okusa bile herkes kendi ismini kullanıyor mu?şahsen ben nickimi kullanıyorum sadeceYa ben artik burdan hepsini okumaya basladiklarini ve farkli kullanici isimleriyle girdiklerini dusunmeye basladim:))) bir de gercekten burdan ulastigimizi soylememek lazim cidden
Şimdilik iyi gidiyo gibi inş devamı gelir ama bu isim bilme şov :)Tek umudum etlemin diğerleri gibi patlamamsı
Umarm tarih sapmistir ama olacaktir yaCikmadi malesef. cok emindi ama olmadi.
Kızlar merhaba duygunun dediği bana çıktı ama tarihler uzadı hiç bir falcının tarihlerine çok güvenmem uzayabiliyor ama benim eski sevgili ile barıştım duygu kapına gelmiş dedi seni evin oralarda beklemiş dedi bir de hediye almıs dedi bugun pat pat söledi adam gelmiş sana hediyem Var demesin miben duyguya hadı canım diyordum birde taksim damlalar tuba onun tarih olarak çıktı 2 kasıma kadar dedı ve ben 31 ekim de görüştüm fal biter mi bitmez yarın da eyleme baktırcam devamı onemlı
Eylem hakikaten neye bakıyor…..kart destesi tamam da nasıl bu kadar şeyi kart destesinden bilebilir…fikri, bilgisi olan söylerse …çok merak ettim şimdi….biliyor da gerçekten ondan merak ettim[/QUOTE]Süresi kişiye göre değişiyo bana 15 20 dakka maksimum
Kart destesi bakıyo sanırım
Ben genelde akşam baktırdım
wwwooowwww ciddi miissiinnn :))))Kuzlar an itibari ile eylemin falı çıkmaya başladı
ucu kanadı yaniAma küçük bir dediği daha büyük olaya zaman var olsun ucundan azıcıkta olsa başladı
Nasıl bi olay hayatım :)Ama küçük bir dediği daha büyük olaya zaman var olsun ucundan azıcıkta olsa başladı
Nokta atış bişi miAma küçük bir dediği daha büyük olaya zaman var olsun ucundan azıcıkta olsa başladı
yaniii :)aynen bence imkansiz bilmesi... ismin hele ki zorsa super guc derim :)
Söyle esinin kanından bir kadın ama annesi değil ssana msj atacak sanki sana iyi yakşalaşak gibi gözüküyor ama aslında öyke değil dedi arkası kötü niyetli dikkat et dedi. Bugün kuzeni aynı şekilde msj attı 6 ay sonraNokta atış bişi mi
Özele mi ilişkin bişi
Hmm ailevi yaniSöyle esinin kanından bir kadın ama annesi değil ssana msj atacak sanki sana iyi yakşalaşak gibi gözüküyor ama aslında öyke değil dedi arkası kötü niyetli dikkat et dedi. Bugün kuzeni aynı şekilde msj attı 6 ay sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?