İstanbul'da Fal - Falcılar

Kizlarrr iranli elmira yi hatirlayan ya da bilgisi olan var mi daha onceden bir hatirliyorum da hic nerde bakio falan bilmiorum bilgisi ve yorumu olan guncel sekilde yazabilir mi lutfen? Sevgilerrr

Kızlar merhaba, yeni üye oldum ben. Uzun zamandır okuyordum ama eylem'i okuyunca çok baktırmak istedim , numarasını biri atabilir mi rica etsem? Bide nasıl ödeme yapılıyor eylem'e? Şimdiden teşekkürler:)

Kızlar merhaba duygunun dediği bana çıktı ama tarihler uzadı hiç bir falcının tarihlerine çok güvenmem uzayabiliyor ama benim eski sevgili ile barıştım duygu kapına gelmiş dedi seni evin oralarda beklemiş dedi bir de hediye almıs dedi bugun pat pat söledi adam gelmiş sana hediyem Var demesin miben duyguya hadı canım diyordum birde taksim damlalar tuba onun tarih olarak çıktı 2 kasıma kadar dedı ve ben 31 ekim de görüştüm fal biter mi bitmez yarın da eyleme baktırcam devamı onemlı

bu eylem nerede fal bakıyor kızlar?
Tlf da bakıyor canım sunuda söliyim ben daha baktırmadım ama ogun aradım eylemı randevu için ismimi söledi nerden biliyorsunuz ismimi dedim benim işim bu dedi şaşırdım o gun baktıramadım işlerim yüzünden ama merak ettım yarın Aksilik olmazsa arıcam:)

Kizlarrr iranli elmira yi hatirlayan ya da bilgisi olan var mi daha onceden bir hatirliyorum da hic nerde bakio falan bilmiorum bilgisi ve yorumu olan guncel sekilde yazabilir mi lutfen? Sevgilerrr
Telde baktırmıştım ben ilk falı iyiydi ama sonra ezbere çevirdi bi de fiyatı elmira için çok fazla bence değmiyo

Benim merak ettiğim konu şu, olumsuz konuşan, aramayacak, sormayacak, unut diyen falcı var mı?
kendi portfoyumden:
7 dk demet, evli olsan bosatir, yillardir giderim hicbir adami begenmemistir, ben ve arkadas cevrem dahil, hic kimseye de evlilik vs gibi mutlu son dedigini duymadim. barisirsin arada der ama sana bagli, o aramaz, sen ararsan geri gelir vs. seklinde ancak :) hatta aramazsan baskasini bulabilir, uzulursun...
rita: rita nin da genelde kafasinda seni icin yarattigi yakisikli ya da senin tarzina gore zengin bir adam vardir, 40 yasinda da olsan daha karsina ne hikmetse cikmamistir, mevcut kisi ise dengesizdir, evlilik zordur, ayriysan belki orta vadede yani birkac ay icinde arayabilir, barisirsin ama bi sey olmaz
samsun arzu: mevcut kisiyle evlilik olabilir ama sana baglidir her daim, o seni aramaz, sen aramalisindir, demet gibi aramazsan cevresi onu birisiyle tanistiriverir aman ha aramalisin!
kadikoy semra: gecenlerde arkadasim duymus birisine bak gordun mu bunu da ayirdim diye konusuyormus. sanirim bu kisi de %80 ayril unut, % 20 daha cok beklersin evlilik icin grubundan

Ne kötü insanlar var ya Allah korusun böylelerinden

yok artıkkk

Bakirkoy fısıltım kafede okana fal baktiran varmi nasil dusuncelerinizi yazarsaniz sevinirim
Ya gitme ona dolandırıcı önce kahveye baktırıyo sonra tarota sonra suya hiç bi dediğide çıkmıyo yemin ediyorum :)) yahu yeni biriyle tanıştm bi sene önce onla olmaz dedi valla çok da güzel oldu okanın tavsiyelerini ve falını dinleme canm..

Dün Angels cafeye geldim cengıze baktırdım tekrar sanırım kafası biraz doluydu biraz kısa sürdü geçen baktırdığım fala göre ama iyi yorumladı bi iş meselem vardı sadece benim bildiğim proje konusunu çok iyi bildi ve anlattı tabiki enerji meselesi kahve falına göre iyi bence

Of bunu duymak cok guzel ama fazla ozel deglse soyle bsey sormak istyorum sen bu adamn aeni aramasi kapina gelmwsi icn 'imkansiz ya' diyo mydun yoksa olasi bi durummuydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…