İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar selam, uzun süredir takip ediyorum sonunda üye oldum :)
Eylem in telefonunu rica edebilir miyim? Bu arada Yeşilköy Duygu nun falından çıkan hiç yok mu? Süreleri
yakın olanlar vardı sanki..

Eylem neye nasil bakiyor kac dakika suruyor? Sabah mi aksam mi daha iyi? Cok sordum galiba

Eylem neye nasil bakiyor kac dakika suruyor? Sabah mi aksam mi daha iyi? Cok sordum galiba
Süresi kişiye göre değişiyo bana 15 20 dakka maksimum
Kart destesi bakıyo sanırım
Ben genelde akşam baktırdım

:))) yok canım yaa sizin bi suçunuz yok
iyi yada kötü çıkması önemli değil kadının dediği oldu önemli olan bu :)
Diğer falcılardan bunu bilen olmuşmuydu peki bide süresidemi çıktı yoksa geciktimi

Diğer falcılardan bunu bilen olmuşmuydu peki bide süresidemi çıktı yoksa geciktimi
ben en son ağustosda baktırmıştım cnm eylemden önce yani,böyle bişey diyen olmadı
eylem söyledi işte hatta ihtimal de vermedim ama dediği gibi beklemediğim bişey oldu
hemde saçma sapan bi durumdan
gülsemmi ağlasammı bilmiyorum
buna zaman vermemişti
zaman verdiği şeye az kaldı bakalım..

Eylemin bana ailevi dediği bir durumda bugün çıktı:) devamı gelir inş

Banada diğerlerinin demediği türde şeyler demişti klasik hepsi toz pempe tablo yazarken o çok değişik bişi dedi ve öyle olmuştu
Hakkında güzel bekletilerin olsun pofucum

ayyyy yeni fark ettiimm kadının dediği bişey daha çıkmışşşş hemde söyledikten 2 gün sonra hahah valla yazdığım nota bakarken fark ettim

ayyyy yeni fark ettiimm kadının dediği bişey daha çıkmışşşş hemde söyledikten 2 gün sonra hahah valla yazdığım nota bakarken fark ettim
Herkesin bilceği bişi mi. Yani bana göre yol para vb herkeste var bunu bende söylerim o zaman çıktı denemezki.
Nokta atış bişi mi genel bişimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…