eyleme canım :)Kime baktırdın kız:)
eyleme canım :)
Allah seni napmasjn :) nasıldı pekieyleme canım :)
duygu nerde bakiyor canim???Kızlar merhaba duygunun dediği bana çıktı ama tarihler uzadı hiç bir falcının tarihlerine çok güvenmem uzayabiliyor ama benim eski sevgili ile barıştım duygu kapına gelmiş dedi seni evin oralarda beklemiş dedi bir de hediye almıs dedi bugun pat pat söledi adam gelmiş sana hediyem Var demesin miben duyguya hadı canım diyordum birde taksim damlalar tuba onun tarih olarak çıktı 2 kasıma kadar dedı ve ben 31 ekim de görüştüm fal biter mi bitmez yarın da eyleme baktırcam devamı onemlı
:)))) valla yine yok artık dediğim şeyler söyledi bakalım çıkarsa yazarımAllah seni napmasjn :) nasıldı peki
bencedeSen daha yeni baktirmadin mı yuhhh diyorum sana
yolladım...arkadaslar ben de yeni uyeyim sitenin kurallarini pek bilmiyrummm ozelden eylemin yaza bilyormusunuz bana??ozelden yazilamiyorsa yeni uyelere mail fln yazayin oraya gonderinnnn
yolladım...
hangi burak o?Kızlar telefonda bakan burak var biliosunuz baktıranınız varmı nedir sizde durumlar.. Eylemle paralel konustu bana ama imkansız dedikleri patlarsa 2si bir patlıcak:/
Ben kapıma geleveğine imkan vermiyordum ole derdi çunku ama gelmişOf bunu duymak cok guzel ama fazla ozel deglse soyle bsey sormak istyorum sen bu adamn aeni aramasi kapina gelmwsi icn 'imkansiz ya' diyo mydun yoksa olasi bi durummuydu?
onun dediklerinden bana çıkan olmamıştı öyle hatırlıyorumBursada burak telefonda bakıo..
onun dediklerinden bana çıkan olmamıştı öyle hatırlıyorum
çok takılmaİyi bari umutlanmayalım.. Anda iiydi yalan söyleyemicem.. Eylem bakalım nolcak:/ ayyy cok umutsuzum bosuna bekliorum gibi bi his içimde:/
O kadar incesini dusunmedim tabii de simdi dusunsene isin o senin yani bi kovalar insan ister istemez cikarimlar yapmis olabilirler mesela... Valla acikcasi bilse ayri dert bilmese ayri dert bnde biraz urkerim acikcasi ismim soylenseokusa bile herkes kendi ismini kullanıyor mu?şahsen ben nickimi kullanıyorum sadece
He bi de sole bi durum var o hanimefendi kimdi hatirlayamiorum o yuzden cevap olarak ona yazamiyorum simdi bu uygulama var CIA die ona numara yazdiginiz anda kim oldugunuz cikiyor bu uygulama kimin telefonunda varsa hatta samsung larda otomatik ordan aratmaniza bile gerek kalmadan yukluyse telinize cikiyor. Bi cok kiside kullanmakta ondan bence tel de isim bilinmesine takilmayalim kizlar :)O kadar incesini dusunmedim tabii de simdi dusunsene isin o senin yani bi kovalar insan ister istemez cikarimlar yapmis olabilirler mesela... Valla acikcasi bilse ayri dert bilmese ayri dert bnde biraz urkerim acikcasi ismim soylense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?