İstanbul'da Fal - Falcılar

Eyleme fal baktırdım ve beğendim anda çok iyi kişinin düşüncelerini iyi analiz etti ayrıntı verdi nokta atışları var verdiği tarih var bakalım ben memnun kaldım.ama kefil olmam neticede enerji meselesi bu ama ifadelerindeki netlik hoşuma gitti bide kıvırmıyo ne düşünüyosa onu sölüyo gerçekçi bi yaklaşımı var hayırlısı bakalım.bekleyip görücez.

anaaa tövbee. ben cafede diye düşünmüştüm tamam şeker. bana tel. numarası verebilirmsin

anaaa tövbee. ben cafede diye düşünmüştüm tamam şeker. bana tel. numarası verebilirmsin
Bana da atar misiniz bulunsun acil durumlar icin su an derdim baska onunla ilgilenicem belki daha sinra ararim insallah didem meselesine donmez bu eylem de :)))

Bana da atar misiniz bulunsun acil durumlar icin su an derdim baska onunla ilgilenicem belki daha sinra ararim insallah didem meselesine donmez bu eylem de :)))

evet birde duygu nerede fal bakıyor ve eylem ve duygunun ücret ve tel numaraları sende varsa verebilirmisin canım bize :))

Kizlar dun gece aklima ne geldi aslinda olumsuzu bilmek olumluyu bilmekten daha kolay. bu nedenle bence daha cok olumluyu bilen falcilari paylasmak gerek. cunku olumlu olaylarin gerceklesmesi daha zor ve bunu biliyorlarsa super! genelde olumsuzu bilenlere cikiyor muamelesi yapiyoruz ama belki de olayin gidisat olasiligindan boyledir. asil falci olumlu gelecegi gorendir! olumlu gelecek surprizlerle dolu keyifli bir hafta olsun hepimize :)

Hayatımızda da olumlu bir şey yok ki be kardeşim falcılar bilsin...sanırım sorun falcılarda değil bizim b**tan hayatta yani diye düşünmeye başladım

kızlar an önce Binnaz Abla topiğine yazdım, aynısını buraya yazmamak için link veriyorum. Bazen olumlu şeyler de çıkıyor :)))

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/binnaz-abla.527688/page-7000#post-43332240

Merhaba Arkadaslar, rica etsem bana da eylemin numarasini gonderebilir misiniz?
Bugun arayip baktirmak istiyorum.
Tesekkurler:)

eylem vakıtlerde sektırebılıyor sımdıye kadar 4 kere mı ne vakıt verdı bırebır bır kere tuttu ...

ama olaylarda pek sektırmıyor ne soylese genel olarak yasadım.

Bakalım ama daha bekledıklerım vadesı yenı dolanlar var.

30/09 tarıhınde baktırdıgım ve vadesı yok dedıgı olayı dun yasadım .... o yuzden zamanlara takılmayın derım

Eylem tarih verirken en uzak olarak ne kadarlik sure veriyor? Kac ay sonrasina kadar mesela?

Eylemin olaylar çıkıyosa süper tarihleri birebir tutturan ztn yok ama önemli olan olayların yaşanması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…