İstanbul'da Fal - Falcılar

Bende andaçı çok beğenmemiştim

Bende andaçı çok beğenmemiştim

Üstelik çok itici bir adamdı hiç elektrikte alamadım baya üzüldüm parama ya ben zaten öyle eğlence amaçlı giden biriyim ama en azından bir şeyler söyleyebilirdi bilmiyorum son kez yarın bir yere daha gitmeyi düşünüyoruz nereyi denesek bilemedik ama

Keşke çiğdeme gitseydiniz ben onun enerjisini seviyorum ve dediklerinden de yaşadığım oldu. Bakırköyde bir de mandal cafedeki toprağı seviyorum ama bana uyar sana uymaz bilemem tabiki

Keşke çiğdeme gitseydiniz ben onun enerjisini seviyorum ve dediklerinden de yaşadığım oldu. Bakırköyde bir de mandal cafedeki toprağı seviyorum ama bana uyar sana uymaz bilemem tabiki

Akşam sekize kadar doluydu o bizde ona gidecektik aslında ama olmadı toprağı bende duydum ama emin olamıyorum artık sanki kadınlar daha iyi bakıyor yahu ben erkeklerden elektrik alamadığıma karar verdim :))))) aynen uyup uymaması değişiyor tabiki

Çiğdeme gideceksen 09:30 orda ol ve ilk sıraları kap mutlaka bence performansı daha iyi oluyor. Gerçi bir arkadaş ben sabah gittim iyi değildi dedi değişiyor bu iş

Taksimde Zaza var Asmin Cafede. Ani ve gecmisi guzel biliyor ve 40 dakika bakti bana

Ben Didem'i yüz yüze de gördüm, falı çıkar çıkmaz bilemem ama iyi bir kız ...
İyi bi kız olabilir ama ararsın açmaz bakcam der elli bin bahane uydurur bahaneleri hiç bitmez randevu verir gelmez aramaz
Yoksa ki iyi bi kız olması olmaması bizi ilgilendirmiyo
Geçmişi on numara bilir
Gelecek hiç çıkmaz
Eski falcıları hortlatmayalım
Çıkmayan fallarla yeterince paramızı kazandılar
Bu kadar sayfada bi kişi de dönüp evet tüm falı çıktı dememiştir dideme ya da diğer öncekilere.

Son düzenleme:
Yavru vallaa bana da burdan beyala vermisti numarasini iki kere baktirdim 100 tl fali konussan 2 3 saat konusur telefonda her sorunu cevapliyo ve ben yaşamıştım ama ayni kisimi bilmiyorum.manisadamiydi denizlidemiydi neydi benim baktirdigim ben beğendim ama gidin baktirin diye kefil olamicam az para deil kii beni bilen bilir gitmedigim falcida yoktur reklam yapmiom lan benn =) =) :)ama harbiden bu yeni üyeler ne ayak onu cozemedim ip lerine bakmasi lazim adminin ayni pc den mi giriyrlar

An ıtıbarıyle cıgdemdeyım 10 geldım 4 buçuğa randevu aldım cıgdemı herhalde 10 sene olucak tanıyorum bakalım be tavsıyeler verıcek

Dün baktırdım Can'ım beni pek tatmin etmedi açıkcası ama enerji işi belli olmaz Muğla'daki rozaymış bu

bu geçmişi bilenlerin alayı cinli..bi tane cin çağırın o size söylesin..hem masrafsız da..bu nedir arkadaş..falcılık cinle mi olur?kader çizgisinde net olmayan şeylerin tarihi tabiki değişir.falcıları Allah yerine koymayın.100 tl nedir yaa roza ya ona buna.hayır bi de 500 e bakan duydum.bak sen şu Allahın işine...siz kimsiniz lan?

o 500 ü bende duydum yazındı sanırım
atar yapmışın kız sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…