bursada bi adamdı galiba öyle hatırlıyorum..
heh dimi aynı kişiEbru Gündeş'in falcısı, ufuk mu umut mu unuttum adını. fiyatından da emin değilim, 500 olmasa da 300 civarı olabilir. Almıştım numarasını da aramadım. Zaten sadece ayın 20sinde 1-2 saatliğine açıyormuş telefonunu, o 1-2 saatte bütün ayın randevularını doldurup yine kapatıyormuş. Böyle ulaşılması zor olunca kıymetin ve de fiyatın artıyor tabii :))))))))
Valla ebru gundese turnayi gozunden vurdurmus ana hahahahaaheh dimi aynı kişiebru gündeşin falcısı olduğunu hatırlıyorum aman uzak durun ya boşverin 300-500 ne için yani :S
Valla ebru gundese turnayi gozunden vurdurmus ana hahahahaa
Ben attım ama aynı şekilde kimseye kefil değilim baktırıp beğenmezsen bana kızma :)Biri cengizi sormuş dün baktırdım biraz ukala bi tip ama anda iyi anlatırken karışık anlatıyo biraz siz doğru yorumlayabilirseniz anlattıklarını iyi sayılır yaklaşık bi 10 dakika baktı bazı özel şeyleri bildi.tabi enerji meselesi kefil olamam.kızlar eylemin nosunu atarmısınız lütfen çok mrk ediyorum
Hep şunu derim falına güvenen adam ucuz bakar. Nasıl olsa falı iyiyse daimi müşterisi olur ama ücreti yüksek tutanlar bence boş. Bi kere deneyen nasıl olsa fal fosssa bi daha gitmeyecek. Falcıda bi defada vurmuşken yüksek para vuracak .heh dimi aynı kişiebru gündeşin falcısı olduğunu hatırlıyorum aman uzak durun ya boşverin 300-500 ne için yani :S
Bana göre şu an ve geçmişte çok iyi. Bi kaç yakın tarihli arama kınuşma görüşme yüz yüze geliş yazışma iş para vb konulardada çıktığı ufak şeyler var ama asıl konu hala vadesi var bekliyorum burda yazınca insanlar hemen reklamla suçluyor bi kez daha belirteyim enerji işidir kimseye tavsiye ettim demiyorum baktırıp beğenende var beğenmeyende var telefonda fal bakanlar konusunda olumlu ve olumsuz yorumlar var ama ben şimdilik beğeniyorum falını. Olumsuz şeyleri çatçat söylüyor. En azından hayal olan boş yalanlarla oyalamıyor tabi geleceği uzun vadede henüz görmedik. Kısa süreli dedikleri iyiydi.Tmm buldum handan teşekkür ederim.sen beğenmemişmiydin nasıldı sende eylem.
50Bide eylem ne kadara bakıyo:)
Katiliyorum..Hep şunu derim falına güvenen adam ucuz bakar. Nasıl olsa falı iyiyse daimi müşterisi olur ama ücreti yüksek tutanlar bence boş. Bi kere deneyen nasıl olsa fal fosssa bi daha gitmeyecek. Falcıda bi defada vurmuşken yüksek para vuracak .
ben bu açıdan bakmamıştım olayaHep şunu derim falına güvenen adam ucuz bakar. Nasıl olsa falı iyiyse daimi müşterisi olur ama ücreti yüksek tutanlar bence boş. Bi kere deneyen nasıl olsa fal fosssa bi daha gitmeyecek. Falcıda bi defada vurmuşken yüksek para vuracak .
bu arada eylemin dediği 2 şey bugün itibariyle oldu :) gelişmelerle döneceğimmm
ee süper haber! :))) hadi bakalım darısı bizim başımıza :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?