İstanbul'da Fal - Falcılar

kim demiş her dediği çıkıyor diye :)

Didem fal bakmaya başlamış tekrar arkadaşlar Bikaç kişi soruyordu burdan haberiniz olsun
canim ben coktandir ulasmaya calisiyorum bana numarasini yaza bilirmisin??aslinda yuz yuze gorusmeyi daha cok isterimm cafede fln bakiyormu yoksa sadece telefonda mi??

Bir sayfa önceye geri dönersen orda olumsuz yorumlar var ama tabi bu elektrik meselesi oda ayrı bir konu.
ben levente baktirdim dun taksim symbol levent soyledigi hersey dogri=u nokta atislari yapti ama 17 kasima kadar bisi olacak dedi ama olacagini soyledigi sey imkansiz bisi bilmiyoum o yuzden baska birine de baktirmak istiyoum

Ben de istiyorum tekini, kimse yollamadı henüz...

ben levente baktirdim dun taksim symbol levent soyledigi hersey dogri=u nokta atislari yapti ama 17 kasima kadar bisi olacak dedi ama olacagini soyledigi sey imkansiz bisi bilmiyoum o yuzden baska birine de baktirmak istiyoum
Valla eyleme ben baktırdım olmayacak şeylere olmayacak diğer ama benim işim için daha genüz zamanı var ama çoğu insana çıktığı söyleniyor istersen onu dene. Tabi mesuliyet almak istemem.

Valla eyleme ben baktırdım olmayacak şeylere olmayacak diğer ama benim işim için daha genüz zamanı var ama çoğu insana çıktığı söyleniyor istersen onu dene. Tabi mesuliyet almak istemem.
EYLEM TELEFONDA MI BAKIYOR?O ANKARADA bildigim kadariy;a degilmi??

ani gecmisi kendimiz de biliyoruz zaen ne anlami var gecmisi yada ani yorumlamanin onemli olan gelecekle ilgili bisiler tuttura bilmesi
Binlerce sayfada onu tam olarak tutturanı zaten kimse bulamadı ki. Hepsi şu andan yola çıkıp tahmin yapabilir. Gelecek zaten bilinemez. Sadece iyi tahminciler olabilir o da çokk nadir

Kızlar bugun laf cafe andaça gittim o kadar kötüydüki anlatamam yani arkadaşımda baktırdı ama çok büyük hayal kırıklığı yaşadık üstelik 38 lira çok pişman oldum 10 dakika baktı resmen üç beş şey salladı bitirdi üstelik söyledikleri şeyler hep geneldi ve bazıları doğru bile değildi gelecek zaten tamamen salladı imkansız şeyler söyledi resmen fos çıktı beklentim çoktu yok mu ya böyle geçmiş ve anı söyleyen biraz uzun bakan bir falcı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…