İstanbul'da Fal - Falcılar

Cok sevindm cnm siz ayrilali cok olmus muydu?
Vay be ne guzel demek sizin duyguyla frekansiniz tuttu cok. Benim umutlarim tukeniyor

O kadar incesini dusunmedim tabii de simdi dusunsene isin o senin yani bi kovalar insan ister istemez cikarimlar yapmis olabilirler mesela... Valla acikcasi bilse ayri dert bilmese ayri dert bnde biraz urkerim acikcasi ismim soylense
amann takılmıyorum ben vardır bi sırrı

İsim bilme olayında arayanın ismini gmsteren programlar var belki ondan kullanıyodur mantıklı açıklama bu bence bilmiyorum:)

Buna fazla takılmayın kızlar vardır bi numarası şimdiye kadar hiçbir falcının böyle şak diye isim bildiğine şahit olmadım

Damlalar tuğbaya baktırmıştım söledikleri çıktımı hatırlamıyorum pek açıkçası ama çok hızlı konuşur aklında tutmakta zorlanabilirsin sıcak biridir ama bn sevmiştim

Buna fazla takılmayın kızlar vardır bi numarası şimdiye kadar hiçbir falcının böyle şak diye isim bildiğine şahit olmadım
ay siz yazmistiniz dimi ilkk bildi die oh be ! :))) ay evet yani insallah ciksin ise yarasinda biz ona bakmayalim yani sizin naminiza tabii yani bn yillar once gunesli de bi bayana gitmistim sonsuz bir sayiyi tutturup onu bilmisti karsimda ondan bn inaniyorum zaten :)

Simdi soran olucak kim o kadin die guneslideydi bir bayan ama yani yillar once gitmistim cok zor bulmustum ne numarasi var ne adresi adini bile hatirlamiyorum

Damlalar tuğbaya baktırmıştım söledikleri çıktımı hatırlamıyorum pek açıkçası ama çok hızlı konuşur aklında tutmakta zorlanabilirsin sıcak biridir ama bn sevmiştim
Hehh evet ya tugba ! Bana alakasiz biri soyledi tanistigim inanilmaz falan dedi pek bi abartti bi deniycem yarin

Kızlar bana daha çıkmadı ama arkadaşıma çıkan fal haberi varr Eylemin!!!!
Vee hiç ihtimal vermediği hatta falda eyleme Hayır öyle bir düşüncem yok dediği bir şey çıktı.
Maddi durumla alakalı.
Ben çok sevindim çünkü inşallah diğer dedikleri de çıkar diye insan bi heyecanlaniyor.
Bana verdiği üçüncü vakit yarın itibariyle bitiyor ve daha olan bir şey yok

İsim bilme olayında arayanın ismini gmsteren programlar var belki ondan kullanıyodur mantıklı açıklama bu bence bilmiyorum:)
İsim bilmek kolay bişi bi sürü falcı biliyo zaten bunu önemli olan olay

Kızlar ben tubayı öneririm bu kadar fala baktırıyorum ama benim tek sabit falcımdır nerdeyse haftada bir gidiyorum bir kaç sayfa öncede yeni çıktığı falı söledim bugunde bir arkadasım gitti baya beğendi ama önerim tlf ses kaydı alın izinde verir hızlı konustugu için sonrasında dinleyin

Sedaydi sanirim galiba yaaa evet ama atmiyim simdi kagida yazdirio herseyi sonra yirtio falan ondan mi bahsediosun bana dedikleri cikti ama onun bilio musun evlilik tarihi soyledi onu hatirlamiorum ama arkadasiminkini bildi bilemedigi seyler oldu koruma muskasi yaptiricam sana dedi yaptirdi tayyibin hocasi falan die uzun sure tasidim yanimda sonra bi gun bi kadin ver bakiyim ona dedi icinden renkli fotokopi bi dua cikti katlanmis ondan dolayi guvenim sarsildi ve unuttum gitti ama gittigim en etkileyici falci oydu

Bu dedigim yerde mi tuba peki canim?

Eylem acik ara farklaaaaa kosuyor bu ara hadi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…