eylem olumsuzları çat çat söylüyor vallaBenim merak ettiğim konu şu, olumsuz konuşan, aramayacak, sormayacak, unut diyen falcı var mı?
Cikmadi malesef. cok emindi ama olmadi.Kizlar lutfen daha fazla kisi gelip bakirkoy duygunun fali cati catir cikti desin aglicam yakadn o kdr emindi ki kendinden soyledklerinde pfff
Tlf da bakıyor canım sunuda söliyim ben daha baktırmadım ama ogun aradım eylemı randevu için ismimi söledi nerden biliyorsunuz ismimi dedim benim işim bu dedi şaşırdım o gun baktıramadım işlerim yüzünden ama merak ettım yarın Aksilik olmazsa arıcam:)bu eylem nerede fal bakıyor kızlar?
Telde baktırmıştım ben ilk falı iyiydi ama sonra ezbere çevirdi bi de fiyatı elmira için çok fazla bence değmiyoKizlarrr iranli elmira yi hatirlayan ya da bilgisi olan var mi daha onceden bir hatirliyorum da hic nerde bakio falan bilmiorum bilgisi ve yorumu olan guncel sekilde yazabilir mi lutfen? Sevgilerrr
kendi portfoyumden:Benim merak ettiğim konu şu, olumsuz konuşan, aramayacak, sormayacak, unut diyen falcı var mı?
Ne kötü insanlar var ya Allah korusun böylelerindenkendi portfoyumden:
7 dk demet, evli olsan bosatir, yillardir giderim hicbir adami begenmemistir, ben ve arkadas cevrem dahil, hic kimseye de evlilik vs gibi mutlu son dedigini duymadim. barisirsin arada der ama sana bagli, o aramaz, sen ararsan geri gelir vs. seklinde ancak :) hatta aramazsan baskasini bulabilir, uzulursun...
rita: rita nin da genelde kafasinda seni icin yarattigi yakisikli ya da senin tarzina gore zengin bir adam vardir, 40 yasinda da olsan daha karsina ne hikmetse cikmamistir, mevcut kisi ise dengesizdir, evlilik zordur, ayriysan belki orta vadede yani birkac ay icinde arayabilir, barisirsin ama bi sey olmaz
samsun arzu: mevcut kisiyle evlilik olabilir ama sana baglidir her daim, o seni aramaz, sen aramalisindir, demet gibi aramazsan cevresi onu birisiyle tanistiriverir aman ha aramalisin!
kadikoy semra: gecenlerde arkadasim duymus birisine bak gordun mu bunu da ayirdim diye konusuyormus. sanirim bu kisi de %80 ayril unut, % 20 daha cok beklersin evlilik icin grubundan
yok artıkkkTlf da bakıyor canım sunuda söliyim ben daha baktırmadım ama ogun aradım eylemı randevu için ismimi söledi nerden biliyorsunuz ismimi dedim benim işim bu dedi şaşırdım o gun baktıramadım işlerim yüzünden ama merak ettım yarın Aksilik olmazsa arıcam:)
Ya gitme ona dolandırıcı önce kahveye baktırıyo sonra tarota sonra suya hiç bi dediğide çıkmıyo yemin ediyorum :)) yahu yeni biriyle tanıştm bi sene önce onla olmaz dedi valla çok da güzel oldu okanın tavsiyelerini ve falını dinleme canm..Bakirkoy fısıltım kafede okana fal baktiran varmi nasil dusuncelerinizi yazarsaniz sevinirim
Canim baktirdin mi sen, nasil buldun?Eylem bu akşam bakıcak bana kısmetse yazarım buraya:)
Ya ben artik burdan hepsini okumaya basladiklarini ve farkli kullanici isimleriyle girdiklerini dusunmeye basladim:))) bir de gercekten burdan ulastigimizi soylememek lazim ciddenyok artıkkk
Of bunu duymak cok guzel ama fazla ozel deglse soyle bsey sormak istyorum sen bu adamn aeni aramasi kapina gelmwsi icn 'imkansiz ya' diyo mydun yoksa olasi bi durummuydu?Kızlar merhaba duygunun dediği bana çıktı ama tarihler uzadı hiç bir falcının tarihlerine çok güvenmem uzayabiliyor ama benim eski sevgili ile barıştım duygu kapına gelmiş dedi seni evin oralarda beklemiş dedi bir de hediye almıs dedi bugun pat pat söledi adam gelmiş sana hediyem Var demesin miben duyguya hadı canım diyordum birde taksim damlalar tuba onun tarih olarak çıktı 2 kasıma kadar dedı ve ben 31 ekim de görüştüm fal biter mi bitmez yarın da eyleme baktırcam devamı onemlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?