Evet canım:)Bu dedigim yerde mi tuba peki canim?
Tubaya gidiorummm o zaman tamam :)Evet canım:)
anaaa tövbee. ben cafede diye düşünmüştüm tamam şeker. bana tel. numarası verebilirmsinTlf da bakıyor canım sunuda söliyim ben daha baktırmadım ama ogun aradım eylemı randevu için ismimi söledi nerden biliyorsunuz ismimi dedim benim işim bu dedi şaşırdım o gun baktıramadım işlerim yüzünden ama merak ettım yarın Aksilik olmazsa arıcam:)
Bana da atar misiniz bulunsun acil durumlar icin su an derdim baska onunla ilgilenicem belki daha sinra ararim insallah didem meselesine donmez bu eylem de :)))anaaa tövbee. ben cafede diye düşünmüştüm tamam şeker. bana tel. numarası verebilirmsin
anaaa tövbee. ben cafede diye düşünmüştüm tamam şeker. bana tel. numarası verebilirmsin
Bana da atar misiniz bulunsun acil durumlar icin su an derdim baska onunla ilgilenicem belki daha sinra ararim insallah didem meselesine donmez bu eylem de :)))
aynen canım ya didem gibi olmasındaBana da atar misiniz bulunsun acil durumlar icin su an derdim baska onunla ilgilenicem belki daha sinra ararim insallah didem meselesine donmez bu eylem de :)))
Ayyy didem demeyin banaaaynen canım ya didem gibi olmasında(
Elime geçse neler yaparım ben ona bi de öyle kendinden emin büyük büyük konuştuki Allah görüyo valla çok ah ettim ona kalmaz yerdeAyyy didem demeyin banaa
Gelecek patladı
Hayatımızda da olumlu bir şey yok ki be kardeşim falcılar bilsin...sanırım sorun falcılarda değil bizim b**tan hayatta yani diye düşünmeye başladımKizlar dun gece aklima ne geldi aslinda olumsuzu bilmek olumluyu bilmekten daha kolay. bu nedenle bence daha cok olumluyu bilen falcilari paylasmak gerek. cunku olumlu olaylarin gerceklesmesi daha zor ve bunu biliyorlarsa super! genelde olumsuzu bilenlere cikiyor muamelesi yapiyoruz ama belki de olayin gidisat olasiligindan boyledir. asil falci olumlu gelecegi gorendir! olumlu gelecek surprizlerle dolu keyifli bir hafta olsun hepimize :)
Kizlar dun gece aklima ne geldi aslinda olumsuzu bilmek olumluyu bilmekten daha kolay. bu nedenle bence daha cok olumluyu bilen falcilari paylasmak gerek. cunku olumlu olaylarin gerceklesmesi daha zor ve bunu biliyorlarsa super! genelde olumsuzu bilenlere cikiyor muamelesi yapiyoruz ama belki de olayin gidisat olasiligindan boyledir. asil falci olumlu gelecegi gorendir! olumlu gelecek surprizlerle dolu keyifli bir hafta olsun hepimize :)
gülden olabilir mi?Simdi soran olucak kim o kadin die guneslideydi bir bayan ama yani yillar once gitmistim cok zor bulmustum ne numarasi var ne adresi adini bile hatirlamiyorum
gülden olabilir mi?
eylem vakıtlerde sektırebılıyor sımdıye kadar 4 kere mı ne vakıt verdı bırebır bır kere tuttu ...
ama olaylarda pek sektırmıyor ne soylese genel olarak yasadım.
Bakalım ama daha bekledıklerım vadesı yenı dolanlar var.
30/09 tarıhınde baktırdıgım ve vadesı yok dedıgı olayı dun yasadım .... o yuzden zamanlara takılmayın derım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?