çıkması süper de olay pek hayırlı değil
ayy yok önemli değilaaa kusura bakma yaa, ben de sazan gibi hemen atladım, kesin güzel bir şeydir diye :/
Ayyyyyyyyy :)))) hadi inşaallahhhhbu arada eylemin dediği 2 şey bugün itibariyle oldu :) gelişmelerle döneceğimmm
Süresi kişiye göre değişiyo bana 15 20 dakka maksimumEylem neye nasil bakiyor kac dakika suruyor? Sabah mi aksam mi daha iyi? Cok sordum galiba
Ay bende sazan gibi atladım çok özürAyyyyyyyyy :)))) hadi inşaallahhhh
:))) yok canım yaa sizin bi suçunuz yokAy bende sazan gibi atladım çok özür(
Diğer falcılardan bunu bilen olmuşmuydu peki bide süresidemi çıktı yoksa geciktimi:))) yok canım yaa sizin bi suçunuz yok
iyi yada kötü çıkması önemli değil kadının dediği oldu önemli olan bu :)
ben en son ağustosda baktırmıştım cnm eylemden önce yani,böyle bişey diyen olmadıDiğer falcılardan bunu bilen olmuşmuydu peki bide süresidemi çıktı yoksa geciktimi
Eylemin bana ailevi dediği bir durumda bugün çıktı:) devamı gelir inşben en son ağustosda baktırmıştım cnm eylemden önce yani,böyle bişey diyen olmadı
eylem söyledi işte hatta ihtimal de vermedim ama dediği gibi beklemediğim bişey oldu
hemde saçma sapan bi durumdan
gülsemmi ağlasammı bilmiyorum
buna zaman vermemişti
zaman verdiği şeye az kaldı bakalım..
seninki hayırlıdır umarım :):)Eylemin bana ailevi dediği bir durumda bugün çıktı:) devamı gelir inş
Banada diğerlerinin demediği türde şeyler demişti klasik hepsi toz pempe tablo yazarken o çok değişik bişi dedi ve öyle olmuştuben en son ağustosda baktırmıştım cnm eylemden önce yani,böyle bişey diyen olmadı
eylem söyledi işte hatta ihtimal de vermedim ama dediği gibi beklemediğim bişey oldu
hemde saçma sapan bi durumdan
gülsemmi ağlasammı bilmiyorum
buna zaman vermemişti
zaman verdiği şeye az kaldı bakalım..
İçimin yağları eriyor şu an inşaallah iyi bişidir kızzEylemin bana ailevi dediği bir durumda bugün çıktı:) devamı gelir inş
Anneeecimmmmmayyyy yeni fark ettiimm kadının dediği bişey daha çıkmışşşşhemde söyledikten 2 gün sonra hahah valla yazdığım nota bakarken fark ettim
amin cnm hepimizinBanada diğerlerinin demediği türde şeyler demişti klasik hepsi toz pempe tablo yazarken o çok değişik bişi dedi ve öyle olmuştu
Hakkında güzel bekletilerin olsun pofucum
Herkesin bilceği bişi mi. Yani bana göre yol para vb herkeste var bunu bende söylerim o zaman çıktı denemezki.ayyyy yeni fark ettiimm kadının dediği bişey daha çıkmışşşşhemde söyledikten 2 gün sonra hahah valla yazdığım nota bakarken fark ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?