İstanbul'da Fal - Falcılar

ayy dayanamadım yine baktırdım
aralığa kadar fal falan yok

duygu nerde bakiyor canim???

arkadaslar ben de yeni uyeyim sitenin kurallarini pek bilmiyrummm ozelden eylemin yaza bilyormusunuz bana??ozelden yazilamiyorsa yeni uyelere mail fln yazayin oraya gonderinnnn

Of bunu duymak cok guzel ama fazla ozel deglse soyle bsey sormak istyorum sen bu adamn aeni aramasi kapina gelmwsi icn 'imkansiz ya' diyo mydun yoksa olasi bi durummuydu?
Ben kapıma geleveğine imkan vermiyordum ole derdi çunku ama gelmiş kapıcımda soledı ben inkan vermedim yanlıs görmssündür diye o kadar düşünn ve bana duygu hedıye alcak sana dedı hedıyesını salı vercegıjı soledı ne hedıye oldugunu duygu solemıstı bakalım oda cıkarsa yazarım

İyi bari umutlanmayalım.. Anda iiydi yalan söyleyemicem.. Eylem bakalım nolcak:/ ayyy cok umutsuzum bosuna bekliorum gibi bi his içimde:/
çok takılma
çok da düşünme :)
odaklanırsan daha kötü :)
benim fallar odaklanmayınca çıkıyor

okusa bile herkes kendi ismini kullanıyor mu?şahsen ben nickimi kullanıyorum sadece
O kadar incesini dusunmedim tabii de simdi dusunsene isin o senin yani bi kovalar insan ister istemez cikarimlar yapmis olabilirler mesela... Valla acikcasi bilse ayri dert bilmese ayri dert bnde biraz urkerim acikcasi ismim soylense

O kadar incesini dusunmedim tabii de simdi dusunsene isin o senin yani bi kovalar insan ister istemez cikarimlar yapmis olabilirler mesela... Valla acikcasi bilse ayri dert bilmese ayri dert bnde biraz urkerim acikcasi ismim soylense
He bi de sole bi durum var o hanimefendi kimdi hatirlayamiorum o yuzden cevap olarak ona yazamiyorum simdi bu uygulama var CIA die ona numara yazdiginiz anda kim oldugunuz cikiyor bu uygulama kimin telefonunda varsa hatta samsung larda otomatik ordan aratmaniza bile gerek kalmadan yukluyse telinize cikiyor. Bi cok kiside kullanmakta ondan bence tel de isim bilinmesine takilmayalim kizlar :)

Bu arada kizlar yarin damlalar turku evi die bi yer varmis taksimde bi bayan varmis isminden emin degilim sanirim tugba , oraya gidip soylediklerinde daha net hatirliycam (pek isim tutamam aklimda) onu deniycem bilgisi olan var mi ya da deneyen fiyati 30 tlymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…