Demekki Cidde'n üstün yetenekleri var bana adımı fln söylememişti meselabn eylemi aradim bnimde ismimi soyledi ki bnim ismim zordur bilemedim valla aksam arayin dedi once ucreti istedi ama bi icim daraldi nedense
Can'ım haklısın ama insan bAzen öyle çaresiz oluyo ki her şeye sarılıyo bi umut ben hata yaptım başkaları yapmasın diye uyarıyorumokuma yapılacak bır durum var ıse kendınız yapsanıza ....
dualar var bır suru bu konuda .yazık gunah degıl mı
hem dua okumak huzur verıyor ınsana rahatlatıyor aynı zamanda da
Telefonda bakan Didem mi bu?Kızlar Ümraniyeli Didem Ortaya çıkmış yine aman diyim sakın kimse bulaşmasın benim çok ağzım yandı aylarca onun dediklerine inandım yok şöyle okuma yapcaz yok böyle okumayla sana bağlıcaz diye diye hem maddi hem manevi sömürdü beni,önceden Hakkı'nda yazılanların hepsi doğru Zaman'ında bende inanmak istememiştim ama konuşanlar haklıymış o yüzden uyarmak istedim burdan kimse gitmesin o kadına onun yerine gerçekte eyleme,online da selenaya baktırınn ikiside çok iyi
Evet canım Sakın diyorum dediği hiçbişey de çıkmaz ztnTelefonda bakan Didem mi bu?
okurum yaparım getırtırım baglarım kapında kopek ederım diyene ben ınanmıyorum.
yok oyle bır sey cok bılıyorlarsa kafelerde 30 40 lıraya fal bakmasınlar maddı durumlarını duzeltmek ıcın okusunlar.
cogu umut tacırı ....he elde degıl caresızlıkle sarılıyoruz.da neyse.
bır kadın bana demıstı bu adamı sana kopek eder kapında yatırtırım.nasıl dedım 5000 e cozerız dedı.
manyak mısın sen herıfı satsam o kadar etmez cıktım gıttım.ruh hastası pıslık cogu ama fallar cıkmasa bıle o an gunu kurtarıyor :) psıkolojık rahatlama yanı
Zaman vermemişti, bi arkadaşımla 5 aya yakındır görüşmüyordum, sana adım atacak, sakın yaklaşma demişti... Bu oldu... Ve onun dediğini yapacağım elbette, zamanında çok zarar görmüştüm.canim insallah guzel bir seydir :) vadesi tuttu mu peki? konu ozel mi is miydi?
Darısı başımıza inş bize dedikleride çıkar eylemin:)
Geçmiş olsun cnm :)yaw cıkan gereksız seyler de var mesela ben grıp olmam 2 senede bır falan ... her falda bunyene dıkkat et zayıf duscen dıye kendını paraladı kız.
hıc sallamadım.nıye bunyem kuvvetlıdır sıkı gıyınırım.pek mahal vermem hastalıga.
dunden berı geberıyorum surunuyorum desem yerıdır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?