiye edin o zamanSana katılıyorum fal konusunda geçmişi bilir didem ama gelecek çıkmıyo üstelik arar ulaşamazsınız hiç bulaşma
ani gecmisi kendimiz de biliyoruz zaen ne anlami var gecmisi yada ani yorumlamanin onemli olan gelecekle ilgili bisiler tuttura bilmesibana soyledikleri cogu cikan birini tavsiye edin o zamanama telefondan olmasin lutfennnnn
Valla canım öyle birini bulursan abbada haber ver :)ani gecmisi kendimiz de biliyoruz zaen ne anlami var gecmisi yada ani yorumlamanin onemli olan gelecekle ilgili bisiler tuttura bilmesi
Binlerce sayfada onu tam olarak tutturanı zaten kimse bulamadı ki. Hepsi şu andan yola çıkıp tahmin yapabilir. Gelecek zaten bilinemez. Sadece iyi tahminciler olabilir o da çokk nadirani gecmisi kendimiz de biliyoruz zaen ne anlami var gecmisi yada ani yorumlamanin onemli olan gelecekle ilgili bisiler tuttura bilmesi
Hangi nalan bu ?Kızlar Bakırköydeki Nalan'a baktırıp, geleceği tutturdu biraz da olsa diyen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?