- 30 Eylül 2015
- 286
- 276
- 18
- 47
NOkta atış bişi mi yoksa çokmu genel herkeste hep olan bişimiYok biraz tatsız :))
Ya canım genel diyemem herkese Dencek bişey değil ama çok nokta atışı da değil anlamışsındır umarım :)NOkta atış bişi mi yoksa çokmu genel herkeste hep olan bişimi
Bu arada iyi şeyler olur umarım
nokta atışı cnm yani kimsenin bileceği bişey değildi..Herkesin bilceği bişi mi. Yani bana göre yol para vb herkeste var bunu bende söylerim o zaman çıktı denemezki.
Nokta atış bişi mi genel bişimi
seninde miiYok biraz tatsız :))
yarı yarıyaPofu özel mesele mi çıkanlar
Ooo simdi de eylem cikardiniz basimiza kizlar para kalmadi ya :) offff. Pofucum cikti deme bak kotu oluyorum :))
Bu arada duyguyu soran olmus hayir cikmadi hic henuz. Tarihin dolmasina 5gun var.
Hmmm orta kıvam yani :)Ya canım genel diyemem herkese Dencek bişey değil ama çok nokta atışı da değil anlamışsındır umarım :)
Aynen şekerim :)Hmmm orta kıvam yani :)
Neyse yarı yarıya madem iyi sayılırnokta atışı cnm yani kimsenin bileceği bişey değildi..
seninde miiayyy noluyozzz topik olarak karalar bağladık
yarı yarıya
valla benim suçum yok
çıkmış farkında değilim
yazayım dedim ama asla kadını övmek falan değil derdim doğruya doğru yazmak gerek
Neyse yarı yarıya madem iyi sayılır)
şu an dedikleri istikrarlı gidiyorÇıkanıda çıkmayanıda yazalımki paramıza yazık. Çoğu kişi baktırıp yazmıyo.
Bir iki çıkan oldu ama mutlu son değil henüz öyle bişi olmadıBende özelin çıkmasını bekliyorum ya inş çıkar H Handannn78 senin hiç özel çıktı mı
İletişim olcak Arıcak tarzı şeyler mi çıktıBir iki çıkan oldu ama mutlu son değil henüz öyle bişi olmadı
umarım beğenirsin..beğenmeyen kişilerde var maalesef...Eylem bu akşam bakıcak bana kısmetse yazarım buraya:)
her falcı emin kendindenKizlar lutfen daha fazla kisi gelip bakirkoy duygunun fali cati catir cikti desin aglicam yakadn o kdr emindi ki kendinden soyledklerinde pfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?