Bende andaçı çok beğenmemiştimKızlar bugun laf cafe andaça gittim o kadar kötüydüki anlatamam yani arkadaşımda baktırdı ama çok büyük hayal kırıklığı yaşadık üstelik 38 lira çok pişman oldum 10 dakika baktı resmen üç beş şey salladı bitirdi üstelik söyledikleri şeyler hep geneldi ve bazıları doğru bile değildi gelecek zaten tamamen salladı imkansız şeyler söyledi resmen fos çıktı beklentim çoktu yok mu ya böyle geçmiş ve anı söyleyen biraz uzun bakan bir falcı ya
Bende andaçı çok beğenmemiştim
Keşke çiğdeme gitseydiniz ben onun enerjisini seviyorum ve dediklerinden de yaşadığım oldu. Bakırköyde bir de mandal cafedeki toprağı seviyorum ama bana uyar sana uymaz bilemem tabikiÜstelik çok itici bir adamdı hiç elektrikte alamadım baya üzüldüm parama ya ben zaten öyle eğlence amaçlı giden biriyim ama en azından bir şeyler söyleyebilirdi bilmiyorum son kez yarın bir yere daha gitmeyi düşünüyoruz nereyi denesek bilemedik ama
Keşke çiğdeme gitseydiniz ben onun enerjisini seviyorum ve dediklerinden de yaşadığım oldu. Bakırköyde bir de mandal cafedeki toprağı seviyorum ama bana uyar sana uymaz bilemem tabiki
Çiğdeme gideceksen 09:30 orda ol ve ilk sıraları kap mutlaka bence performansı daha iyi oluyor. Gerçi bir arkadaş ben sabah gittim iyi değildi dedi değişiyor bu işAkşam sekize kadar doluydu o bizde ona gidecektik aslında ama olmadı toprağı bende duydum ama emin olamıyorum artık sanki kadınlar daha iyi bakıyor yahu ben erkeklerden elektrik alamadığıma karar verdim :))))) aynen uyup uymaması değişiyor tabiki
Çiğdeme gideceksen 09:30 orda ol ve ilk sıraları kap mutlaka bence performansı daha iyi oluyor. Gerçi bir arkadaş ben sabah gittim iyi değildi dedi değişiyor bu iş
ama sorumluluk kabul etmiyorum sadece görüşümü yazdım :)Tamam canım çok saol teşekkür ederim
A
ama sorumluluk kabul etmiyorum sadece görüşümü yazdım :)
Hangi nalan bu ?
Ben Didem'i yüz yüze de gördüm, falı çıkar çıkmaz bilemem ama iyi bir kız ...Off hortlatmayın şu Didem'i ya çıkmıyo arkadaşlar çıkmıyo üstelik karakter olarak ta kötü
Biri
Kızlar bugun laf cafe andaça gittim o kadar kötüydüki anlatamam yani arkadaşımda baktırdı ama çok büyük hayal kırıklığı yaşadık üstelik 38 lira çok pişman oldum 10 dakika baktı resmen üç beş şey salladı bitirdi üstelik söyledikleri şeyler hep geneldi ve bazıları doğru bile değildi gelecek zaten tamamen salladı imkansız şeyler söyledi resmen fos çıktı beklentim çoktu yok mu ya böyle geçmiş ve anı söyleyen biraz uzun bakan bir falcı ya
Bende onu merak ediyordum bulamadım da o yüzden sordum. Şimdi nerede bakıyorDaha önce Cafe 46 diye bir yerde çalışıyormuş, şimdi kendi yerinde.. Ben fena bulmadım , başka gidenler tanıyanlar var mı?
İyi bi kız olabilir ama ararsın açmaz bakcam der elli bin bahane uydurur bahaneleri hiç bitmez randevu verir gelmez aramazBen Didem'i yüz yüze de gördüm, falı çıkar çıkmaz bilemem ama iyi bir kız ...
Yavru vallaa bana da burdan beyala vermisti numarasini iki kere baktirdim 100 tl fali konussan 2 3 saat konusur telefonda her sorunu cevapliyo ve ben yaşamıştım ama ayni kisimi bilmiyorum.manisadamiydi denizlidemiydi neydi benim baktirdigim ben beğendim ama gidin baktirin diye kefil olamicam az para deil kii beni bilen bilir gitmedigim falcida yoktur reklam yapmiom lan benn =) =) :)ama harbiden bu yeni üyeler ne ayak onu cozemedim ip lerine bakmasi lazim adminin ayni pc den mi giriyrlarBende eyleme iki gün önce baktırdım kızlar gerçekten iyi en azından boşa Ümit vermiyo kadın olmıcaksa vazgeç demesini biliyo hemde çat çat yani bütün gerekçeleriyle söylüyo üstelik hepside doğru Rozaya gelince eskilerde bikaç tane Roza var kimi buram buram reklam kokuyo kimi de normal yorumlar bilemedim açıkcası ama merak ediyorum gece bakım yapıp ertesi gün araması fln değişik geldi bana o yüzden bu Rozaya önceden baktırıp iyi ya da kötü yorum yapabilecek olan varsa doğru bi şeklde yapsın lütfen Çünkü ücreti az değil 100 lira kimsenin günahına girmeyin
Dün baktırdım Can'ım beni pek tatmin etmedi açıkcası ama enerji işi belli olmaz Muğla'daki rozaymış buYavru vallaa bana da burdan beyala vermisti numarasini iki kere baktirdim 100 tl fali konussan 2 3 saat konusur telefonda her sorunu cevapliyo ve ben yaşamıştım ama ayni kisimi bilmiyorum.manisadamiydi denizlidemiydi neydi benim baktirdigim ben beğendim ama gidin baktirin diye kefil olamicam az para deil kii beni bilen bilir gitmedigim falcida yoktur reklam yapmiom lan benn =) =) :)ama harbiden bu yeni üyeler ne ayak onu cozemedim ip lerine bakmasi lazim adminin ayni pc den mi giriyrlar
o 500 ü bende duydum yazındı sanırımbu geçmişi bilenlerin alayı cinli..bi tane cin çağırın o size söylesin..hem masrafsız da..bu nedir arkadaş..falcılık cinle mi olur?kader çizgisinde net olmayan şeylerin tarihi tabiki değişir.falcıları Allah yerine koymayın.100 tl nedir yaa roza ya ona buna.hayır bi de 500 e bakan duydum.bak sen şu Allahın işine...siz kimsiniz lan?
bursada bi adamdı galiba öyle hatırlıyorum..Kim o ben merak ettim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?